Puchar Anglii

Pary półfinałów:

Chelsea vs Leeds

Manchester City vs Southampton

Kurde, może i szkoda, że ten arsenal odpadł? Przynajmniej mieli by kolejny mecz z city a to zawsze kolejne 90min intensywnej obrony…
Co do potencjalnego finału, jakoś dziwnie czuje, że to nie będzie finał potęg

Mnie też cieszy jak Arsenalowi nie idzie. Temu konkretnemu Arsenalowi. Arsenal Wengera uwielbiałem i jak Nam szło marnie to im kibicowałem. Niestety Arteta to śliski typ i nie da go się lubić. Do tego ten styl gry drużyny, często gra na czas, symulki, szydzenie z przeciwnika, sprzyjające im decyzję sędziów. Tego Arsenalu nie znoszę. Podobnie miałem z drużynami Mourinho niezależnie od tego czy to Chelsea, Real czy Inter.
@klosinho
To nie do końca prawda. Przecież jest masa przykładów drużyn grających albo ładnie dla oka albo grających fair które robiły wyniki. Milan Ancelottiego, Liverpool i Borussia Kloppa, Bayern Heynckesa, Hiszpania Del Bosque. I pewnie o wiele, wiele więcej. To nie jest futbol australijski, da się wygrywać trofea nie urywając głowy przeciwnikowi. Wiadomo jakiś poziom cwaniactwa jest wskazany, ale to nie jest gwarant sukcesów.

13 polubień

Czasem tak trzeba, jak będziesz „dobrym chłopcem” to nic nie wygrasz. Takie jest moje zdanie. U nas nie ma nic, nawet agresywności

– sobota, 25 kwietnia

18:15 Manchester City – Southamption (TVP SPORT i tvpsport.pl)

– niedziela, 26 kwietnia

16:00 Chelsea – Leeds United (TVP SPORT i tvpsport.pl)

1 polubienie

Święci prowadzą z City w 80 minucie. Niespodzianka ???

Piękny gol Southampton w półfinale z city :blush: Także oby dotrzymali chłopaki :blush:

Edit. Szybko poszło :rofl::rofl::rofl:

Edit2. ooo cholera ale siadło na 2:1

1 polubienie

Dobrze , beda mieli wiecej siły na walkę z Arsenalem :grinning_face_with_smiling_eyes:

Joao Pedro to jest regen Firmino, change my mind.

wiedziałem, że gdzieś już to czytałem :smiley:

1 polubienie