Rozważania transferowe (dyskusja)

To wina Tuska na pewno

1 polubienie

Ale to nie w ich interesie jest puszczać jednego z najlepszych zawodników. Już i tak sprzedali le Normanda, Merino tez na wylocie i jeszcze mają stracić Martina? To im rozłoży sezon. To nie strata jednej postaci, tylko od razu 3 kluczowych elementów. Nie dziwię się, że nie ułatwiają. Chcą pieniędzy od razu w całości skoro ma stać się to czego chcą uniknąć. Nie mamy pojęcia jak Liverpool chciałby rozłożyć płatnośc - może w ratach, może w dodatkach za osiągnięcia w nowym klubie. Może to im nie być na rękę, więc wolą dostać kasę w całości, od razu. Skoro chce odejść a Liverpool zapłacić klauzulę to przeciez jest taka możliwość

Ale jaki szantaż? Nie zgadzają się na inny sposób rozwiązania kwestii transferu, więc mówią mu, żeby skorzystał z opcji jaką gwarantuje mu prawo w Hiszpanii. My za to w ogóle nie puściliśmy latem Cou do Barcy. Mimo, że chciał odejść i jasno to nam deklarował, to twardo odrzuciliśmy wszystkie oferty w trakcie letniego okienka i wtedy to było ok?

Ten bramkarz to cis sobą reprezentuje bo nigdy o nim nie słyszałem. Jakiś kolejny wynalazek za który mamy złożyć ofertę ale jej nie składamy

Oglądałeś chociaż euro? Lub trochę ligi hiszpańskiej? Kocur jakich mało

2 polubienia

Jak już tak potrzebne jest ocenianie Zubimendiego i przewidywania co do przyszłości u nas, to przecież równie dobrze, zamiast pisania w kółko, że jest “pizdeczką”, można założyć, że będzie nam bardzo oddany i całe serce zostawi na Anfield, skoro tak silnie się przywiązuje do barw

A z tym Zubimendim (jeżeli on dalej się nie zdecydował) to dawno bym to olał. Dawać mi tu Edersona a nie jakiegoś chłopaczka co boi się wyjechać z kraju i budować karierę bo mama mu nie pozwala. Chyba że sprawa wyglada inaczej

jak rzetelne jest to źródło?

Trochę by mnie to zaskoczyło, bo sam byłem dość pewny transferu, tylko całkiem niezręcznie wyszło z tym czekaniem xD

Alan Varela Welcome To Liverpool Compilation 2024.mpeg

5 polubień

No i dobrze niech się to potwierdzi. Klub na 200% ma kogoś przygotowane w zamian. Teraz ciekawe kto to. Podpisać szybką umowę a nie jak z tym bezjądrowcem zwyczajnym

Jeśli to wszystko prawda to szkoda było czasu na pajaca

Varela. Proszę nie Rabiot.

2 polubienia

Na ile są to legitne źródła? Mi to wygląda troche na clickbait.

Co za typ… niech sobie dalej pyka w Sociedad

Straciliśmy dwa tygodnie na tego oszołoma… Brawo FSG

Clickbait to była nasza walka o jego podpis XD Gordon i Zubimendi są nasi!!!

To jest legitne.

Hahahah ale kasztan.