Ja uważam, że już jest praktycznie klepnięty. Z „nową-starą” władzą transferową wątpię żeby wyszło takie info bez pewności, że się uda.
Od ilości kreatywności w naszym potencjalnym środku pola, będą groziły niekontrolowane erekcje. Generalnie chłopu chyba bliżej do maestro a nie do destruktora.
Zachęcam do wstrzymania koni, żeby potem nie było rozczarowań
Dokładnie z tym otwieraniem szampanów to bym się wstrzymał… to że jest info że LFC idzie po Zubiego, wcale nie oznacza że po niego dojdzie Caicedo też już wszyscy witaliśmy, a wyszło jak wyszło, zreszta ilu już było takich historii.
Zubimendi będzie ciężkim orzechem w negocjacjach. To nie jest pustak któremu wystarczy zaświecić dobrą pensją.
Ciężki egzamin przed Hughesem i Edwardsem. Jak sie uda to chapeu bas.
Też mi się tak wydaje, dodatkowo Hughes zna się z jego agentem wiec na co mu niszczyć relację jaka zbudowali. Dodatkowo, każdy podaje arsenal, że ich odrzucił. A czy czasem Sociedad nie grali w LM w zeszłym sezonie i on chciał zagrać z nimi w tych rozgrywkach? A może też to Rice był nr 1 dla arsenalu rok temu a nie on? Zobaczymy, ale wygląda na to, że obie strony są zainteresowane tym transferem.
Kolejnej takiej wizerunkowej wtopy nie zniosę…
jedynym plusem jest to że nie jest dogadany z innym klubem, jak to miało miejsce z caicedo. myślę że mamy więcej do zaoferowania sportowo od sociedad, więc niech to się uda i wszyscy będziemy zadowoleni
Tak pomyslalem zeby to czasani nie był taki numer jak z Caicedo.
FSG idzie po Martina , zakladajac z góry ze nie przejdzie do nas. Wczesniej odmowil Arsenalowi i Barcelonie.
Juz widze te tlunaczenie , Chcielisny ale zawodnik nie chcial a teraz jest juz za pozno na sciagniencie innego defensywnego pomocnika,
Co by nie mówić to pasuje mu czerwona koszulka, jak to go nie przekona to chyba jest ślepy
Widzę, że już niektórzy próbują podpiąć transfer Zubimediego pod “PR ruch FSG”. Pewnie nadal nie znacie znaczenia tego wyrażenia.
Ciekawa sytuacja. Wcześniej nie dopuszczaliśmy żadnych informacji do mediów, ewentualnie z opóźnieniem (zapewne celowym). Dziwnym byłoby teraz danie informacji dziennikarzom, gdybyśmy musieli jeszcze przekonać zawodnika. Moim zdaniem albo już się z nim dogadaliśmy i próbujemy wynegocjować lepsze warunki zapłaty (zamiast jednorazowej klauzuli), albo to zasłona. Stawiałbym na 1 opcję.
Moim zdaniem facet jest już klepniete.
Nie mam naszych za debili. Wątpię żeby dali cynk tier1 dziennikarza o transferze gościa który odmawiał tuza. Moja ocena jest taka że zostaly detale a Martin poprzez swojego agenta dal zielone światło i teraz dogadujemy detale finansowe i formę płatności z Realem. Oby
Myślę, że nikomu byłoby na rękę dawać cynki dziennikarzom.
Informacja mogła wydostać się od dziennikarzy z drugiej strony, bądź od Realu Sociedad.
Źródło jest nieznane.
Gdybym ja cokolwiek negocjował, to w idealnym świecie dziennikarze dowiadują się informacji w momencie podpisania kontraktu.
Wygląda na podobną sytuację jak z Caicedo. Nie wiem czemu idą właśnie po niego, wiedząc, Ugarte jest do zgarnięcia za te same pieniądze i do tego młodszy.
Strzelam w ciemno że jedyne co ich łączy to pozycja na boisku.
Może dlatego, że Ugarte to zupełnie inny profil i mniej pasuje do stylu Slota?
Nie ma opcji, żeby klub puścił info do Joyca i Ornsteina bez pewności, że są dogadani z zawodnikiem. Będzie oficjalne ogłoszenie najpóźniej do końca tygodnia.
@scorpionlfc5 rozumiem obawy, ale co ty w ogóle porównujesz? Przy transferze Caicedo mieliśmy sympatycznego dziadka z Niemiec, a teraz przy stole siedzą wytrawni gracze.
Spokojnie.
Jeszcze tylko brakuje oferty od Chelsea do pełnego zatoczenia koła.
A wiesz, że z Caicedo to Lfc chciał się wmieszać i podebrać go? Oni rozmawiali ze sobą praktycznie od początku okienka, i po prostu zostaliśmy wciągnięci w to przez agentów zawodnika…
Pozostaje tylko czekać na rozstrzygnięcie. Ale jeśli to się uda to masterclass Hughesa i Edwardsa. Po takiej zagrywce mam nadzieję że już wszyscy na dłuższy czas odpuszczą sobie ich krytykę.