XD. Imagine krytykować politykę transferową Edwards’a. Czyli co, niech lepiej każdy na świecie zna nasze ruchy? Dzięki tej taktyce przekonaliśmy Zubimedi’ego do przyjścia i wystarczy wpłacić klazulę, a jeśli klub dalej tego nie zrobił, to znaczy, że jest pewny swego. Natomiast jeśli Hiszpan jednak zdecyduje się zostać, to będzie na to miała wpływ jego miłość do klubu. I nic na to nie poradzisz.
Ale co przekonaliśmy go, ale nie przejdzie, to jak go przekonaliśmy. Ludzie uporządkujcie logikę, jaka się kierujecie.
Tam tylko płacisz cenę i rozmawiasz z zawodnikiem Nie ma filozofii, jeśli zawodnik byłby chętny.
Skoro wyszło info od naszego tier1 to znaczy że Martin powiedział “tak” i teraz do gry wkroczył jego obecny klub i stara się go zatrzymać. Mam nadzieje że to słowny facet i za kilkanaście godzin pójdzie oficjalka.
Ale umiesz czytać? Przekonaliśmy go i on chce tu przyjść. Co nie znaczy, że jak zwykły człowiek nie może zmienić zdania. Do momentu podpisania papierów, może się wycofać.
XD ale to chce, czy nie chce ? To przekonaliśmy, czy nie ?
Zachowujesz się, jakbyś się dowiedział właśnie, że Święty Mikołaj nie jest prawdziwy.
@AleksanderFa ja tylko chciałem podkreślić, że ta mityczna cisza to bzdura. To zaczęliście na siłę bronić nie wiem czego. Moim zdaniem zaczęliśmy sie bawić w medialną otoczkę bez większego przygotowania, bo nagle się wszystko po weryfikacji wydaje trudne do dogrania. To nie jest transfer skomplikowany. Jakbyśmy byli dogadani z Martinem, to jest wtedy tylko formalność. Zaczęliśmy zapewne mieszać za bardzo i zmierza to raczej w jedną stronę
Ty się zachowujesz, jakby właśnie Ornstein lub Joyce napisali, że transfer nie wypalił. Na ten moment nic się nie zmienia. Klub chce negocjować warunki z Sociedad, a więc Hiszpan chce odejść (czyt. przekonaliśmy go do transferu). Sociedad próbuje go namówić na zostanie wystawiając go na okładkę składu na mecz towarzyski i promując góry.
Arsenal dostał zielone światło na sfinalizowanie transferu Mikela Merino.
Następny mecz Sociedad po towarzyskim meczu z Union Berlin będzie meczem otwarcia La Liga z Rayo Vallecano. Tymczasem Martin Zubimendi, który był tematem rozmów z Liverpoolem, został włączony do składu hiszpańskiego klubu i ma nadzieję, że pozostanie.
Skąd ty wiesz że go przekonaliśmy? Słyszałeś to? Nie masz najmniejszej wiedzy że go przekonaliśmy. Możesz to wiedzieć bo np napisał tak dziennikarz. A wiesz skąd on wie? Nie!! Więc nie masz takiej wiedzy!
Równie dobrze możemy nic nie mieć ustalonego a transakcja się wysypała i dlatego jest glosno a każdy się przerzuca plotkami twierdząc że to pewna info.
Według doniesień Liverpool przeprowadził rozmowy z wolnym agentem Adrienem Rabiotem na wypadek, gdyby umowa dotycząca sprowadzenia Martina Zubimendiego na Anfield upadła.