Mimo że sezon za pasem, chciałbym żeby odszedł i w jego miejsce Gordon.
Nie no dajcie spokój z tym Gordonem chociaż dziś. Skoro nie potrafią kupić jakiegokolwiek DM z jakiś Sociedad czy innego Bergamo to na pewno uda im się wziąć zawodnika z jednego z najbogatszych klubów w Anglii którego wyceniają na 100 milionów
Może i Diaz odejdzie ale transferów nie będzie,wbijcie sobie to do głów…chyba,że z wolnego jakiś kiep, Liverpool jest maszynką do zarabiania pieniędzy dla żydkow,niczym innym
Z Gordonem sprawa mogłaby być o tyle łatwiejsza, że gościu przynajmniej serio chciałby u nas grać. Aczkolwiek nie wierzę w taki scenariusz, bo najzwyczajniej w świecie Barca nie pójdzie po Diaza, a na pewno nie za takie pieniądze jakie The Reds by chcieli.
Natomiast jeżeli klub nie zdecyduje się ściągnąć defensywnego pomocnika, to niestety, ale już przed początkiem sezonu możemy się pożegnać z walką o najważniejsze trofea. Nie da się po prostu być tak regularnym jak City, Arsenal czy Real nie mając na tej pozycji jakiegoś cracka.
Jeżeli kogoś mielibyśmy wyciągać z Newcastle, to jak na ten moment jest to chyba jedynie Bruno Guimaraes.
BTW. Ciekawe czy Zubimendi by odmówił jakby trenerem Liverpoolu dalej był Klopp. Coś mi się wydaje, że to jednak Klopp był bardziej potrzebny Edwardsowi niż na odwrót.
Jak słyszę temat że trzeba było sprzedać salaha to byłyby pieniądze to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Oferta przyszła w ostatnim tygodniu okienka. Nie muszę mówić że nie kupilibyśmy zastępstwa. Salah to nasz najlepszy OFE zawodnik od lat. Nigdy nie schodzi poniżej topowego poziomu. Ciężko myśleć które miejsce w zeszłym roku byłoby bez niego. 6?
To okienko pokazało wszystkie przywary tego klubu. My mamy środki finansowe i ludzkie tylko na transfery okazyjne. Nie oszukujmy się jest napewno kilku dmf którzy za rok za dwa będą wymieniani jako topowi lub z potencjałem na transfer do lepszego klubu. Czemu nas stać tylko na wyskoutowanie jednego na okienko? Czy nie pracują tam ludzie którzy powinni oglądać piłkarzy i analizować? Wyszukiwać mniej znanych piłkarzy którzy właśnie po transferze do nas zrobią olbrzymi krój do przodu jak np wharton który zrobił furorę w pół roku w cp? A co z innymi pozycjami? Fura ekspertów mówiła jak to slot gra stoperem na lewej obronie. Dziwne bo mamy tam robbo który dopiero do siebie dochodzi i bardzo słabego tsime. Gomez był przez klub wypychany, dodatkowo u slota w sparingach nie grał więc nie ma co uważać że bd odgrywał większą rolę szczególnie z początku.
Gdzie ci wszyscy hincapie czy inacio, pacho, bastoni?
Czemu PSG za 70 milionów kupił gracza na tą pozycję a dla nas nigdy nie ma? Varela? Ederson? Wieffer? Fofana? Onana? Każdy ma inny profil inne zalety i wady, łączy ich jedno. Nie są to right playerzy.
Niestety pod rządami fsg czeka nas stagnacja. Liczyłem że nowe otwarcie i wzięcie Edwardsa to powrót do polityki wyszukiwania nazwisk nie oczywistych. Myliłem się. Dalej dziadostwo i szukanie jak najtaniej jak najmniej
Duet E&H dostana od FSG spora premie. W oczach jankesow idealne okienko. Symulowanie zakupienia Martina. Specjalnie wlasnie jego wybrali za cel transferowy z wiadomych przyczyn. Nikogo nie kupilismy , nie przedluzylismy kontraktow sa transfery wychodzace z klubu. Creme de la Creme.
