Z każdym kolejnym meczem isak mi imponuje. Jest strasznie inteligenty. Kapitalnej drybluje. Wykończenie ma boskie z obu nóg. I jest to jedyny snajper e naszej lidze któryż kręci topowymi stoperami (saliba już się zabawił, a w meczu z nami przełożył vvd). Nie byłem jego zwolennikiem długi czas, ale od grudnia myślę "wow ale by pasował u nas "
Od początku Isaka w newcastle było widać że to klasowy napastnik, a nie jak z Nunezem gdzie przez 3 lata ludzie oszukiwali się że zaraz na pewno odpali bo dużo biega i ma fajną fryzurę
‘‘Dobrze graliśmy. Niestety przegraliśmy, a mogliśmy wygrać. Gdybyśmy nie przegrali to byśmy wygrali. Rice to fantastyczny zawodnik.’’
But we have posession
Za nim się rozpędzimy z marzeniami pamiętajmy że szanse na Isaka są praktycznie zerowe. Chłop jest młody, w formie i ma kontrakt do 2028 plus gra w Newcastle a oni FFP już sobie ogarnęli w letnim okienku także pewnie by wołali za niego lekko ponad 100 mln.
@ManiacK Ja ci powiem że nawet bym chciał ale w fantazje chyba nie ma co wierzyć Hajs za Nuneza pewnie pójdzie na potencjalnie wzmocnienia innych pozycji (LO a jak nam kontraktów nie przedłużą to i SO,PO,PS).
Arteta: porażka to też zwycięstwo a te może być porażką mawiam… ja sam
Jakbyśmy dostali 70-80mln za Nuneza (w co nie wierzę), to róbmy rekord ligi dla niego ;D
150mln to minimum po takich dwóch ostatnich sezonach. Więc można pomarzyć jak o Bellinghamie.
Arsenal pewnie rozbije bank na Isaka
Nom taa, zwłaszcza po okresie przygotowawczym i meczu o tarczę wspólnoty z city. Teraz to każdy mądry, ale sam pewnie myślałeś, że będzie klasowym wzmocnieniem. A teraz wygląda na to, że jego kariera na Anfield dobiega końca.
Kolego na spokojnie, nie zapominaj ze Arteta ma w swoim dorobku Charity Shield i to nie jedno tylko dwa! I zreszta ten Carabao Cup tez by wygrali tylko ta ch####na pilka!
Hahaha Arsenal w formie widze
Gordon i po zawodach. Jutro rozjechać słabych kogutów i 16.03 gramy finał
Arsenal to jest śmieszna drużyna. To co mentalnie zyskali po meczu z City, jebnelo dziś po 50min
Szkoda, że nie wypaliło z Gordonem u nas. Za mocno go obserwowaliśmy :P.
I po ptokach jak mawiał klasyk
Raya zazdrościł chyba Sanchezowi z Chelsea grania nogami i się wykazać musiał
Nie jest jakiś wybitny i często wkurzający jest…
Ten Saliba gra dzisiaj jak amator jakiś. Jakby zapomniał jak się gra w piłkę.
Mikel Skarpeta to taki gorszy Rodgers. Tylko ma większy budżet. Delulu podobne, decyzje transferowe XD też. Tylko że oprócz FA Cup to Rodgers ma inne sukcesy.