Rozważania transferowe (dyskusja)

W lato tanijej nie będzie

Dajcie spokój z tym muskiem, lepiej żeby się trzymał z daleka od Liverpoolu, bo skończymy jak Utd z Jimem i sciaganiem kasy od fundacji Liverpoolu czy Hillsborough, żeby zaoszczędzić kilka tysięcy funciaków.

4 polubienia

Seb jesteś??
Kto będzie pierwszym transferem Muska, Musiala czy Foden?

1 polubienie

No jak to kto, Kylian :rofl:

1 polubienie

A nie mówiłem. :wink: @znaki

1 polubienie

ponoć Davies blisko przedłużenia kontraktu

I dobrze z naszej perspektywy. Jeśli chodzi o grę do przodu ot super, ale ostatnie dwa lata w defensywie to prowizorka. Gorzej niż u Arnolda z tym że czasami zyskuje poklask bo zdąży wrócić.
Do tego olbrzymia pensja.

Dużo bardziej przychylnie patrzę w stronę nuno Mendesa choć nie wierzę że po niego ruszymy to ma on świetne umiejętności.

1 polubienie

Podobno Holenderski obrońca Rean Lost

6 polubień

Hoho :rofl:

Do grzania ławki idealny.

1 polubienie

Omar Marmoush do City :confused:

1 polubienie

Obaj są za słabi na poziom PL i szybko skończą na wypożyczeniach. Spodziewałem się, że po kiepskich wynikach, Pep bezmyślnie rzuci się na rynek transferowy.

i całe szczęscie, że nie do nas. kolejny napastnik z Eintrachtu - one season wonder.

1 polubienie

Omar wyglada jak idealny one season wonder ale mahrez też takim miał być. Ja tam bym go u nas nie chcial, jednka kogoś bym chciał.

Co do khusanova to słyszałem że perełka. Czy ktoś może coś o nim więcej ?

City słabsza część sezonu i proszę ruszyli do roboty. Widać różnicę w podejściu. FSG skończyłoby na analizie rynku i spokojnie nic nke zrobiło.

1 polubienie

8 stycznia, Wataru Endo środkowym obrońcą Liverpoolu walczącego o tytuł

13 polubień

To co, myślicie że ruszymy po jakiegoś ŚO czy in Endo we Trust?

1 polubienie

Wszystko pewnie zależy od tego na ile Quansah wypada. Jak na krótko to wątpię pewnie znowu będziemy liczyć że się uda dotrwać.

@radzimordka Tak mi się zdaje. Jakbym musiał na coś postawić pieniądze to bardziej na to niestety.

Czyli in „a ch*j jakoś to będzie” we trust