Ja tam wolę, aby United widmo spadku z Premier League co roku pukało do drzwi, a Liverpool odprawiał ich z kwitkiem na Old Trafford i na Anfield - tak na dobitkę.
Dodkowo, niech ich nadzieje na “to w końcu ten sezon” co roku zostają zasypane pod gruzami takich meczów, jak z Grimsby.
To bardziej boli, jeśli przegrywasz jako zespół z Premier League, zamiast przyzwyczajać się do nowej rzeczywistości bycia na poziomie Championship (a do tego im jeszcze bardzo daleko).
Oni są zbyt bogaci, żeby ot tak nie dać rady się utrzymać w lidze. Zrobili przyzwoite transfery do formacji ofensywnej, więc uzbierają wystarczająco pkt, ale bez dwóch zdań strach przed katastrofą będzie zaglądał w oczy Amorima co tydzień. Ten trener odżyje dopiero, kiedy od nich odejdzie.
Taka ciekawostka
Mecz Port Vale - Arsenal odbedzie w …Stoke
Przyznam sie szczerze,ze nie wiedzialem o tym ze ten klub pochodzi z tego miasta i jest lokalnym rywalem tego Stoke
Kolega astronauta jak widze jest dobrze poinformowany
Lepiej,ze w Liverpoolu niz w Birmingham bo to nie wiadomo gdzie lezy i dlaczego Aston Villa nie gra w…Aston ?
na moje to Florek powinien conajmniej 60min zagrać. za Curtisa dalbym Nyoniego - niech pokaze co tam potrafi. Curtis w 60min za Florka. No i w razie co jeszcze Alexis moze od 60 wejsc
Alex tez z 60min.
O rany.. gdyby Leoni był zdrowy, to byłby kolejny mecz dla niego akurat z myślę dosyć mocnym składem CP, bo wątpię by odpuścili mecz z nami. Jezu, jak nie mogę odżałować, że świetny mecz zakończył tą kontuzją na cały sezon. Miejcie nas w opiece przy Gomezie.
No a pomijając wątek Leoniego, to coś nas nie rozpieszczają tym losowaniem, jak nie pierw Southampton, to teraz CP. Gorzej ino NEW/TOT trafiło. No nic. Ciekawe kto obok Gomeza wyjdzie.
dobrze, że chociaz u siebie. No pech straszny z tym Leonim, nie dosc, że wypadnie na tak długo, to jeszcze przepadnie mu rok trenowania z Van Dijkiem. A nie wiadomo jak tam sie pozbiera po takiej kontuzji.
Myslę, że zagra Endo z Gomezem na srodku.
Z CP zagramy pomiędzy wyjazdem do Brentford (sobota 25.10), a spotkaniem z Aston Villą (sobota 01.11). Więc teoretycznie nie jest źle. Grunt, że na Anfield.
Jednak niemal na pewno Slot będzie musiał zastosować mocną rotację, bo przed kolejną rundą Carabao Cup gramy 3 mecze pomiędzy 19-25 października (Man Utd H, Frankfurt A oraz ww Brentford A). Także podstawowy skład będzie musiał odpocząć.