W weekend chyba też gramy z Brighton?
Także pyknac ich dwa razy i spokój xD
Ale ale jeśli już, to ważniejszy mecz chyba w weekend
Jedyny plus tego pucharu to fakt, że obejrzę mecz na Viaplay. Najlepiej byłoby odpaść…
@Roan no i co nam z tego pucharu krajowego. Jego ranga i pieniądze za Wiktorię są znikome. Wenger nawygrywał się pucharów ligi i pucharów Anglii a i tak każdy go pamięta jako trenerem który przez ostatnie 15 lat swojego panowania, gówno wygrał.
Puchar Ligi czy Puchar Anglii to miłe i pożyteczne wisienki na torcie. Bez tortu nie mają jednak racji bytu dla klubu o aspiracjach Liverpoolu. Mamy kadrę na maks walkę w jednym pucharze. Jak ci Salah albo MacA zerwą więzadła to będziesz miał walkę na wszystkich frontach za wszelką cenę…
Najlepiej odpaść, bo przecież Liverpool co roku zdobywa mistrzostwo Anglii i wygrywa LM, że nie warto walczyć o puchar krajowy👍
Arsene nigdy! tego Pucharu nie wygrał tak gwoli ścisłości
To, że ciebie nie obchodzi ten puchar to nie znaczy, że każdy ma o nim taką opinie. Moim zdaniem zdobyć puchar w najlepszej lidze świata to niezłe osiągnięcie. Wiadomo nie ta ranga co LM czy liga ale dalej niezłe osiągnięcie.
To twoja subiektywna opinia, Wenger trochę wygrał w tym Arsenalu, do tego zasłynął z widowiskowej gry na wyspach, ja go zapamiętam jako ikonę Premier League.
Przecież nie licząc dzisiejszej rundy to zostały 3 mecze, jest początek sezonu, więc nie wiem po czym ma być tak zagrożone ich zdrowie. Już prędzej zerwie więzadła na tych piaskowych boiskach w Afryce.
Do tego dodatkowe mecze z topowmi zespołami PL dla mnie zawsze na plus wolę takie mecze niż z jakimiś murarzami.
Werner to jest jednak Werner. Flop ligi.
Kurcze! Nie będzie finału z Chelsea
Czyżby oszuści mieli odpaść?
W losowaniu proszę o mecz na Anfield, najlepiej z Saints
A pewnie będzie Arsenal na wyjeździe
Wreszcie finał nie z Chelsea
Kolega źle kombinuje, że tak powiem.
Finał z Chelsea równa się dla nas a tak to może być różnie
Wprowadziłbym jedną zmianę w Carabao. Zamiast dwóch pojedynków w półfinale tylko jeden na Wembley-co myślicie!?
Losowanie 23:30, ale w przeszlosci bywało kilka/kilkanascie minut wczesniej niz planowane, wiec lepiej sobie kliknąc powiadomienie
Gramy na wyjeździe ze świętymi
Chciałem Saints i mam szkoda tylko, że nie na Anfield
Jak juz byly te dwie to mogliby wyjąc to 4 pierwszą haha, ale nie narzekajmy bo jest swietnie. Drzalem jak wyjeli arsenal na emirates
To w półfinale Spurs, Gunners, Magpies i The Reds bym powiedział
Nie skreślałbym manU, z nowym trenerem to może byc inny zespół.
W sumie nie rozumiem skąd na hiszpańsko języcznym ESPN komentator wiedział, że zagramy z Southampton. Może zgadł.
Ciekawe czy Arsenal sięgnie po pierwsze trofeum za Artety
Przecież wygrali chyba za Artety Puchar Anglii.
Wygrali dwa razy, ale był tam jako piłkarz. Jako manager nie ma żadnego trofeum
EDIT
Dobra wygrali 19/20. Przepraszam
O! Arsenal przegrywa do przerwy u siebie z CP
Darwin zaczyna się spłacać