Za rok czekają nas wielkie transfery ale z klubu, Trent, Salah, Allison i Van Dijk. Już nie mogę się doczekać następnego okienka.
ok emocje na bok
a co powiecie na wymiane Frankie De Jong na Lusia Diaza + potencjalny transfer Gordona na koniec okienka za naszego lewoskrzydłowego?
ja osobiście byłbym na tak.
A co powiecie na wymianę Mbappe za Nuneza i Endo za Tchoumeniego? Ja bym rozważył
Duże nie. Chłop co sezon ma kontuzje (w sumie to nawet obecnie jest kontuzjowany):
a do tego 27 lat (co w sumie byłoby sprzeczne z tym jakich piłkarzy chcemy i pokazałoby jeszcze dobitniej że nie chodzi o right playerow)
Nie wiem, tych trzech kibiców Endo, by mogło poczuć się smutno.
Fajny komentarz widziałem na X odnośnie Diaza.
Jeszcze się okienko transferowe nie zaczęło, a nam już Barcelona chce zawodników podbierać…
Niech se w du… wsadzą tego de jonga. Następny, który nie chce odchodzić? I będziemy namawiać go 2 tyg, żeby na końcu zostać jak z tym baskiem? Ma być przelewem 75mln i tyle. Żebyśmy na pewno już mieli pokryte zeszłoroczne transfery…
Niemożliwe. De Jong zarabia taka kase w Barcelonie, że nie ruszy sie nigdzie jesli nie dadzą mu podobnych pieniędzy (a inkasuje 700k/week - dlaetgo Barca chciała sie go pozbyć a zawodnik nie chciał nigdzie się ruszać). Dodatkowo transfer Gordona był możliwy tylko na początku okienka, gdy Newcastle szukało opcji na ogarnięcie kwestii FFP (lub innych finansowych narzędzi). Poradzili sobie z tym, więc nie maja zamiaru sprzedawac Gordona
Po zakupie Olmo nie wierzę, że Barca będzie miała środki na kupno Diaza za 75 baniek. Jesli wyjda z propozycja to na pewno wymiany (ale podejrzewam, że za Raphinię lub Torresa)
Chyba Tonali, a nie Bruno byłby lepszym wyborem na ten moment. Bruno jakiś stary nie jest i tu nie chodzi o wiek, ale Tonali jest po prostu lepszym piłkarzem.
Ja się tylko zastanawiam co taki Hughes robił przez całe lato? Nie mamy ani transferów do klubu, ani z klubu (jeden Carvalho to robota dla praktykanta). Okej, podjął próbę ściągnięcia Zubimendiego, ale co poza tym? Jak widać nie mamy żadnej alternatywy na tę pozycję, nie mamy też zmiennika dla Salaha, nie mamy nowego ŚO ani LO. Nic nie słychać, żebyśmy planowali wzmocnić którąkolwiek z tych pozycji. Rozumiem, że na całym świecie nie ma żadnego “right playera” oprócz Zubimendiego, ale po co nam w takiej sytuacji dyrektor sportowy na pełen etat? Niech sobie przychodzi raz w tygodniu, trochę pensji się zwolni dla jakichś młodzików z akademii.
Idę o zakład że Bruno jest lepszy
Tonali jest uzależniony od obstawiania u buka…
Suarez był uzależniony od gryzienia ludzi i nie przeszkodziło mu to w byciu świetnym piłkarzem i ulubieńcem kibiców.
Suarez gryzł jak chciał transferu, potem mu przechodziło
o ile nie ustawia meczy to nie jest problem dopóki dobrze gra
Po czasie to wiemy, ale wtedy nie bylo takiej pewności.
Przecież to oczywiste że nikt nie przyjdzie. Możecie się przerzucać nazwiskami, chociaż nie wiem po co to robicie. To nie FIFA. Rok temu też to robiliście, a żadne z Waszych życzeń się nie spełniło bo klub poszedł po Endo. Tym razem zanosi się na to, że nie pójdzie po nikogo.