Puchar Narodów Afryki

na Viaplay, chyba nigdzie indziej.

Ciężko dzis być za kimkolwiek z wiadomych powodów, ale uważam że wygrana Egiptu znacznie przybliży Salaha do ZP, a taka nagroda dla zawodnika LFC to także tym samym prestiż klubu.

To pora na bratobòjcze starcie Sadio vs Mo.
Uczciwie przyznam,że trochę bardziej mocno życzę wygranej Egiptowi ze względu na drogę jaką przebyli aby znaleźć się w finale.
Lecz oczywiście końcowy sukces Senegalu również wywoła uśmiech na mojej twarzy :grinning:

Oby był to ciekawy pojedynek,prowadzony fair-play i bez sędziowskich kontrowersji.

Do boju nasi!:red_circle:

Poratujcie dobrym streamem :pray:

Ja z reguły jak nie ma na c+ lecę : http://www.sport365.live

CLICK

2 polubienia

Jak spojrzy się na skład Senegalu to same znane nazwiska, w Egipice znam tylko Salaha, Elneny i Trezeguet. Na pewno będzie to ciekawy pojedynek, jak wspominałem wcześniej, życzę Senegalowi zwycięstwa ale na Egipt też się nie obrażę.

Co gość odwalił za wylew.

Oj Mane Mane, aleś to zdupcył. Dlatego u nas Salah wykonuje karne

1 polubienie

GABASKI!

Słabo wykonany karny przez Sadio.
Dzieje się.

No nieźle, ja dopiero widzę faul, a wy już wiecie, że nie strzelił. Spadam bo spojlery xd

Swoją drogą Egipt jakieś klątwy rzuca na rywali, nic nie grają, a przeciwnicy marnują na potęgę :smiley:

Może właśnie dlatego Sadio zepsuł, bo nigdy nie ma szans poćwiczyć pod presją meczu.

Klątwa Tutanchamona🤣

Mane zawsze kijowo wykonywał karne.

Viaplay na smartfonie transmituje na żywo, na laptopie mam ok. minutowe opóźnienie.

Salah przed karnym gadał zw swoim bramkarzem. Na bank jakaś rada poleciała.

1 polubienie

Mane MOTM :smile:

Diaz może go wygryzć tak samo jak Jota Firmino

Na papierze Senegal powinien wciągnąć nosem Egipt, ale póki co wygląda to jak mecze Liverpoolu z Burnley parę sezonów temu. Senegal prowadzi grę, a Egipt czeka na tę jedną wymarzoną kontrę. Jedna “dzida” na Salaha, gol, Egipcjanie zabunkrują się w dziesięciu w swoim polu karnym i Senegal może walić głową w mur :smiley:

Gdyby Senegal miał trenera taktyka jak Egipt, byliby zdecydowanym faworytem, a tak mam wrażenie, że Senegal gra jak Polska za Brzęczka. Parafrazując klasyka “macie tu piłeczkę i próbujcie. O, Mane!” :joy:

Powiedzial, że Mane nie umie w karne.