Edwards już dawno chciał Bruno. Sięgniemy po niego. Zobaczycie.
PS. Sam w to nie wierzę. Taki “żart”.
Edwards już dawno chciał Bruno. Sięgniemy po niego. Zobaczycie.
PS. Sam w to nie wierzę. Taki “żart”.
One more meeting has already been scheduled for Liverpool to discuss Giorgi Mamardashvili deal with Valencia.
Up to the Reds as he’d be loaned out and Georgian GK is keen on this solution.
Zobaczymy kto ma rację tym razem. Pearce czy Fabrizio.
Przypominam że mamy jeszcze 18 dni do końca okienka i w tym czasie może jeszcze mnóstwo rzeczy się zdarzyć ale malkontenci na forum jak zwykle w formie i już spisali sezon na straty i zwolnili Slota.
Ręce opadają…
po co nam bramkarz jak potrzebujemy DM? transfer w stylu Gakpo, niepotrzebny ale co tam jakas promocja jest to wezmiemy. Transfer to transfer.
Ja tam nadal po cichu wierzę, że coś dobrego jeszcze się wydarzy… ale czasu nie jest naprawdę dużo- a sygnały dochodzące z klubu raczej świadczą o tym, że temat 6 może być zamknięty
Bo taka prawda. Liverpool to nie Real Madryt gdzie trener dostaje album z zawodnikami i sobie wybiera kogo chce. Tutaj potrzeba specyficznych umiejętnosci a Slot takich nie ma. Nie żebym twierdził że on jest słaby, raczej po prostu za szybko rzucił się na głęboką wodę. Pierwsze znaki zapytania będą już widoczne na początku września gdy po 3 meczech Liverpool będzie miał 0 wygranych.
A dla mnie to akurat bardzo dobry ruch byłby. Alisson młodszy nie będzie, powoli trzeba myśleć o następcy. Backup w postaci Kellehera mamy słaby. Gruzin za 2-3 lata mógłby z powodzeniem zostać numerem 1 i mielibyśmy obsadzoną bramkę na kolejnych kilka lat. I tak już nikogo innego nie kupimy, więc to nie ma znaczenia czy wydamy te 30 mln na bramkarza czy nie.
XD prosisz się o screena kolego
Możliwe że temat 6tki jest obecnie zamknięty ale mecze z Ipswich i Brentford mogą zmienić percepcje. Nawet jak nie kupimy nikogo na DM to wcale nie znaczy że nie zrobimy już żadnych transferów. Ja tam jestem dobrej myśli.
Chyba przegapiłeś ostatnie zmiany kolego. Od kilku dni ten wątek to śmietnik, w którym można sobie spamować do woli, bo na tym polega przecież “dyskusja”.
No i widzimy jak na dłoni w tych ostatnich 24h, że jest o wiele lepiej po rewolucji. Jak w ZSRR.
Remind me po meczu z United. Uważam że spokojnie min 6pt będzie nasze.
ale myslisz, że on chcialby byc nr 2 przez te 2-3 lata? wypożyczenie? to po co kupować jak za 3 lata to trzeba będzie kontrakt przedłużać a on może juz byc myslami gdzieś indziej i będzie kolejny co odejdzie za darmo. chyba, że jak Chelsea podpisac kontrakt na 7 lat.
W to raczej nie wierze, ale na pewno psycha siądzie lekko Arne, jak przyjdzie mu rozegrać 10 meczów w ciągu trzydziestu kilku dni i okaże się, że ma pół składu w szpitalu, na DMie musi grać zawodnik numer 8, na ósemce skrzydłowy, na lewej obronie prawy obrońca, na prawe nastolatek, a na środku obrony Phillips, który może dałby radę walczyć o pierwszy skład w jakimś Huddersfield
Dobrze, że Slot jest łysy nie będzie widać tak jego zmartwień. A w sumie to już przed pierwszym oficjalnym meczem współczuje Slotowi. Klopp musiał użerać się z właścicielami i jego ambicja ciągnęła ten klub, a i tak po 9 latach mocno się postarzał i powiedział dość. Teraz Slot rzuca się na głęboką wodę bez wsparcia właścicieli. W zasadzie misja samobójcza.
Wychodzi na tą ze jedynym naszym transferem to bedzie bramkarz, z tego to juz nawet nie ma sie co śmiać. Oczywiście zeby nie bylo szanuje Mamardashviliego ale potrzebujemy innych trabsferow
Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć po co nam Giorgi Mamardashvil?
Czy Becker odchodzi? Czy mamy mieć takiego dobrego bramkarza na no2?
Na pewno wiąże to się z odejściem Kellehera.
Ale nie majać Śpd wydajemy kupę siana na pozycję, która aktualnie nie wymaga wzmocnienia
A mi się pytasz? Ja daję tylko info.
Ciągle można wszystko uratować. Wymienić Diaza na De Jonga i ściągnąć Gordona. 0% szans, ale trzeba w coś wierzyć
Zapewne dlatego żeby później nie było gadania o brak transferów A tak to jeszcze za wypożyczenie się zwróci.
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie może wygryzie Alissona już za rok, a Ali pójdzie do Arabii? Niech w klubie główkują, Hughes ma dużo wolnego czasu.
No właśnie nie, Kelleher pozostanie nr 2 na ten sezon, a Mamardashvili będzie wypożyczony.