Dziś Egipt WKS, będę się przyglądał temu Diomande któremu się marzy gra u nas ![]()
A ja mam nadzieję, że Egipt odpadnie. Niech wraca, Bradley kontuzjowany, Frimpong na prawą obronę. Albo niech leci do Arabii za 100 baniek…
Egipt nie ma szans z WKS, więc Sadio czeka na próżno.
Jeśli ktoś chce oglądać legalnie puchar to tutaj: MEGOGO.NET - filmy i kanały telewizyjne online
Teraz jest promocja i za 8zł można wykupić dostęp.
Ależ Kolego no po co Ci ten Mo!?
Przecież forumowe “eksperty” już kategorycznie stwierdziły, że tylko dzięki jego brakowi w składzie mamy aktualną serię 10 meczów bez porażki.
Tak więc niech dojdzie do finału i oby zdobył upragniony
który już 2 razy rywal w decydującym starciu sprzątnął mu sprzed nosa.
A potem po powrocie Arne posadzi go na ławce i tutaj wielu otworzy szampany ![]()
Również jestem zdania, że Mo zasługuje na puchar więc niech dzisiaj wygra, spotka się z byłym kolegą , wygra itd itd. W tym czasie nasi super prawoskrzydłowi rozwiną skrzydełka i będą strzelać bramkę za bramką i zaliczać asysty.
Ale co on da nam na prawej obronie ?
Na skrzydle na ten moment są jednak lepsze opcje.
Niech sobie walczy o puchar, wróci do Liverpoolu, pogra ostatnie miechy na poziomie, pomoże nam doczłapać się do top 4 i pożegna z kibicami jak na to zasłużył przez lata swojej gry.
I Nigeria ograła Algierię jak chciała ![]()
Wydaje mi się, że Superorły mogą się pokusić o pokonanie Maroko w półfinale.
I za chwilę wyczekiwane starcie “Faraony kontra Elefanty” ![]()
Do boju Mo i spółka
![]()
Goooool! Marmoush ![]()
Goooool! Mo z piękną centrą z rzutu różnego na długi słupek i Rami Rabia skutecznie główkuje ![]()
![]()
Diomande - chłopak kiwa się sam ze sobą i swoim cieniem
ale miał udział przy bramce dla WKS
Fajny meczyk, dużo się dzieje a mimo prowadzenia Egiptu końcowy wynik pozostaje sprawą otwartą.
Goooool! Moooooo Salah na 3:1 ![]()
![]()
![]()
![]()
I kolejny gol po kornerze dla Słoni, jest bardzo ciekawie.
Egipt w polfinale, Mane vs Salah.
I pięknie! ![]()
Słonie jak zawsze w historii tego turnieju musiały się pokłonić władcom Dolnego i Górnego Nilu.
Mo bardzo dobry mecz, w ogóle było to interesujące starcie godne obejrzenia.
To teraz Sadio kontra Mo jak chciałem ![]()
Nie obejrzałem żadnego meczu, ale ten Senegal Egipt to nie wypada nie obejrzec.
Do boju Egipt a przede wszystkim Mo ![]()
![]()
Gdzie transmisja? Ktoś coś wie?
Wszystkie mecze Pucharu Narodów Afryki 2025 będą transmitowane na żywo, z polskim komentarzem na platformie Megogo .
Dzieki. Szkoda, ze nie mam opłaconej platformy. Może znajdę jakiegoś free streama.
Ja tam za Senegalem. Na grę Mane miło się patrzy. Nadal widać ta zadziorność, kilka razy ładnie szarpnął skrzydłem. Salah koszmarny występ, tylko rękami macha, ma pretensje do wszystkich i snuje się po boisku. Powinien też obejrzeć czerwoną za brutalny wjazd od tyłu w naszego Sadio, który był wynikiem zwykłej frustracji.
Mam nadzieję że Senegal awansuje
Pijany oglądasz mecz? Gdzie tam był brutalny faul? Cały Egipt gra cienko. Zero strzałów oddanych, kontry nawet nie potrafią wyprowadzić
@spawacz
Chłopie co Ty za bzdury wypisujesz! ![]()
Mo jako praktycznie jedyny coś próbuje robić, cofa się do defensywy.
A faul to taki zwykły jakich wiele w meczu, nawet żółtej kartki nie było.
Twoje zaślepienie w stosunku do Mo przechodzi już w otwarta nienawiść.
A Sadio już parę sezonów nie jest nasz!
Zasłużone prowadzenie Senegalu, oni chcieli zdobyć bramkę i dopięli swego.
Sadio nie bał się uderzyć z dystansu.
A potem wychodzi gość z elektrodami i mówi, że nie jest hejterem Salaha ![]()
LOL
Senegal cisnął całą drugą połowę i zasłużyli na gola, Egipt tylko mógł przeciągać remis i liczyć na karne.