Reprezentacja Polski

Nie oglądam zbyt wielu meczy polskiej reprezentacji, ale jestem zaskoczony tym co dzisiaj oglądam. Piłka naprawdę fajnie chodzi i widać odwagę w grze. Urban robi robotę?

Bramka Kamińskiego to typowy Ice cold killer.

Kurna co tu się dzieje w tym meczu. Pierwszy raz od roku odpaliłem repre i tu taka gierka. Moga see nawet przegrać dzisiaj, ale po takiej grze że aż chce się oglądać to nie mam nic przeciwko. Nie wiem czy to słaba dyspozycja Holendrów czy Urban zaczyna robić robotę. Jest nieźle

1 polubienie

Jak do ostatniego kwadransu utrzymamy ten remis, to będzie ogień w końcówce.

Polska nie ma nic do stracenia, więc będzie można śmiało iść na całość.

Popierdoleni kibole/bandyci :enraged_face:

@manero
Jasiu robi robotę :flexed_biceps::smiley:

Naprawdę dobry mecz naszych! :poland:
Taką repkę da się oglądać.

6 polubień

Kibice w formie, brakuje jeszcze demolki stadionu…

Remis - swietny wynik, chociaż i tak czekają nas baraże.

Mecz był właściwie o nic bo baraże były pewne po wpadce Finów a przegonienie Holandii nawet w razie wygranej było iluzoryczne. Może dlatego orzełki tak dobrze zagrały bo bez presji a Holendrzy też żył nie wypruwali bo nie musieli.

BANDYCI-BYDŁO! :enraged_face::enraged_face::enraged_face:

Sytuacji nasi mieli znacznie więcej, spokojnie mogli więcej strzelić, tylko brakło skuteczności.
W każdym razie od kiedy Janek przejął kadrę to aż chce się oglądać naszych.
Ciekawe na kogo trafimy w barażach, w sumie z taką grą to nie musimy się bać nikogo.
W końcu ci lepsi zawodnicy grają na miarę talentu, a ci słabsi ewidentnie dają z siebie coś ekstra na kadrze. Skład poza kilkoma starymi wygami raczej młody, co daje nadzieję na przyszłość.
Nie chce przehajpowac, ale tak poukładanej kadry to chyba w tym wieku nie mieliśmy

1 polubienie

Może i przesadzili ale, gdyby nie nasze służby i PZPN to by tej akcji z racami nie było.

Po sieci krążą różne opowiastki, o tym, co się wczoraj wydarzyło. Publikuję więc relację organizatora ze stowarzyszenia kibiców reprezentacji. I to jest jedyna prawdziwa wersja wydarzeń z wczoraj:

„Dzisiaj o godzinie 11:50 PZPN poinformował nas telefonicznie o zakazie budowy gniazda, montażu nagłośnienia i wniesieniu sektorówki. Uzasadniał decyzją policji i naciskami z góry, że jeżeli pozwolą na te elementy oprawy to natychmiastowo zostanie złożony wniosek do prokuratury o spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa publicznego. Pomimo przeprowadzenia rozmów, wsparcia ze strony współpracowników Prezydenta, decyzja została utrzymana w mocy. Zostaliśmy poniżeni i okłamani. Z rozmów z poszczególnymi pracownikami wynikało, że w zeszłym tygodniu minister spraw wewnętrznych osobiście zmienił status meczu, argumentując zebranym materiałem rozpoznania jakoby wszystkie grupy kibicowskie zmierzały do Warszawy w jednym jedynym celu- konfrontacji siłowej pomiędzy poszczególnym Klubami, a dodatkowo jako sprawdzone podano informacje o planowanym ataku kibiców Legii Warszawą na poszczególne grupy. Stanowisko MSWiA brzmiało - jeśli dogadacie się z Kibolami to Was zniszczymy. Ile w tym zasłony dymnej? Nie wiem. Natomiast pewne jest jedno, że Ci ludzie boją się zjednoczenia Polaków”.

A byłaby taka piękna oprawa.

Być może tak było, a być może nie.

W meczu z Litwą pokazali, że poza główną oprawą pojawiały się politczne transparenty, na które moim zdaniem miejsca być nie powinno.

O ile główna była świetna, to dodatkowo:

Każda ze stron będzie bronić swojej racji i koniec końców, jeśli były tam jakieś elementy polityczne, to o nich nigdy się nie dowiemy.

Radziłbym zachować powściągliwość co do prawdy w obu wersjach wydarzeń.

Piłka nożna, to nie powinno być miejsce na przedstawianie swoich racji politycznych, jakiekolwiek by one nie były, neutralni ludzie na trybunach czy przed telewizorem nie są tym zainteresowani.

