Rozważania transferowe (dyskusja)

Chyba liczba HG się z lekka nie zgadza…

Jaki jest sens sprzedaży Nuneza żeby kupić w jego miejsce innego rezerwowego i to za takie pieniądze?

Gdzie my mamy braki na innych pozycjach przy budżecie 50 mln netto na 2 okienka ( zimowe i letnie ) plus to co ze sprzedaży?!

1 polubienie

Robertson, Tsimikas, Endo, Gakpo i Nunez zwolniliby 5 miejsc.

Lukeba, Zubimendi/Varela, Kvara, Mamardashvili zajęliby 4 miejsca. Joao Pedro ma chyba HG, Dorgu będzie u21, Magassa będzie miał 21 lat, więc nie wiem czy trzeba byłoby go już zgłaszać, czy dopiero od kolejnego sezonu. Nawet jeśli to byłoby wolne miejsce.

Napisałem, że jeśli Nunez się w tym sezonie nie poprawi. Joao Pedro byłby dla nas świetny.

No cóż, optymistycznie. Trzeba być optymistą w życiu.

Dział fantastyka piętro wyżej

10 polubień

Lista zywcem wyjęta z football managera. Nie ma szans na nią.
Po kolei. Lukeba gra na stoperze sporadycznie na lewej. Na ten moment slot gra tam nominalnym lewym obrońca a nie jak ten tchórz Arteta stoperem. Nie ma podstaw sądzić że sprowadzi tam stopera skoro nie zrobił tego całe okienko. Do tego wymiana 2 bocznych lewych obrońców na raz jest ryzykowna więc pewnie pozbędziemy się tsimy. Scalvini to talent z gier. Na ten moment ma zerwane więzadła jak sens pisać o jego transferze. Jeśli klub jest zainteresowany przedłużeniem Diaz to znaczy że są z niego zadowoleni. Wątpię żeby kupili mu do rywalizacji gracza za 100m. To Liverpool my tu tak nie robimy.

Joa Pedro miał świetny sezon zeszły. W ten wszedł jeszcze lepiej a jeszcze kontrakt na 4 lata. Po sezonie zostaną 3, musi zagrać świetny jeśli będzie brany przez nas pod uwagę. Wtedy jego cena będzie koło 100.
Prędzej uwierzę w osihmena którego wartość nie będzie zbyt wysoka po sezonie w galacie. Do tego jeszcze bym nie skreślał nuneza skoro Luis potrafił poprawić skuteczność to i może darwinowi się uda

Hahahah co chłopa poniosła fantazja :rofl::rofl:

4 polubienia

Po co Ty się łudzisz że wydarzy się choć jeden transfer z tej listy? Nie wiesz dalej jakich mamy właścicieli? (już pomijając to, że część tych transferów jest bezsensowna).

1 polubienie

Wrzucam tu, bo źródło niepewne i nie znalazłem w ogóle w naszej tier liście (XD)

Jeżeli faktycznie rozmowy kontraktowe są prowadzone to dobry znak, choć póki co mówi się o tych, co wyrazili chęć na pozostanie

Największy sprawdzian bedzie z Trentem… nie możemy go puścić

2 polubienia

Dobry dodatek do sztabu.

9 polubień

Oglądam sobie mecz Holandia vs Niemcy nie tylko pod kątem naszych zawodników, ale także pod kątem łączonego z nami ostatnio Taha i według mnie prezentuje się on fatalnie. Brobbey robi z nim co chce i Niemcowi zostaje jedynie faulować. Sporo w internecie ostatnio informacji, że ten zawodnik po wygaśnięciu kontraktu z Bayerem będzie preferował grę w lidze angielskiej. Drodzy Czerwoni Bracia jeżeli ktoś z Was przyglądał się temu zawodnikowi uważniej w jakiejś większej ilości meczów to napiszcie o nim coś konkretnego.

ja go nie widziałem, ale mega talentem to on był uważany juz w 2017, mamy 2024 a jakies wielkiej kariery nie zrobił- wiadomo mistrz w zeszłym sezonie, ale wedlug mnie to mistrzostwo w stylu Leicester. Zawsze mowiono, że słabo gra głową, my potrzebujemy kogos dobrego na ziemi i w powietrzu ( żeby nie tracic bramek po stałych fragmentach jak to lubilismy przed VVD)

Moim zdaniem jak brać kogoś z Leverkusen na obronę to Hincapie. Tah skończy w przyszłym roku już 29 lat, i to jest pilkarz jak dla mnie średniej półki. Lepiej zainwestować w kogoś młodszego jak Hincapie czy Inacio.

https://x.com/AnfieldSector/status/1833628542560543063

Teraz rozumiecie dlaczego Edwards odszedł z Liverpoolu po tym jak dali Kloppowi więcej władzy, a ten miał swoją wizję [inną] i wpadał na dziwne pomysły.

Co? :sweat_smile: sądziłem, że wrzuciłeś jakiegoś smaczka z działań klubu pod JK a tu artykuł pisany przez jedno z alter ego Seba.

Najlepszy w tym “newsie” jest ten fragment:
Some sources say Liverpool made a verbal offer, some deny they made an offer.”

Czyli klasyczne nic nie wiadomo, ale opublikuję wysryw, bo nuda po okienku xD

3 polubienia

To próba zakontraktowania żółwia była dziwnym pomysłem, bo nie wiem co dokładnie ?

Podobno w 2022 mieliśmy ustna umowę z Mekambe… Położyliśmy 200 mln.

Wierząc w takie coś to jak wierzyć w to, że Tusk i Kaczyński robią coś dla dobra Polski…
Nie mamy siana nigdy na wzmocnienie kadry aby mieć szerszą, ale tak na pewno kładlismy 200mln, tylko coś jednak nie wypaliło… Zawsze górę pieniędzy dajemy za piłkarzy, którzy nie chcą tu przyjść. Może czas zacząć wydawać mniejsze kwoty na tych, którzy chcą przyjść?

8 polubień

Razem z tymi 200 milionami prawie zapłaconymi za Mbappe, daje to już jakieś pół miliarda funtów prawie wydanych na wzmocnienia, a wy narzekacie na właścicieli że nie dawają hajsu

3 polubienia