Puchar Anglii

a Havertz to taka łamaga, że brak słów

Arsenal w lidze też zacznie uwalać, zobaczycie. Wszystko im odlatuje. Carabao, FA…

Zaraz Arteta i kanonierzy wam powiedzą że skupiają się na LM. Porażki w lidze, FA i Kukuryku były wliczone w życie. #Trust the process.

1 polubienie

Losowanie będzie pokazywane tutaj: https://youtube.com/watch?v=sPyLim0ml28 , my “gramy” z nr 10.

1 polubienie

Sędzia właśnie wyruchał United w dupę. Niezła kartka, gdzie VAR? Dalot nawet nie dotknął go tym wślizgiem.

Przy drugiej żółtej nie może być Varu

Dlatego potem dziwimy się, że są wałki. Tam faulu nie było. Aktorstwo.

Dalot też idiota swoją drogą że tak dał się złapać, ale bądź co bądź to Arsenal przejdzie przez wałek.

Sędzia dziś bardzo stronniczy. Gwiżdże wszystko dla cweli z Londynu.

1 polubienie

Mnie tam cieszy jak United przegra, ale też mnie cieszy jeśli Arsenal przegra.

Szkoda, ze gol po rykoszecie.

Faul czy nie to głupie zachowanie mając żółtą kartkę lecisz ze wślizgiem.

Zara grono oceni faul

On go nawet nie dotknął xD

Beka, a u nas z Totkami nic nie było.

Kiedy tych sędziów wywalą z roboty?

A teraz ten karny xD

Sędzia postawił w ciul kasy na Arsenal, a kto mu udowodni?

1 polubienie

No i idealnie pasuja takie decyzję pod drużynę z Londynu :upside_down_face: więc

To jest mecz w stylu 12 na 10 tera.
@ynwa19 szkoda, że 2 kluby naraz nie mogą odpaść dzis ;D

1 polubienie

A w tym przypadku ja napiszę tak: przez lata musiałem obserwować i znosić jak “memnited” za “gumożuja” dostawał gole po ewidentnych spalonych, nie otrzymywał kartek za brutalne faule itd, itp i teraz pięknie patrzeć jak to ich “dymają” czyli ch… im w dupę :muscle::rofl:

2 polubienia

ale przekręt
Havertz to jest podłe co zrobił. Śmieszny klub, brzydzę się

2 polubienia

Ale to parodia sędziowania piłki nożnej w wykonaniu sędziego. Karny za symulkę xD Varu nie ma w pucharze anglii przecież.

Ale jak to się mówi, Oliwa sprawiedliwa.

Dawaj panie Turek wcisniesz coś dla Arsenalu.

EDIT:
No straszne jest to sędziowanie, piłkarze Arsenalu co się przewrócą to faul. Wystarczy, że piłkarze United do nich podbiegną.

1 polubienie

Brawo bramkarz, oliwa sprawiedliwa, niech ich wyrzucą, dziady z Londynu na nic nie zasługują.

4 polubienia

I kolejny palant z tymi debilnymi kroczkami/tuptaniem co się sam ukarał nie strzelając rzutu karnego :clap:

1 polubienie

Ten Arsenal to jest zgraja palantów. Począwszy od Artety co skacze jak idiota. Paszoł won mi z nimi

1 polubienie

Oby dogrywka, niech się meczy Arsenal