5 polubień

Ojojoj. W jakikolwiek sposób tłumaczyć to bydło to trzeba być odklejonym.
To, że im coś zabroniono i oni musieli biedni w odwecie pokazać że iloraz inteligencji wynosi u nich tyle, co u małpy to tylko wielki pokaz na Europę, że w Polsce jak w chlewie dalej w środowisku piłkarskim (czo to zarządzający w PZPN czy kibicowsko).

e. jak nie potrafią w cywilizowany sposób pokazać, że im coś nie pasuje i się z czymś nie zgadzają by potem o nich było głośno w pozytywny sposób, to nie muszą i nie powinni chodzić na mecze reprezentacji i tyle.

Ale jaką rację może mieć bydło rzucające race na boisko? Jedyną ich racją jest to, że powinni zostać wyłapani i takie grzywny im wklepać, żeby się nie podnieśli do końca życia.

ZIOBRO zgody na patologię.

Nie chcę wpieprzać tu polityki.. ale tylko te debile potrafią pieprzyć o niemieckim tusku, by potem popierać prorosyjskiego braunna XD

4 polubienia

No tak, gdyby nie PZPN i służby to byłby spokój a tak PZPN do spółki ze służbami wetknęły race kibolom i kazali rzucać na murawę w środku meczu. Cholerny PZPN i służby!!1!

Czyli tak - ludzie, którzy niejednokrotnie udowadniali, że jedyne co wnoszą na mecz to transparenty o je*aniu jakiegoś polityka i przyśpiewki o je*aniu PZPNu, poczuli się poniżeni (XD), że ktoś zakazał wnoszenia nagłośnienia i sektorówki, które mogły pomóc w okrzykach o je*aniu polityków i PZPNu? No niesamowite i zupełnie nie do przewidzenia xD

Ludzie, którzy potrafią się napie**alać po lasach ze sprzętem, nagle jak płatki śniegu poczuli się poniżeni, bo ktoś zadecydował, że nie można zabierać zabawek do piaskownicy. A nie pomyśleli, że to nie jest wyłącznie rozgrywka między kibolami a stroną polityczną, ale normalni kibice też mają tego dość? Ludzie idą na stadion czy zasiadają przed tv, chcąc emocjonować się wydarzeniami boiskowymi i czuć atmosferę święta sportowego, zamiast wysłuchiwać co 5 minut “je*ać je*ać PZPN” czy oglądać transparenty w stylu “je*ać [wstaw nazwisko dowolnego człowieka].

Czy coś tu jeszcze trzeba dodawać dla potwierdzenia, że decyzja organizatorów była trafna?

Nie nie nie, niech nie mieszają wszystkich Polaków do tego, bo większość Polaków ma kompletnie w dupie te potyczki między kibolami a decydentami.

6 polubień

Ja ich nie tłumacze, tylko mówię że nie było by żadnej afery gdyby pozwolono im wnieść oprawę.

@Aldor To nie moja wypowiedź tylko jednej osoby ze stowarzyszenie kibiców. Po drugie te debile według Ciebie, może i przesadzili z racami, ale chociaż atmosfera była na stadionie do 60 minuty, a nie piknik kolejny.

To sa te same patusy co sie smiali i płakali jak piłkarze w EPL klękali czy prują się jak zakładają tęczową opaskę. xD Czyli klasyczne - polityka i polityczne transparenty są dobre… o ile “są nasze”. xD

Nie to żebym popierał jakąkolwiek polityke i ideologię na stadionach. To nie miejsce do tego i tyle. Tak samo wkurwiały mnie jakieś tęczowe opaski, tak samo te debilne transparenty od patusów.

A już projekcje Risga, że to jakiekolwiek zdanie wszystkich Polaków czy choćby większości to plucie mi osobiście w twarz bo ja z debilami się nie chcę w żaden sposób utożsamiać ani jednoczyć pzdr.

5 polubień

@diablinadali

Idealny wpis, dziękuję Ci za niego. Myślę identycznie!

1 polubienie

Jak ktokolwiek może bronić DEBILI-BYDŁA- BANDYTÓW. rzucających na murawę race, no ku.. a jak? :enraged_face::enraged_face::enraged_face:

Skoro czuli się oszukani to niech wypierdzielają ze stadionu i tyle a swój idiotyczny doping wsadzą sobie gdzieś.

1 polubienie

Jestem w 100% przekonany, że te całe te bydło siedzi na forum LFC.pl i przeczyta tę.. wiadomość?

1 polubienie

Miałem potrzebę napisania powyższego oraz pokładam ogromną nadzieję ba! wręcz jestem pewien , że na LFC. Pl znajdują się KIBICE FUTBOLU :blush: a nie ci bandyci.

Ciąg dalszy na Malcie? :upside_down_face:

Jeżeli da się tych bandytów wyłapać to oni muszą PZPN zwrócić całą tą sumę wraz z odsetkami w razie spłat na raty.
NIE DEBILOM!!! :enraged_face: