Rozważania transferowe (dyskusja)

No w sumie decyzje w poniedziałek podjął to przynajmniej tyle XD Nie no a tak serio wstrzymajmy się aż ktoś od nas potwierdzi.

1 polubienie

Nie to, żebym nie powiedział…

1 polubienie

Dobrze, że dzisiaj podjął decyzję. Tak jak mówiłem niech gnije sobie tam, nie jest topowym piłkarzem i z takim mentalem nigdy nie będzie. Ciao amigo

3 polubienia

Hahahahahahaha xDdD bostońskie przegrywy

2 polubienia

Po tych akcjach z caicedo to ja nie wiem czy rzeczywiście byliśmy nim zainteresowani. To stara zagrywka fsg mydlić oczy a tak naprawdę pieniądze wsiąkają jak w czarną dziurę albo jak w Ukrainę. Specjalnie jest nakręcanie tematu dobrego grajka żeby potem kupić jakiegoś Endo V2 i pearce wysmaruje że super deal bo 15 mln. Co z tego skoro tak nic nie wygramy, co nam po tych pieniądzach?

1 polubienie

Edwards i Hughes mają kogoś przygotowane z zamian i pewnie już w miarę dogadane. Moze pojawić się jakieś szybkie info i klepnięte. DZIEKUJMY ŻE TA SAGA SIĘ DZIŚ SKOŃCZYŁA

2 polubienia

Jeśli to prawda to pierwsza część planu zrealizowana. To kto okaże się teraz drugim Endo sprzed roku? W lipcu napisałem, żeby zacząć przeglądać 30 letnich Holendrów z Eredivisie których zna Slot. Kto się posłuchał i sprawdził taką listę nazwisk? :sunglasses: Niech żyje FSG!

1 polubienie

Jeśli się to potwierdzi, to ciekawe czy klub jest zorientowany w ogóle kto jest dostępny na rynku czy będą strzelać ślepakami i mówić, że ten za drogi, tamten nie chce odejść, a ten to w sumie nie w naszym typie. O ile Zubimendiego jestem w stanie wybaczyć, spróbowali wyciągnąć gracza, który nie ma widocznie parcia na trofea, ale kolejny taki ruch i dwutygodniowa saga nie powinna wchodzić w grę.

Ja poczułem ulgę. Przez chiwle uwierzyłem ze my naprawde sie wzmocnimy. Do zobaczenia za rok. Moze to odszczekam( bardzo bym chciał) ale skończy sie maks na Rabiocie

fajnie by było jakby i ten Rabiot był:D

Jeżeli to się okaże być prawdą to nie mogę się doczekać lini obrony, że to nie ich wina przecież bo co mieli więcej zrobić, to wina “bezjajecznej pizdeczki”, a i tak dobrze, bo było blisko, a innym klubom od razu odmawiał!

1 polubienie

Błagam teraz niech ruszą po Varele, Argentyńczyk młodszy i na 200% ma lepszy mental od śmiesznego Baska ;p

Po zawodach

1 polubienie

Moim zdaniem jedynym przegrywem jest tutaj Zubimendi, ale może się mylę.

4 polubienia

Hahaha panowie ale spokojnie mamy riczarda, mamy edwardsa. Sami specjaliści co to nie potrafią 1 (słownie: jednego) transferu przez cale okienko zrobić xD
To nie jest wina Zubimendiego. Koleś ma prawo wyboru. To wina nowych dyrektorów, że zmarnowali całe okienko i nikt tu nir przyszedł. W sobotę gramy pierwszy mecz, a nasz środek jak był biedny, tak biedny pozostanie. Ale brawo, może wypchną z klubu kolejny młody talent za kilka srebrników.

Mylisz się. Martin został tam gdzie chciał - to do niego należała decyzja. W dodatku udało mu się załatwić podwyżkę. W dodatku po tej decyzji będzie tam mieć status legendy jak u nas Stevie G po odrzuceniu Chelsea. Real Sociedad udało się zatrzymać zawodnika, na którym im zależało więc też wygryw. Tylko bostońskie przegrywy jak zwykle. 4 dni do startu ligi a u nas pierwsze skrzypce w środku pola mają grać Gravenberch lub Endo xD

1 polubienie

3 polubienia

mylisz się straciliśmy 2 tygodnie z 5 tygodni do końca okienka nie mówiąc że ta sytuacja to taki vibe z Caicedo

1 polubienie

No i Joyce potwierdził. Ja tam się cieszę

Varela jest o wiele lepszy od Zubimendiego i nie dlatego, że nas odrzucił, tylko dlatego że jest lepszy w odbiorze i wyprowadzaniu akcji.

i na uj mi tera ten dziad w nazwie i zdjęciu xD pora wgrać protokół:Varela Welcome to Liverpool Amazing Skills Danza Kuduro Remix

3 polubienia