Ale może jakiś konkret dlaczego się osmieszylem? Ty masz swoje zdanie ja mam swoje zdanie, a kolejny kolega którego cytujesz ma swoje. O co c’mon?
Co to ma do bajcetica którego już drugi trener nie wpuszcza od ponad roku?
Masz nawet wyżej napisane dlaczego Stefan nie grał… Miał poważna kontuzje a potem komplikacje związane z tym, ze za szybko rósł. Czytaj ze zrozumieniem.
Może to jest taka forma zapeszenia? Żeby transfer upadł.
Myślę, że można powoli witać Chiese. Jak myślicie, będzie zastępował Salaha? Czy jednak Diaz do barcy na koniec okienka?
Kolego, ale to o ośmieszeniu to nie było do ciebie tylko do osoby do której pisałem. Zarzucala mi kłamstwo.
Jeśli chodzi o to co napisałeś to się z tym Nek zgadzam ogólnie, ale szanuję twoje zdanie. Masz prawo uważa że bajcetic powinnien grać w pierwszym składzie tak jak ja mam prawo się z tym nie zgadzać.
Wiem też o jego urazie, ale strasznie były to dla mnie dziwne bo z tego co pamiętam miał być to krótki uraz z początku sezonu, a trwał cały rok.
Zdecydowanie zmiennik salaha z opcjonalnym graniem na prawej. W zależności jak się pokaże tak się to skończy. Mój scenariusz jest taki że będzie wartościowym zmiennikiem. Coś jak gakpo. Z racji mniejszej ilosci minut z jego zdrowiem będzie całkiem ok. Po 2 latach odejdzie do zespołu ala fulham za 25-35m a dla nas w tym okresie strzeli 15g10a.
Diaz zostanie a na prawe skrzydło albo Mo na kolejne 2 lata albo jakiś naprawdę świetny gracz do pierwszego składu. Chiesa na takowego szykowany nie jest.
Dominujący ŚO i rozgrywający ŚPD? Przecież to są właśnie profile których potrzebujemy. Kimmich to niemiecka, bardziej medialna wersja Zubimendiego przecież
SO potrzebujemy lewonożnego, który będzie grał na LO. Diomande miałby sens przy odejściu Gomeza, wtedy najlepiej byłoby ściągnąć 2 zawodników do formacji obronnej. A Kimmich to zdecydowanie nie profil, którego szukamy.
On żyje w swoim świecie. Całe okienko przekonywał ludzi że slot nie gra klasycznym bocznym obrońca jak robertson i musimy iść po hincapie i lukebe. Zapomniał to tylko powiedzieć slotowi.
Co do twojego postu
-diomade tak choć nie wiem czy to niezbyt krótka weryfikacja
-kimmich bardzo nie. Facet nie umie bronić, wolny i bardzo słaby fizycznie. Ktoś mu wmówił że jest drugim lahmem, arogancki. Świetny z piłką przy nodze.
Polecam poczytać co sądzą o nim kibice Bayernu. Zazwyczaj piszą że tylko na prawej obronie się nadaje.
Gramy teraz trójką w obronie w fazie ataku, więc potrzebujemy lewonożnego obrońcy typu Hincapie. Robertson schodzi do środka obrony i staje się tym trzecim, a wypycha Trenta do przodu. Dlatego ważne jest aby ten piłkarz miał doświadczenie z 3 osobowym blokiem obronnym.
Dla przypomnienia, nasz japoński potwór środka pola Endo kosztował nas więcej, niż Chiesa (o ile ostatecznie tu trafi), jeśli chodzi o samą kwotę odstępnego. Nie jestem fanem Włocha, ale takich okazji nie powinno się przepuszczać. Nie stracimy, bo w najgorszym razie weźmie go za rok z powrotem jakieś Lazio czy Roma za te same pieniądze. Jeśli wypali, to super, jak nie to nic się nie stanie. Dziwi mnie tylko, że nie zgłosił się po niego nikt inny, chociażby Chelsea, ale oni to przeglądają piłkarskiego OLXa ewidentnie z filtrem cenowym powyżej 40 baniek.