Rozważania transferowe (dyskusja)

[:green_circle:] @David_Ornstein on left backs:

“The likes of Nuno Mendes and Alphonso Davies were highly thought of at Anfield but both have signed new contracts.

Kerkez was and remains a strong option… the price is likely to be above what Liverpool would normally pay for a full back.”

[:green_circle:] @David_Ornstein on Diaz:

“Barcelona have long been linked with Luis Diaz; their admiration is genuine. There was definitely something in the Man City reports last summer, too. If he is available, there will be many suitors!…”

Kerkez już za drogi? Haha drugiego Roberstona ciężko będzie znaleźć :person_facepalming:

3 polubienia

Spokojnie, zaraz w lecie Tsimikas i Robertson będą objawieniem pre sezonu i nie trzeba będzie żadnych wzmocnień :smiley: Serio, nie napalajcie się na jakiekolwiek super okienko, jeden transfer, ewentualnie dwa i się na tym zakończy.

No logiczne pozbywamy się Nuneza i Joty w ich miejsce przychodzi Isak i David(za darmo) gorzej jak teraz napewno nie będzie.

Klauzula za Nico Williamsa to zaledwie 58 milionów, a gość przerasta talentem prawie wszystkich naszych napastnikow. Ruszymy dupy po niego czy bedziemy obserwowac?

2 polubienia

liczby ma wspaniale jak na ten talent. Jakby miał takie u nas to by na taczce jechał. Skoro po Salahu jest jechane.

No ma gorsze liczby w tym sezonie, ale to raczej nie jest wyznacznik

[:rotating_light:] NEW: Liverpool monitored the situation of Nico Schlotterbeck closely last summer.

[@berger_pj]

Radar FC.

1 polubienie

Antony zaraz w Betisie będzie miał lepsze liczby niż ten wielki talent z Bilbao :joy:

3 polubienia

On byłby za Diaza jak już, to lewy napastnik.

Myślę, że znalazł by się ktoś lepszy

no wiem, że lewy, ale z jego golami i asystami to Diaz ma lepsze statystyki. Wiec jakby mial u nas takie liczby to juz byłby sprzedawany. a z Salahem to porownałem, że mimo super liczb i tak jest tutaj krytyka

Ma lepsze bo gra w nieporównywalnie lepszej drużynie

Możemy dodać kolejnego piłkarza, którego bacznie obserwowaliśmy, ale niestety nie było nam dane go pozyskać z wiadomych powodów :sweat_smile: Joshua Kimmich przedłuża kontrakt z Bayernem do 2029 roku.

Ale on by chodził na prawym za Salaha…

ku uciesze wielu ponoć chcemy się pozbyc Diaza :stuck_out_tongue:

Ja tylko mam nadzieję, że mamy w planach pierwszorzędnego następce.

@CzerwonyBartek a nawet nie dostrzegłem, a ciekawe w ogóle stwierdzenie w takim wypadku.

1 polubienie

To, że dziennikarze coś piszą to nie znaczy, że tak było. Ostatnio czytałem, że właśnie nikt go nie chciał mocny.

1 polubienie

Nie za Salaha tylko za Jotą i nie po boisku tylko po gabinecie medycznym

nie wiedziałem, że if na początku zdania oznacza, że chcemy go odpalić

W tej całej vakhanalii z przedłużeniami kontraktów i transferami na wiosnę , jedynym sensownym wnioskiem jest to , że przynajmniej pierwsze 3 miesiące sezonu 25/26 będą bardzo ciekawe i nieprzewidywalne :slightly_smiling_face: