Puchar Anglii

Dawno nie widziałem tak naciąganego karnego. Padolino pierwszej klasy, tym bardziej cieszy, że niewykorzystany taki druk.

Dogrywka i karne optymalną opcją dla nas :muscle::red_circle:

3 polubienia

W carabao cup Arsenal już strzelił gola ze spalonego. Gdyby varu nie było w lidze to byliby na 1 miejscu. To są oszuści

1 polubienie

Najwięksi oszuści to sędziowska mafia! :rage:
Już dawno prokuratury w poszczególnych krajach powinny wyczyścić te stajnie Augiasza.

1 polubienie

Sędzia, sędzią bo mógł dać się nabrać, ale w dobie kamer robic takie padolino jak Haverz to jest wstyd i żenada.
Klaun

1 polubienie

aż się przypomina karny Sterlinga

2 polubienia

Sterling to już u nas był mendą i mnie wku… ł swoimi padolino-dobrze, że poszedł w pizdu!

3 polubienia

My sie z Nuneza smiejemy ale to i tak jest kot przy Havertzie. Co skiksowal z dwoch metrow xDD. Gosc ich pogrzebie

Jak Nunez będzie miał takie statystyki co Havertz wtedy możemy ich porównywać, póki co Niemiec to przynajmniej poziom nad Darwinem.

Watch unnamed | Streamable

Gosc jest pierwszym wyborem Artety, a biorac pod uwage 3 sezony Nuneza i 3 sezony Havertza to Nunez jest lepszy.

1 polubienie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD⅔

2 polubienia

No nie przemienili czas, bo dogrywka ;D

Skoro Arteta zapłacił 70 milionów za Havertza w Chelsea to może na Nuneza się skusi. 50 milionów funtów i bye bye

1 polubienie

To czekam na karniaki a w nich tak po 14/15 kolejek :rofl:

gdzie wy to ogladacie? na strimsach?

Niestety w 2025 roku trzeba korzystać z strumyk. tv :man_facepalming:t2:

strims.top działa dalej cały czas

United już tylko liczy na karne, ale Arsenal wali w mur, ale ich wymęczą ho ho ho

A w losowaniu poproszę o mecz na Anfield z przedstawicielem Division One czyli Exeter, Birmingham albo Wycombe Wanderes :red_circle::muscle::blush:

1 polubienie

Na android też działa? Bo mnie przekierowuje na jakieś strony bukmacherów i innego badziewia reklamowego