Puchar Anglii

W tamtym sezonie 10 miejsce, 2 lata temu 12, 3 lata temu 9, 4 lata temu 8.

Nie wiem czego oczekujesz od takiego średniaka jak Everton ? Miejsca w europucharach ? Solidny średniak od bardzo dawna.

P.S Benitez chyba specjalnie leciał z tym klubem na spadek. Nawet specjalnie się Jamesa pozbył, sam Kolumbijczyk o tym mówił, że nie chciał odchodzić.

@EDIT
Chelsea, CP i City już w 1/2, czekamy na Liverpool.

Pewnie nasze szczęście wyczerpało się na Benfice i dostaniemy Chelsea a $ity zagra z CP.

Ja czuję, że dostaniemy City. O ile awansujemy ofc.

Będzie transmisja losowania ?

Jasne: FA Cup Semi-Final Draw! | Live Reaction - YouTube

2 polubienia

No to zobaczymy, City

Jest City. Mogło być gorzej, przynajmniej nie wpłynie to na wyścig mistrzowski

City na wyjeździe.
Dobrze że nie wylosowaliśmy ich w LM bo musielibyśmy grać z nimi 4 x w ciągu miesiąca.
@ynwa19 a Wembley to nie wyjazd? :grinning:

Trochę ciulato, ale w LM mieliśmy szczęście. Trzeba w końcu zmierzyć się z najlepszymi. Najpierw wygrajmy dzisiaj. Potem będziemy się martwić.

Na Wembley a nie na wyjeździe🤦‍♂️

EDIT:Jak dzisiaj przejdziemy dalej to zagramy z City tydzień po ligowym starciu!

1 polubienie

Zobaczcie sobie drogę Chelsea do finału. To będzie ich pierwszy rywal z premier league dopiero w FA Cup. Całe szczęście mieli mniej farta w LM

Oglądałem ich mecz dzisiaj. Nic specjalnego, ale wiadomo ze to city…

Jeśli awansujemy to dla mnie i tak ważniejszy będzie mecz 10.04 niż 16/17.04. Z drugiej strony pięknie by było wygrać 2 raz z rzędu z nimi💪

To prawie jak w domu,graliśmy ostatnio🤣

W Pucharze Ligi finał z Chelsea
Puchar Anglii finał z Chelsea
to ciekawe czy finał LM będzie z Chelsea

1 polubienie

może lepiej zagrać z City w półfinale a potem mieć teoretycznie łatwiejszego rywala w finale? zobaczymy. trudno o łatwego rywala w półfinale. i tak mieliśmy dużo szczęścia w losowaniu

Zmęczone City bez KDB i Walkera kontra wypoczęta podstawka Liverpoolu. Szczerze jeżeli nie zdominujemy tego meczu to nie widzę większych szans na wygranie z City w ewentualnym finale LM.

A ja uważam że takie sugerowanie się tym czy zespół jest wypoczęty czy też nie w tych czasach, i przy tych metodach regeneracji jest dla mnie trochę mało przekonywujące. Jestem pewien że zawodnicy City będa zapierniczać jak na baterie. Trzeba wyjść i pokazać się piłkarsko że jesteśmy lepsi, jakiś tam wpływ na to że są po mega trudnym meczu z Atletico jest, ale tym nie można się sugerować.

Skąd info, że KdB i Walker nie zagrają z Liverpoolem? Była mowa, że poobijani, nie ma chyba żadnej oficjalnej diagnozy wyłączającej ich z półfinału FA Cup?

Ktoś się wybiera na Wembley? Ja będę z przyjacielem, można się spotkać, piwko wypić a że mieszkam na miejscu to zaproszę na jakąś butelkę, jak ktoś chętny to pisać