Rozważania transferowe (dyskusja)

Dochód wyniósł 16 mln euro. Przychod osiągniety przez real madryt czyli 1,08mld euro osiagnieto ze wszystkich sekcji sportowych Sekcja koszykarska klubu osìągneła finał euroligi superpuchar kraju i cos tam jeszcze. Przychody z transferów wyniosły tylko 8 mln. Perspektywy na przyszłość każą prognozować dalszą wysoką falę wzrostu przychodów w nadchodących latach.

Ciekawe czy faktycznie tak powiedział :sweat_smile:

i pewnie ta pokaźna oferta to będzie 12-13 mln, które my odrzucimy

1 polubienie

Moze planuja nam oddac w promocji Johan Bakayoko :slight_smile:

image

Odnośnie tego newsa to mała poprawka bo mecz z Sevilla jest 11.08.

To będzie trochę późno na podejmowanie decyzji

Cały sezon zależy od postawy zespołu w czterech meczach towarzyskich. Już wiem jak to będę oglądał

1 polubienie

W połowie sierpnia rusza na łowy🤦 dziwnym zbiegiem okoliczności zapewne nie będzie wlasciwych zawodników dostępnych za odpowiednią kasę. Obym się mylil

9 polubień

Oby przegrali wszystko XD

4 polubienia

Pod koniec okienka coś ściągniemy, nie będzie to na pewno żadne wielkie nazwisko, jestem przekonany :confused:

Kurde za stary się robię na takie nerwy, od kilku lat cały czas to samo, spóźnienie z wzmocnieniem danej pozycji o rok. Prawie 25 lat z LFC i jakoś nie mogę przejść obojętnie obok okienka transferowego.

1 polubienie

Wszyscy wiemy jak sie to skończy. Slot w wywiadzie po USA przyzna że jest wielki potencjał w klubie i chce pracować z tym co ma. Edwards złoży pierwszą oferte 55mln + 5mln za Gordona (significant value) gdzie Sroki postawią warunek 100mln.

4 polubienia

image

2 polubienia

I dobrze, mocno liczę na więcej szans dla Bradleya, Clarka, Bajcetica czy Dannsa w przyszłym sezonie

1 polubienie

Każdy pewnie liczy na młodych, których mamy. Jeśli mogę się wtrącić to Clarka bym sprzedał. Nie widzę w nim dużej szansy na realne zabłyśnięcie. U Kloppa w zeszłym sezonie trochę się podpromował więc takie 6-7 mln możnaby spróbować dostać :smiley:

Z tego co słyszałem to Clark i Danns mają pójść na wypożyczenie. Interesują się nimi kluby z Championship. Ma to sens, bo u nas ciężko będzie z grą a chłopaki teraz najbardziej potrzebują minut. Bradley i Bajcetica mają dużo większa szansę na gre.

Fajnie to wygląda, jeśli chodzi o Akademię. Zmiany jakie zostały poczynione kilka lat temu przynoszą dobre rezultaty. Nigdy nie mieliśmy tylu młodych i utalentowanych zawodników.

5 polubień

A co to zmieni? Wyjdą na konferencję i powiedzą, że wynik nie był ważny tylko postawa zespołu i oczywiście wyrażą swoje zadowolenie. Co to w ogóle za podejście, że transfery zależne są od gry na tourne? Przecież to jakiś absurd. Robi się potrzebne transfery, żeby właśnie z pełnym składem jechać na obóz i się zgrywać. Widocznie ja się nie znam albo myślę nielogicznie.

4 polubienia

W ataku jest pięciu co najmniej dobrych grajków, na DM jeden średni Japończyk, a klub celuje w transfery kolejnych ofensywnych zawodników. Gdzie tu logika?

2 polubienia