może lepiej zagrać z City w półfinale a potem mieć teoretycznie łatwiejszego rywala w finale? zobaczymy. trudno o łatwego rywala w półfinale. i tak mieliśmy dużo szczęścia w losowaniu
Zmęczone City bez KDB i Walkera kontra wypoczęta podstawka Liverpoolu. Szczerze jeżeli nie zdominujemy tego meczu to nie widzę większych szans na wygranie z City w ewentualnym finale LM.
A ja uważam że takie sugerowanie się tym czy zespół jest wypoczęty czy też nie w tych czasach, i przy tych metodach regeneracji jest dla mnie trochę mało przekonywujące. Jestem pewien że zawodnicy City będa zapierniczać jak na baterie. Trzeba wyjść i pokazać się piłkarsko że jesteśmy lepsi, jakiś tam wpływ na to że są po mega trudnym meczu z Atletico jest, ale tym nie można się sugerować.
Skąd info, że KdB i Walker nie zagrają z Liverpoolem? Była mowa, że poobijani, nie ma chyba żadnej oficjalnej diagnozy wyłączającej ich z półfinału FA Cup?
Ktoś się wybiera na Wembley? Ja będę z przyjacielem, można się spotkać, piwko wypić a że mieszkam na miejscu to zaproszę na jakąś butelkę, jak ktoś chętny to pisać