Mam nadzieje ze to info że nie kupimy numeru 6 to tylko zmylka i po ciuchu prowadzimy rozmowy np. z Varela. Numer 2 na liscie DP.
Skoro sa pieniadze na zaplacenie klauzuli Martina to w czym problem zeby sciagnac inna szóstkę…chociaż by wczesniej wspomianego Varela.
Gdyby rzeczywiście istniała możliwość wymiany Diaza na De Jonga z Barcy. To nawet bym się nie zastanawiał. No ale tematu nie ma, tak jak nie ma Zubimediego, tak nie ma i nie będzie tym bardziej Gordona. Nawet po ochłonięciu ciężko mi wierzyć, że nie kupimy 6. Bo po prostu nie mieści mi się to w głowie.
Teraz nie dziwie się, że Klopp rzucił papierami, z takimi właścicielami to tylko Edwards się dogada i jakiś wschodzący trener jak nasz Slot. Ale wszystko do czasu . Ta konstrukcja się szybciej zawali niż myślimy.
Niech najpierw Olmo zarejestrują, bo znowu mają z tym problem XD
Pełna zgoda. Jednak dla mnie duże nie na de Jonga tu. Zbyt kruche zdrowie i pensja 37 m rocznie!! Do tego już 27 lat. Dodatkowo nie kupilibyśmy nikogo za diaza a granie tam cały sezon gakpo … Ehhh
Zeby nie było offtop
Już jakieś ameby piszą że nie ma co się dziwić skoro rok temu tka dużo wydaliśmy.
A jak 2 lata i 3 temu wyrwaliśmy malutko to gdzie byli? Śmiech na sali net spend na poziomie 10 miejsca mimo 3 finałów ligi mistrzów a tuudzoe dlaje z logiki bd robić panią lekkich o
Myślę, że Barca bardziej widziałaby deal w stylu Diaz za Raphinię lub innego Ferrana Torresa.
Nie ma co płakać, ja już jestem gotowy na erę Kenny-Hodgson-Brendan v2. Ciekawe tylko kto zostanie nowym Poulsenem i Koncheskym.
Też nie dziwię się Kloppowi. Gdybym usłyszał jakie plany ma klub na kolejne okienko i że na poważne wzmocnienia nie ma co liczyć kolejny rok z rzędu to z miejsca czułbym sie wypalony i zmęczony warunkami pracy
[] NEW: Liverpool have been monitoring Giorgi Mamardashvili but as things stand they are not looking to recruit a goalkeeper in this window.
[@JamesPearceLFC]
Czyli mamy całe zero transferów
Naiwny jesteś, dwulatek by się domyślił, że to zasłona dymna. Do końca tygodnia będzie bomba
Jesteśmy gotowi wypożyczyć Bajceticia- Pearce.
nawet Van Dijl prosi o wzmocnienia bo bez tego nie będą w stanie o nic zawalczyć na poważnie a tutaj słyszy że na 6 oboc Maca będzie grał Jones i Graven. TAA, Salah i Van Dijk też się wypalają, poświęcili i dali dużo temu klubowi, Egipcjanin i Holender może już nigdy nic nie wygrają chociaż piłkarze to wybitni, my ich wpychamy do Arabii ale może jako wolni gracze trafią do topowego klubu i jednak będą jeszcze mieli okazję zdobyć puchar. TAA do Realu. Ta 3 wypali się grając o top 4 jak Klopp, za rok będzie dopiero dziadostwo w tym klubie. Ta kadra walczy o LM i mistrzostwo tylko w rozchwianych umysłach hmmmmmmm i fanów FSG. Fani klubu są załamani polityką właścicieli.
Zabezpieczenie się gruzinem za te pieniądze brzmi świetnie. No właśnie i tu jest problem my nie robimy takich transferów. Na szczęście Ali ma jeszcze kilka lat na topie i liczę że będą one spędzone u nas
Wszystkich sprzedajmy/wypozyczmy i zostawmy 11 piłkarzy. Po co nam więcej?