Kerkez już za drogi? Haha drugiego Roberstona ciężko będzie znaleźć
Spokojnie, zaraz w lecie Tsimikas i Robertson będą objawieniem pre sezonu i nie trzeba będzie żadnych wzmocnień Serio, nie napalajcie się na jakiekolwiek super okienko, jeden transfer, ewentualnie dwa i się na tym zakończy.
No logiczne pozbywamy się Nuneza i Joty w ich miejsce przychodzi Isak i David(za darmo) gorzej jak teraz napewno nie będzie.
Klauzula za Nico Williamsa to zaledwie 58 milionów, a gość przerasta talentem prawie wszystkich naszych napastnikow. Ruszymy dupy po niego czy bedziemy obserwowac?
liczby ma wspaniale jak na ten talent. Jakby miał takie u nas to by na taczce jechał. Skoro po Salahu jest jechane.
No ma gorsze liczby w tym sezonie, ale to raczej nie jest wyznacznik
[] NEW: Liverpool monitored the situation of Nico Schlotterbeck closely last summer.
[@berger_pj]
Radar FC.
Antony zaraz w Betisie będzie miał lepsze liczby niż ten wielki talent z Bilbao
On byłby za Diaza jak już, to lewy napastnik.
Myślę, że znalazł by się ktoś lepszy

On byłby za Diaza jak już, to lewy napastnik.
no wiem, że lewy, ale z jego golami i asystami to Diaz ma lepsze statystyki. Wiec jakby mial u nas takie liczby to juz byłby sprzedawany. a z Salahem to porownałem, że mimo super liczb i tak jest tutaj krytyka
Ma lepsze bo gra w nieporównywalnie lepszej drużynie
Możemy dodać kolejnego piłkarza, którego bacznie obserwowaliśmy, ale niestety nie było nam dane go pozyskać z wiadomych powodów Joshua Kimmich przedłuża kontrakt z Bayernem do 2029 roku.
ku uciesze wielu ponoć chcemy się pozbyc Diaza

Ja tylko mam nadzieję, że mamy w planach pierwszorzędnego następce.
@CzerwonyBartek a nawet nie dostrzegłem, a ciekawe w ogóle stwierdzenie w takim wypadku.
To, że dziennikarze coś piszą to nie znaczy, że tak było. Ostatnio czytałem, że właśnie nikt go nie chciał mocny.
Nie za Salaha tylko za Jotą i nie po boisku tylko po gabinecie medycznym

ku uciesze wielu ponoć chcemy się pozbyc Diaza
nie wiedziałem, że if na początku zdania oznacza, że chcemy go odpalić
W tej całej vakhanalii z przedłużeniami kontraktów i transferami na wiosnę , jedynym sensownym wnioskiem jest to , że przynajmniej pierwsze 3 miesiące sezonu 25/26 będą bardzo ciekawe i nieprzewidywalne
Uważam że pozbycie się diaza może nam wyjść na dobre, ale zdecydowanie w pierwszej kolejności jest kilku panów.
Bardzo ważne w kontekście tego co będziemy robić jest czy salah zostanie. Jeśli tak to wtedy myślę że można pozbyć się diaza za kwotę w okolicach 60+ m. Jeśli nie to będziemy musieli sprowadzić kogoś za salaha. Wtedy mimo wszystko wolałbym aby Diaz który jest dobrym piłkarzem jednak został bo jednka gwarantuje on pewien poziom.
W mojej ocenie pierwszy do odstrzału jest jota, nunez i doak.
Nie wiadomo też o co tak naprawdę chodzi z chiesa. Jaki jest jego poziom i czy ma tu wql przyszłość. Patrząc na minuty niespecjalnie