Oby tylko nie tęsknił za bardzo za domem jak uda nam się go ściągnąć bo z tym dramatyzowaniem to jak maminsynek jakiś. Niech wsiada w samolot i leci do Liverpoolu.
Pytanie czy Liverpool będzie chciał zapłacić jednorazowo kwotę klauzuli. Jeśli RSSS nie zgodzi się na negocjacje to nie będzie innego sposobu niż płacić lub rezygnować z transferu
Podoba mi się to jeszcze 10 minut temu transfer przez połowę upadł a teraz za chwilę ma być oficjalka
Jak im brakuje siana to se wezmą od bociana. Jakos ogarną
Może to właśnie pokazuje, że jest lojalnym? Co powiesz jak Trent też będzie miał takie rozterki w tym sezonie…
Sepp van den Berg sfrustrowany, ponieważ wysoka cena Liverpoolu utrudnia transfer
Możliwe ze pojawi się jeszcze jakieś dobre dla nas info w przeciągu 15-30 minut. Nie gaście odbiorników.
Wow, serio? Kto by pomyślał, że coś jeszcze może być…
23.30 bomba #znaki
No dobra a to będzie jakieś pewne źródło czy takie śmietniki jak moje?
Daveockop razem z indykalią
Sama Indykalia da Here we go! Nie jakieś Ornsteiny czy inne jonesy lub Romano
Łeeee. To takie “Here We Go” to ja już miałem o 16:00.
Ale się nie sprawdziło jakoś.
Dajcie coś sensownego w końcu. Rok czekam na DMa.
Ja pierdolę xD Oni nic nie wiedzą, nigdy nic nie wiedzieli i nigdy nic nie będą wiedzieć. Daję sobie głowę uciąć że żadnego info nie będzie w ciągu następnej godziny. Oni to piszą tylko aby zdobyć followersów na X.
@scorpionlfc5 Liczyłeś na poważne info od człowieka który nawet nie istnieje?
Plettenberg to raczej dobre źródło
Kiedyś to znakomity bramkarz niemiecki Andy Köpke (ciekawe czy pamiętacie gościa? ) pojawił się na konferencji w Barcelonie, pokazywał koszulkę ze swoim numerem ale ostatecznie nigdy tam nie zagrał!
Także spoko
Dla kogo?
Ile Wy lat kibicujecie Liverpoolowi, ze Plettenberga nazywasz dobrym źródłem?
Przerzucam raz jeszcze z Reddita Liverpoolowego, bo nie chce mi się szukać bardziej dokładnych tier list:
Official - Liverpoolfc.com (and related social media).
Tier 1 - Paul Joyce, David Ornstein, BBC (non-gossip).
Tier 2 - Neil Jones, James Pearce, Melissa Reddy, David Lynch, Chris Bascombe, Simon Hughes, David Maddock, Dominic King, Fabrizio Romano (z zastrzeżeniem)
Tier 3 - Athletic (links to the articles are banned but tweets from journalists and their own account are allowed), Florian Plettenberg (for German based players), Pipe Sierra (for Colombian based players), The Guardian, Phil McNulty, Telegraph, Andy Hunter, Sam Wallace, John Percy, Henry Winter, Mohamed Bouhafsi, Sega Diallo (for Keita related news), Guillem Balague.
Tier 4 - Ian Doyle, Paul Gorst, Echo, Times, Kicker.de, The Independent, Bild, De Telegraaf, Gianluca Di Marzio, Sky Sports, Andy Heaton, Record, Ojogo, Abola, Gazetta Dello Sport, Calcio Mercato, Goal.com, Marca, Jan Aage Fjoertoft.
Tier 5 - L’Equipe, Mirror, Miguel Delaney, Giannis Chorianopoulos, Nieuwsblad, ESPN, SPORT1.de, TEAMtalk, Tancredi Palmieri, Kristof Terreur, CaughtOffside, Tabloids, News aggregators, Generic sports sites.
Banned - The S*n, Daily Mail, The Express, Indy Kaila, MEN, Don Balon, Dean Coombes, Mootez Chelade, DaveOCKOP, Talk Sport, Anfield Watch, Anfield Edition, Anfield Talk, Watch LFC, LFC Transferroom.
Cokolwiek co wychodzi poza Tier 1 to w sporej częsci bajanie, click baity, gównoźródła, zmyślacze i rynsztok.
Klub z Merseyside jest gotowy podwoić tygodniową pensję pomocnika wynoszącą 50 000 funtów, aby przekonać go do dołączenia do klubu. Dlatego są gotowi podpisać z Hiszpanem kontrakt wart 100 000 funtów tygodniowo.
Fabrizio Romano i Ornstein poparli tę wiadomość i poinformowali, że Liverpool rozpoczął prace nad umową dotyczącą podpisania kontraktu z reprezentantem Hiszpanii.
A paisleygates?