Puchar Anglii

Pewnie będzie to tak wyglądało:

Mamarda - Frimpong, Gomez, VVD, Robertson - Jones, Mac, Szobo - Rio, Chiesa, Gakpo

Ciekawe kto na szpicy i kto na którym skrzydle. Bo wszyscy to lewoskrzydłowi. Skład taki, że odpadnięcie, a nawet nieprzekonujący awans będzie wstydem.

No i spoko, powinno być ok jeśli chodzi o wynik.

Na prawym pewnie Chiesa. Ciekawe ile sił ma na bieganie od początku.

Jak trwoga to do Joe… Boga! :joy:

nie ma zadnego nowego mlodzika w rezerwach, wtf

Gakpo na 9. Już był grany ten wariant.

1 Liverpool or Barnsley v Brighton & Hove Albion
2 Stoke City v Fulham
3 Oxford United v Sunderland
4 Southampton v Leicester City
5 Wrexham v Ipswich Town
6 Arsenal v Wigan Athletic
7 Hull City v Chelsea
8 Burton Albion v West Ham United
9 Burnley v Mansfield Town
10 Norwich City v West Bromwich Albion
11 Port Vale v Bristol City
12 Grimsby Town v Wolverhampton Wanderers
13 Aston Villa v Newcastle United
14 Manchester City v Salford City or Swindon Town
15 Macclesfield v Brentford
16 Birmingham City v Leeds United

Arne wie, że igra ze zwolnieniem, więc rzucił po prostu pierwszy skład, żeby nie przegrać jak rok temu z Plymouth.

Do tego liga już praktycznie stracona, puchar ligi odpuścił, niewiele mu zostało, poza grą w LM.

Skład jest wystarczająco mocny, żeby wygrać. Z najlepszego składu brakuje: Bradley, Konate, Kerkez, Gravenberch, Wirtz, Isak, Ekitike.

Bardzo fajnie, że grają Chiesa i Ngumoha, bo to powinien być odpowiedni rywal dla nich. Ciekawe też na ile minut Fede starczy sił.

Już raz w fa cup z Barnsley przegraliśmy, także spoko. Dziś ich kulniemy.

Moim zdaniem dobry skład choć liczyłem na odpoczynek dla vvd i więcej minut dla Nyoniego. Nic liczę że nasi dadzą radę.

Szybkie pytanie bo zaraz muszę odciąć się od internetu. Czy na tvp sport będę mógł oglądać powtórkę naszego meczu już po północy? Czy w ogóle się da na ich stronie?

Ale by zaczęli xD
Znaki

Oczywiście przede wszystkim cieszy bramka Sobo ale złośliwie zapytam się: Arne czy strzały z dystansu to dalej “nie szanse” ? :grimacing:

Bilans Szobo przez 15 minut, Gol, zabity typ, przebita piłka. A wszystko to po strzałach.

2 polubienia

Elliotta nie ma nawet na ławce. Dzisiaj dwa mecze w TVP pucharu

Dwa ? Wiem, że teraz leci Villa Newcastle, a czy nasz też poleci ?

Wyżej wrzuciłem plan transmisji.

“Z racji trwających zimowych igrzysk olimpijskich w tej rundzie na antenie TVP Sport na żywo tylko hit Aston Villa – Newcastle.”

Także w TV poleci tylko jeden, nasz będzie dostępny w aplikacji, o to mi chodziło.

Brak varu w tych rozgrywkach to kryminał. Gol ze spalonego i teraz wejście na czerwoną kartkę. Mecz można narysować jak się chce.

Villa w 10, jazda bez trzymanki.

A, okej.

Tu nasz mecz:

1 polubienie

Ręka Digne w polu karnym, Kavanagh dyktuje rzut wolny przed polem karnym. Co to się dzieje w tym meczu.