Rozważania transferowe (dyskusja)

Fiorentina → big six Italy club → LFC :goat: 11.

Fiorentina → big six Italy club → LFC 14/22.

A co ma jedno z drugim? Mnóstwo ludzi ci tłumaczyło że to że tam grał nie znaczy że tak będzie grał tu, ale ty pisałeś jakbyś był tego pewny co najmniej jakbyś napisał jego biografie.
Ja np wiedziałem jak grał w feye, ale wcale nie byłem pewny że tu bd tak grał

To kolejny jest Nico Gonzalez?

1 polubienie

Aaa bo zacytowałem mój post stąd moje pytanie :joy:

Co to za nowe plotki nt. Darwina?

Dlatego napisałem, żebyś zobaczył jak ustawia się Robertson. Liverpool gra 3-2-5 w posiadaniu.

On już w Juve :stuck_out_tongue_winking_eye:
W ogóle porównania do Mo to takie średnio udane. Mo był młodszy i na fali wznoszącej, Chiesa to już zawodnik będący na scenie długo i ostatnie lata ma takie sobie.

Nie no musi byc transfer definitywny do clubu z big six z Włoch, no co ty.

@ManiacK
Jest wypożyczony do Juve, więc nie pasuje do wzoru, omg.

Ale przecież do wzoru pasuje.

1 polubienie

No przecież przeszedł do Juve, nie? To teraz może do Nas. Ludzie, czy Was logicznego myślenia zakazali używać?

1 polubienie

Trochę niepokojące jest, że mamy mu dać 4 letni kontrakt…

Tak swoją drogą Motta i Juve ładnie zeszmaciło swoich zasłużonych piłkarzy. Najpierw korupcja teraz to. Oby Thiago Motta okazał się katastrofą i ten kurwidołek zrobił fikołka jajami do góry

5 polubień

No dobra powiedzmy są “2” transfery, ale i tak bardzo słabo jak na te pozycje, które wymagamy, juz przeboleć 6 ale jakiś obrońca by sie przydał :v

Odwrotnie - przeboleć obrońcę, przecież bedzie ogromna bolączka bez DM

1 polubienie

Świetny DM może mocno odciążyć obrońców, dużo mniej sprintów, walki bark w bark, co wiąże się z mniejszą ilością kontuzji. Chociaż klasowy obrońca broni się sam, VVD jest okazem zdrowia pewnie głównie przez genetykę, ale również bo pomimo świetnych warunków fizycznych, które również wykorzystuje, on jest genialny w ustawianiu się przez co unika dosyć regularnie walki z atakującymi i nie musi tak bardzo ich gonić i nadwyrężać się przez to mięśniowo. Za to Konate wręcz wpycha się w pojedynki, bo widać że lubi wykorzystywać fakty bycia bestią, co może się właśnie mocno wiązać z jego ilością kontuzji. Dlatego świetny DM pozwoliłby na pewno na lepsze zdrowie Ibou.

4 polubienia

Ciekawe ile Juve by chciało za Locatelli’ego.

Niee nasza 6 ucieka xD trzeba sie przyzwyczaić co Live w 3 dni zrobi niby ? Endo v2 :C
image

4 polubienia

Przecież to jest kurła jakaś kpina.

Już teraz rozumiem skrót klubu Lazaret FC

Jak nie Cisse to Szklanydż, jak nie Szklanydż to Keita, jak nie Keita to Thiago, jak nie Thiago to inny wynalazek.

Pogratulować
Tęgie umysły, psia mać!

Rozwaliło mnie to „nawet podobny jest” xD

3 polubienia

Mogą ściągać kogo chcą, ale bez DMa, to okienko i tak będzie 0/10.

1 polubienie