Podnieśli mu overall w fifie, albo wycenę na transfermarkt
Zdążył obejrzeć składanki na YT
Rewelacja dzięki, czyli jest 4-5 do wyjęcia, myślę że taki klub jak lfc powinien zerkać tylko w kierunku takiej listy, najlepszych możliwych do wyjęcia bez wynalazków
Ale ty wiesz że on jest zawodnikiem Bayernu?
Bajsetic bedzie naszym DM w tym sezonie, i zamknie dziury niedowiarkom, to najlepszy nasz gracz w meczu z Betisem.
Nie widziałem meczu, ale się zgadzam bo piszesz z takim przekonaniem, że nie sposob się nie zgodzić.
Kolejny udany xD z całym szacunkiem
Niech zamyka ale zmieniając jakiegoś cracka który pomoże nam zdobyć mistrzostwo
Co prawda Hughes nikogo do Liverpoolu nie sprowadził, ale za to żadnego kontraktu nie przedłużył
Tęsknię za Schmadtke
Haha mowilem , mamy pierwszego !
Dokładnie takim crackiem jakim był rok temu Doak, a Salah mial kopać w Arabii.
Ja tam im ufam jak narazie. Nie po to stawiano cały klub na głowie i sprowadzano starą gwardie aby teraz zrobić z nas klub na poziomie Tottenhamu.
Chociaż muszę przyznać, że ten okres oczekiwania zmniejsza moje oczekiwania dość drastycznie. Na ten moment uznam okienko za udane jeśli sprowadzimy naprawdę bardzo dobrego DMa i nie sprzedamy Seppa (w przypadku braku transferu nowego ŚO)
Reasumując miesiąc temu pisałem że udane okienko to dobry ŚO do walki o pierwszy skład, skrzydłowy do walki o pierwszy skład i ŚPD do pierwszego składu. A wiec oczekiwania spadły o ponad polowe xD
A to w takim razie wybacz, zaszło nieporozumienie xd
Mnie ciekawi czy oni już w styczniu wiedzieli jak będzie wyglądać to okienko transferowe i czy miało to jakiś wpływ na dezycję Kloppa. Czysta spekulacja
Ciekawe jaką Hughes i Hogan mają wpisaną premię w KPI za utrzymywanie pozytywnego net spend i nie robienie transferów. Zombie z Bostonu pewnie się cały trzęsie z podniecenia na swoim jachcie gdy słyszy że Liverpool jako jedyny nie zrobił jeszcze transferów
Coraz dziwniejsze te plotki
Również wątpię że złożyli mu ofertę
Do rana zdementują jak tego Holendra z PSV o którym było rano pisane nie pamiętam jak mu było
I bardzo dobrze, niech idzie z mamusia za kasa do tego klubiku bo tylko to moga mu zaoferowac
Nie było żadnej oferty Liverpoolu dla Rabiota. Taki toksyk to nie jest piłkarz pod nasz profil