co to za jakiś fikołek. Wiadomo przecież, że trzeba pomocnika- to jest takie absolutne minimum. Nie wiem co do rzeczy mają kontrakty innych graczy. Przecież my potrzebujemy transferu na wczoraj a nie na przyszły sezon.
To czy będzie potrzebny LO,PO,ŚO i PN to jest problem na wakacje i ktore pozycje uzupełnić i czy starczy kasy na LO. Co jak widać podkreśla to co mówimy, że klub reaguje za pozno, bo jak trzeba bedzie kupic PO, ŚO i PN to wtedy juz nie dokupimy pomocnika i LO, bo kasy nie bedzie a przeciez jest Andy, Tsimikas i Endo.
To jest po prostu żart z kibiców, chyba że naszą jedyną ambicją jest top 4 - to wtedy wszystko się zgadza, takim składem tyle powinnismy dawać radę, a jak wypadniemy to znowu sie 3-4 dokupic i tak w kółko.
Obrońcy FSG są jak wyborcy POPiSu, zawsze odwrócą wszystko xd
Generalnie oby się już to okienko skończyło i oby nie odszedł żaden zawodnik to już będzie sukces. Brak transferów już nikogo nie dziwi, tylko wymówki się zmieniają.
Elon Musk chce kupić Liverpool, ale jego tata Errol obawia się, że FSG zamierza podnieść cenę
Coś Czuję że cos prawdy w tym jest dlatego problem jest z kontraktami. Bo FSG sprzedaje klub a my czekamy na ruch z kontraktami. a tu wychodzi ze chca sprzedać. Wiec po co maja podpisywać kontrakty niech się meczy nowy właściciel
@Loku64 opieszałość w lato + teraz z kontraktami cienko. Moze faktycznie fsg chce sprzedać Liverpool i ma wywalone w trasfery. Zawsze robiliśmy 2/3 transfery.
Ta plotka pierw sie pojawila w scieku takim a’la fakt/super express, wrzucilem do humoru. Teraz nabrała sporego rozglosu, jednak jak się tam zaczęła to nie sądze, żeby było coś w tym prawdy. Aczkolwiek ja bym był za
@Mati2020 już tyle razy mieli sprzedawac, ze nie uwierze dopóki nie zobacze, że sprzedany klub
Przecież nasz zarząd to niudaczniki i tyle w temacie
@Kratos z ciebie fan FSG widzę Jak narazie to fsg do tego doprowadza. To wszystko co sie działo i zdobyliśmy mistrza po 30 latach to zasługa Kloppa nie fsg.
Media lubią rozsiewać plotki. Musk za dwa tygodnie zostanie de facto wiceprezydentem. Będzie miał masę zajęć, bardzo wątpię żeby miał teraz klub kupować. Pismakom się zwyczajnie nudzi
Bournemouth kupiło Solera za 19 mln. Oby to znaczyło transfer Kerkeza do nas już tej zimy @kubafc21 tylko mam taką nadzieję, nigdzie nie napisałem, że tak będzie
Ale ty wiesz, że brak tych zawodników znacząco obniżyć wycenę?
Brak VvD, Mo oraz TAA to gwarancja braku LM i spadku EBITDA więc tu każdy zdroworozsądkowy doradca będzie chciał zdjąć z wyceny kilkaset MLN.
Przedluzenie 2 z 3 to optymalne rozwiązanie. Co do transferów to już bardziej prawdopodobne. Ale FSG tak ma…
Ja z Muska zdecydowanie bym się nie cieszył. Pomijając jego poglądy, to człowiek, który ma kompleks Boga i uważa się za wszechwiedzącego. Ma manie wielkości i obsesję kontroli. Wystarczy spojrzeć co zrobił z Twitterem.
On będzie traktował LFC jak każdy inny biznes. I pamiętajcie - to że on ma aktywa, które czynią go jednym z najbogatszych nie oznacza, że ma cashflow. Jego wycena wynika z ogromnej wyceny jego udziałów w Tesli oraz Space X. Twittera kupował na kredyt pod zabezpieczenie ww. walorów
Tak więc tu raczej nie wjedzie na pełnej z 2 mld USD z własnej kieszeni. Bardziej prawdopodobne, że będzie zadłużał klub w celu uzyskania dodatkowego finansowania .
@osi a dlaczego? A może chcą go wdrożyć I zastąpić Węgra latem? A może sprzedadzą zima ale nie nam?
na co on nam za 100mln, bo tyle woła BVB. Jakos poza Lewym i Haalandem to nikt od nich wielkich karier nie robi. Jakby nie patrzec to też jest jedna pozycja. No dobra teraz jeszcze Bellingham, ale nie zmienia to faktu, że drogo sprzedają i nie jest to adekwatne do jakości.