Być może właśnie dlatego, że jest nastolatkiem?
Dla mnie bardzo pozytywny występ, ma w sobie odwagę i myślę że talent również. Cała reszta przyjdzie z czasem, wiekiem i treningiem
Na ten moment jednak mocno wybija się na tle innych rówieśników
Być może właśnie dlatego, że jest nastolatkiem?
Dla mnie bardzo pozytywny występ, ma w sobie odwagę i myślę że talent również. Cała reszta przyjdzie z czasem, wiekiem i treningiem
Na ten moment jednak mocno wybija się na tle innych rówieśników
Sterling trafił do nas z akademii QPR w wieku 16 lat, więc ciężko powiedzieć że wyszedł z naszej akademii: z resztą się zgodzę.
To tym bardziej nie ma co już go porównywać do najlepszych zawodników ligi.
Nie wiem czy wiesz ale takie właśnie są zalecenia względem młodych zawodników. Taktycznie rozwijają się później ale im młodszy tym jest zachęcany do większej liczby pojedynków. Kiedy ma rozwijać umiejetność dryblingu i zwiększać pewność siebie? Jak już trafi do seniorskiej piłki na stałe? Widać po nim, że ma dryg. Teraz chuchać i dmuchać oraz kreować mu jak najlepsze środowisko do rozwoju. Gry kombinacyjnej spokojnie się nauczyć. Przynajmniej nie jest tak grubo ciosany jak nasze Polskie „talenty” sprzed kilku i kilkunastu lat.
jak dla mnie jakoś dziwnie prowadzi te piłkę, dużo takich przyruchów, dosyc daleko od siebie. Fajnie to może wygląda na U18, ale z dorosłymi to raczej sobie nie podrybluje w ten sposób. Pytanie czy będzie dość szybki.
Chłopak musi grać, ostatni raz podobne wrażenie zrobił na mnie Sterling w debiucie w naszej koszulce.
Podejmowanie odpowiednich decyzji przyjdzie z czasem, ale potrzeba minut.
Proszę Arne pozbądź się Diaza i zaryzykuj.
Przypominam, że my gramy w Champions League, a nie Championship, żeby występ przeciwko Preston miał decydować o miejscu w XI na nadchodzący sezon.
@kuczq będziemy grać 8 meczów z Preston?
Przypominam, że my gramy w Champions League, a nie Championship
Przez pierwsze 8 meczów champions league można grać Ngumohą i innymi pokemonami z akademii. Jak pokazała historia nie warto walczyć o top 8
Jeśli nie sprzedamy diaza a na to się zanosi to fajnie jak by Rio dostał kilka meczy. Uważam że ma olbrzymi potencjał i jeśli będzie się równo rozwijał to będziemy mieć z niego pociechę
Najlepszy na boisku w pierwszej połowie
Yamal w wieku 16 lat tez dopiero raczkował w grupie seniorów tak jakby co.
on za miesiac ma 17 lat
Mniejsza. Moze wejdzie z przytupem do skladu seniorow.
Takie coś robi krzywdę generalnie młodym gracza. Takie istoty jak yamal są po za ludzkim zasięgiem. Nie rodzą się aby w wieku 16 lat już być fizycznie i technicznie gotowy na rywalizację z bardzo dobrze przygotowanymi fizycznie piłkarzami.
Natomiast talent Rio jest niepodważalny i żaden z naszych ofensywnych graczy w tym wieku nie był tak dobry
Natomiast talent Rio jest niepodważalny i żaden z naszych ofensywnych graczy w tym wieku nie był tak dobry
No ja osobiście liczę, że jakby przyszedł Rodrygo
to powoli będzie zastępował Gakpo na ławce, a teraz przydałby mu się sezon ogrania w Championship. Choćby dopłacić do wypożyczenia. Taki poligon doświadczalny byłby dla niego świetny. Oczywiście obawiałbym się o niego i jego zdrowie, ale w PL wcale dużo łatwiej nie jest, a jako 17/18 latek to i tak nie grałby co mecz, zwłaszcza że mają 42 kolejki.
Nowy Sterling z lepszym zakończeniem, tj bez sprzedaży? Oby ^^
Zostawić Gakpo i Rio na LS.
Pójść All in w Isaka, ŚPD oraz ŚO
Lubię takie historie, a chłopak jest niesamowity. Jeśli chcemy zrobić z niego gracza 20/20 g/a w sezonie to musi grać
Ja jestem przeciwny wypożyczeniu szczególnie do fizycznej Championship, wiemy jak bywa ze zdrowiem naszych dobrze zapowiadających się młodzików, a w takiej Championship jeszcze załapałby się do pierwszego składu zacząłby grać co 3 dni i pyk kontuzja na pół roku albo i dłużej. Lepiej żeby się powoli wprowadzał do zespołu Slota, uczył się od starszych kolegów i grał w jakichś pucharach czy wchodził na końcówki meczów kiedy wynik byłby bezpieczny.
Przypomnę tylko co rok temu pisano tutaj, że Nyoni to nowy Pogba, dwa lata temu że nie trzeba żadnego śpd bo Bajcetic to będzie czołówka światowa, podobnie w którymś okresie przygotowawczym o Doaku. Spokojnie
o Doaku.
Doak to 2 lata temu sadzał Salaha na ławce, żeby sobie przemyślał ![]()