Coraz bardziej mnie bawi narracja niektórych dziennikarzy. Klub nieudolnie próbował ściągnąć kilku defensywnych pomocników za grube siano, ale skoro się nie udało, to w sumie nie ma problemu i walczymy z tym co mamy. Jak serio tak będzie, to Edwards i Hughes będą dla mnie jak Flip i Flap po dostaniu się na stanowiska dyrektorskie w klubie piłkarskim.
Co do Diaza, to niech oni lepiej najpierw tego Gordona ściągną zanim sprzedadzą Luisa, bo zaraz sie okaże, że tamten to ogólnie zakochany po uszy w Newcastle, a tak poza tym to on w Evertonie grał więc teraz to tak nie wypada.
Co wy na to, żeby za Diaza przyszedł taki zawodnik Nikt? Chociaż w sumie przypomniałem sobie, że przecież Curtis Jones występował na lewym skrzydle i mógłby być jego zastępcą. To będzie jak nowy transfer
Jeszcze się sezon nie zaczął a już z Nas się śmieją… Może to jakieś działanie zza kutyny i ktoś na pozycje numer 6 wpadnie pomimo zaprzeczeń rzetelnych dziennikarzy Alan Varela, Vitinha , Bruno Guimaraes. Curtis i Gravenberch raczej mają problemy z kontuzjami. Virgil prosił o transfery, Slot twierdził, iż również będzie zszokowany ze względu na brak nowych graczy. Ktoś do końca okienka powinien przyjść bo dziwnie się zrobi
Odnośnie Zubimendiego mój brat tydzień temu powiedział, że RS i Bilbao to najgorsze kluby do negocjacji a Baskowie mają gdzieś PL i inne ligi
Zawalcz o Bastoniego również nigdzie się nie ruszy …
Od spadku formy Flaco i jego odejścia jest wiecznie ten sam problem. Tworzenie na siłę nowego DM na podstawie obecnej kadry. Coś się musi dziać skoro osoby zarządzające sprzedają graczy z akademii, plus Carvalho. Nie wierze, że idąc po gracza z La Liga który odmawiał wielu wielkim drużyną osoby odpowiedzialne za transfery nie miały gdzieś w świadomości, że Bask może odmówić . Na rynku są gracze którzy mogli by wejść do klubowej jedenastki Varela, Ederson, Frendrup, Bruno, Ugarte, Vitinha
Vitinha w zeszłorocznej LM był mega przynajmniej mi się podobał … ale jest nie do ruszenia pewnie
Pytanie retoryczne każdy z tych graczy wciąga Endo
Jeśli to jest projekt przyszłościowy to chyba mierzymy w najwyższe cele. Nawet fani mułów którzy prowadzą swoje blogi w dalszym ciągu uważają, że będziemy bardzo dobrze prowadzonym klubem i z tym się zgadzam lecz na chwile aktualną jesteśmy skazani na top 4. Chyba że kontuzje ominą ekipe i zagramy kolejny mocny sezon Transfery na teraz …
Hughes i Edwards tu nie ma czasu na kawę tylko wylot w kierunku Portugalii czas działa na Naszą nie korzyść
John W. Henry to pewnie myśli, że narobił juz transferów ale typu Edwards, Ward i Hughes. Potem przychodzą takie chłopy i mówią mu Johny musimy kupić zawodników a ten dalej swoje.