W lato tanijej nie będzie
Dajcie spokój z tym muskiem, lepiej żeby się trzymał z daleka od Liverpoolu, bo skończymy jak Utd z Jimem i sciaganiem kasy od fundacji Liverpoolu czy Hillsborough, żeby zaoszczędzić kilka tysięcy funciaków.
Seb jesteś??
Kto będzie pierwszym transferem Muska, Musiala czy Foden?
No jak to kto, Kylian ![]()
A nie mówiłem.
@znaki
I dobrze z naszej perspektywy. Jeśli chodzi o grę do przodu ot super, ale ostatnie dwa lata w defensywie to prowizorka. Gorzej niż u Arnolda z tym że czasami zyskuje poklask bo zdąży wrócić.
Do tego olbrzymia pensja.
Dużo bardziej przychylnie patrzę w stronę nuno Mendesa choć nie wierzę że po niego ruszymy to ma on świetne umiejętności.
Do grzania ławki idealny.
Omar Marmoush do City ![]()
Obaj są za słabi na poziom PL i szybko skończą na wypożyczeniach. Spodziewałem się, że po kiepskich wynikach, Pep bezmyślnie rzuci się na rynek transferowy.
i całe szczęscie, że nie do nas. kolejny napastnik z Eintrachtu - one season wonder.
Omar wyglada jak idealny one season wonder ale mahrez też takim miał być. Ja tam bym go u nas nie chcial, jednka kogoś bym chciał.
Co do khusanova to słyszałem że perełka. Czy ktoś może coś o nim więcej ?
City słabsza część sezonu i proszę ruszyli do roboty. Widać różnicę w podejściu. FSG skończyłoby na analizie rynku i spokojnie nic nke zrobiło.
To co, myślicie że ruszymy po jakiegoś ŚO czy in Endo we Trust?
Wszystko pewnie zależy od tego na ile Quansah wypada. Jak na krótko to wątpię pewnie znowu będziemy liczyć że się uda dotrwać.
@radzimordka Tak mi się zdaje. Jakbym musiał na coś postawić pieniądze to bardziej na to niestety.
Czyli in „a ch*j jakoś to będzie” we trust