Dawno nie widziałem tak naciąganego karnego. Padolino pierwszej klasy, tym bardziej cieszy, że niewykorzystany taki druk.
Dogrywka i karne optymalną opcją dla nas
W carabao cup Arsenal już strzelił gola ze spalonego. Gdyby varu nie było w lidze to byliby na 1 miejscu. To są oszuści
Najwięksi oszuści to sędziowska mafia!
Już dawno prokuratury w poszczególnych krajach powinny wyczyścić te stajnie Augiasza.
Sędzia, sędzią bo mógł dać się nabrać, ale w dobie kamer robic takie padolino jak Haverz to jest wstyd i żenada.
Klaun
aż się przypomina karny Sterlinga
Sterling to już u nas był mendą i mnie wku… ł swoimi padolino-dobrze, że poszedł w pizdu!
My sie z Nuneza smiejemy ale to i tak jest kot przy Havertzie. Co skiksowal z dwoch metrow xDD. Gosc ich pogrzebie
Jak Nunez będzie miał takie statystyki co Havertz wtedy możemy ich porównywać, póki co Niemiec to przynajmniej poziom nad Darwinem.
Gosc jest pierwszym wyborem Artety, a biorac pod uwage 3 sezony Nuneza i 3 sezony Havertza to Nunez jest lepszy.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD⅔
Skoro Arteta zapłacił 70 milionów za Havertza w Chelsea to może na Nuneza się skusi. 50 milionów funtów i bye bye
To czekam na karniaki a w nich tak po 14/15 kolejek
gdzie wy to ogladacie? na strimsach?
Niestety w 2025 roku trzeba korzystać z strumyk. tv
strims.top działa dalej cały czas
United już tylko liczy na karne, ale Arsenal wali w mur, ale ich wymęczą ho ho ho
A w losowaniu poproszę o mecz na Anfield z przedstawicielem Division One czyli Exeter, Birmingham albo Wycombe Wanderes
Na android też działa? Bo mnie przekierowuje na jakieś strony bukmacherów i innego badziewia reklamowego