No ja się kilkukrotnie zastanawiałem - po co Nam Frimpong? Kosztem defensywy chcemy wspomóc Salaha? Obieganie go/wyciąganie obrońców to na pewno byłoby na plus, robiąc w cholerę więcej miejsca Egipcjaninowi. Jednak z tyłu byłby taki sam krater, TAA potrafi zostać z tyłu i rozegrać świetnie piłkę, co prawda nie da rady ścigać się z Doku czy innym Traore, ale w tym sezonie mocno się poprawił w aspekcie ustawienia na boisku i przestał tak często się dawać na raz. Także nie dziwię się, że Arne woli bardziej tradycyjnego PO od wahadłowego, by nie zaburzać balansu w drużynie.
Tylko wtedy kto? Mam być szczery, to mnie bardzo podobałby się Kounde. Porządny z tyłu, szybki, mniej da z przodu, ale to nie znaczy, że w ogóle nie potrafi się podłączać pod akcje ofensywne. No a jak nie on, to ciężko mi powiedzieć kto.
Po co nam transfery, skoro mamy ponad 20 zawodników, a wychodzi XI?
Trent Alexander-Arnold. A jak nie on i nie Frimpong, to z tych bardziej znanych chyba zostaje Geertruida, o ile będzie się dało go wyciągnąć z Lipska, bo dopiero co podpisał z nimi. No i nie wiem czy już nie za dużo u nas tych Holendrów chyba, że pokusimy się o Pedro Porro.
Frimpong to bardziej skrzydłowy niż obrońca. Nie bez przyczyny nie gra w pierwszej 11 swojej kadry (a kiedy wchodzi to na skrzydło)
Z przymrużeniem oka
Ja bym był na tak, ale wiem, że ta pozycja pozostaje chyba ostatnia w kolejce do wzmocnień.
Dużo pisze się o Vandersonie z Monaco. W sumie twitterek ma rację, bo to zawodnik najbardziej przypominający stylem gry Trenta.
Ja bym z chęcią zobaczył u nas Isaka, bardzo ciekawy zawodnik i gwarancja bramek, ale pomarzyć można…
Lubisz odwiedziny w szpitalach?
Nam nie jest potrzebny kolejny lekarski ulubieniec
Myślę że ruszymy po kerkeza i zubiego (bądź jakaś alternatywę). Natomiast na lato zostawimy kwestie napastnika i ewentualny ubytek na pozycji zawodnika który nie podpisze kontraktu.
Jestem ciekaw, tak życzeniowo gdybyście mieli wybrać to kogo byście chcieli? A może jeszcze ktoś inny. Mój głos wędruje na gracza Fulham, myślę że pod kątem zdolności defensywnych i ofensywnych najbardziej pasuje do naszego klubu.
- Antonee Robinson
- Milos Kerkez
- Pervis Estupinan
- Lewis Hall
- Ait-Nouri
- Alejandro Grimaldo
Oczywiscie moj glos wedruje do gracza Fulham bo liczba “sonow” w podstawowej 11 musi sie zgadzac
A na powaznie-ma chlop wielki potencjal i jest duze prawdopodobienstwo,ze umialby je u nas wykorzystac
A to ze ma 27 lat to nic nie znaczy bo jak slusznie ktos zauwazyl dziadkiem to jest …ynwa 19
27 lat. Za pozno dla takiego goscia u nas. Tak, Walker tez w okolicach takiego wieku przechodzil do City, ale jednak Kerkez ma znacznie wyzej sufit zdaje mi sie
Kupić prawie 28 letniego Robinsona i za dwa lata znowu mieć problem na lewej. To ma sens. Po za tym on nawet nie ociera się o prime Robertsona, więc nie rozumiem hajpu na niego.
Kerkez wydaje się być jedyną sensowną opcja na tę chwilę.
Ja bym u nas widział Miguela Gutierreza z Girony na LO
Robinson jest za słaby technicznie na topowe ekipy. W głębokiej defensywie haka gra fulham i olbrzymich przestrzeniach przed nim wygląda super. W topowej ekipie zginie. Coś jak cucurella. Przed sezonem wskazywałem na ait nouriego i dalej uważam że by nas mega wzmocnil, ale milos wydaje się jeszcze bardziej pasujący do nas
zgadzam się do Robinsona, natomiast Ait Nouri kompletnie nie potrafi bronić, jest jeszcze gorszy w defensywie niż Robbo. Na już Kerkez wydaje się być najlepszym wyborem
UWAGA Wrzucam gówno-źródło
Szczerze powiedziawszy byłbym zdziwiony gdyby chłopak nie spędził większości kariery w swoim klubie z dzieciństwa. Oczywiście tutaj malkontenci zaraz powiedzą, a Zubimendiemu się dziwiłeś. Nie ten rozmiar kapelusza klubu. Barca jest, była i pewnie będzie jednym z największych klubów na świecie. Fatalne rządy idiotów dyletantów (albo oszustów), którzy zaprowadzili ją na skraj bankructwa, tego nie zmienią. Powiem więcej, gdyby odszedł za pół roku to uważałbym, że zachował się jak kawał męskiego przyrodzenia.
Niemniej… gdyby jakimś cudem była możliwość wyciągnięcia go z Barcelony… to niema na rynku lepszego następcy dla Mo Salaha.
Edit. Tak, są ludzie co tu wrzucają szit od wielu lat. Ja raz wrzucę pod dyskusję i od razu psuje forum.
nie psuj tego forum chłopie
Gość do przyszłego sezonu będzie cieniem siebie. Już ma duże problemy zdrowotne i ciągłe przerwy. Fati vol.2. kolejny zajechany dzieciak.