Rozważania transferowe (dyskusja)

Podnieśli mu overall w fifie, albo wycenę na transfermarkt :crazy_face:

3 polubienia

Zdążył obejrzeć składanki na YT

1 polubienie

Rewelacja dzięki, czyli jest 4-5 do wyjęcia, myślę że taki klub jak lfc powinien zerkać tylko w kierunku takiej listy, najlepszych możliwych do wyjęcia bez wynalazków

1 polubienie

Ale ty wiesz że on jest zawodnikiem Bayernu?

Bajsetic bedzie naszym DM w tym sezonie, i zamknie dziury niedowiarkom, to najlepszy nasz gracz w meczu z Betisem.

Nie widziałem meczu, ale się zgadzam bo piszesz z takim przekonaniem, że nie sposob się nie zgodzić.

1 polubienie

Kolejny udany xD z całym szacunkiem

3 polubienia

Niech zamyka ale zmieniając jakiegoś cracka który pomoże nam zdobyć mistrzostwo

14 polubień

Co prawda Hughes nikogo do Liverpoolu nie sprowadził, ale za to żadnego kontraktu nie przedłużył :wink:

17 polubień

Tęsknię za Schmadtke :grinning:

1 polubienie

Haha mowilem , mamy pierwszego ! :smile:

Dokładnie takim crackiem jakim był rok temu Doak, a Salah mial kopać w Arabii.

Ja tam im ufam jak narazie. Nie po to stawiano cały klub na głowie i sprowadzano starą gwardie aby teraz zrobić z nas klub na poziomie Tottenhamu.

Chociaż muszę przyznać, że ten okres oczekiwania zmniejsza moje oczekiwania dość drastycznie. Na ten moment uznam okienko za udane jeśli sprowadzimy naprawdę bardzo dobrego DMa i nie sprzedamy Seppa (w przypadku braku transferu nowego ŚO)

Reasumując miesiąc temu pisałem że udane okienko to dobry ŚO do walki o pierwszy skład, skrzydłowy do walki o pierwszy skład i ŚPD do pierwszego składu. A wiec oczekiwania spadły o ponad polowe xD

A to w takim razie wybacz, zaszło nieporozumienie xd

Mnie ciekawi czy oni już w styczniu wiedzieli jak będzie wyglądać to okienko transferowe i czy miało to jakiś wpływ na dezycję Kloppa. Czysta spekulacja :thinking:

Ciekawe jaką Hughes i Hogan mają wpisaną premię w KPI za utrzymywanie pozytywnego net spend i nie robienie transferów. Zombie z Bostonu pewnie się cały trzęsie z podniecenia na swoim jachcie gdy słyszy że Liverpool jako jedyny nie zrobił jeszcze transferów

2 polubienia

Coraz dziwniejsze te plotki

Również wątpię że złożyli mu ofertę

Do rana zdementują jak tego Holendra z PSV o którym było rano pisane nie pamiętam jak mu było

I bardzo dobrze, niech idzie z mamusia za kasa do tego klubiku bo tylko to moga mu zaoferowac

2 polubienia

Nie było żadnej oferty Liverpoolu dla Rabiota. Taki toksyk to nie jest piłkarz pod nasz profil

2 polubienia