Rozważania transferowe (dyskusja)

Kerkez już za drogi? Haha drugiego Roberstona ciężko będzie znaleźć :person_facepalming:

3 polubienia

Spokojnie, zaraz w lecie Tsimikas i Robertson będą objawieniem pre sezonu i nie trzeba będzie żadnych wzmocnień :smiley: Serio, nie napalajcie się na jakiekolwiek super okienko, jeden transfer, ewentualnie dwa i się na tym zakończy.

No logiczne pozbywamy się Nuneza i Joty w ich miejsce przychodzi Isak i David(za darmo) gorzej jak teraz napewno nie będzie.

Klauzula za Nico Williamsa to zaledwie 58 milionów, a gość przerasta talentem prawie wszystkich naszych napastnikow. Ruszymy dupy po niego czy bedziemy obserwowac?

2 polubienia

liczby ma wspaniale jak na ten talent. Jakby miał takie u nas to by na taczce jechał. Skoro po Salahu jest jechane.

No ma gorsze liczby w tym sezonie, ale to raczej nie jest wyznacznik

[:rotating_light:] NEW: Liverpool monitored the situation of Nico Schlotterbeck closely last summer.

[@berger_pj]

Radar FC.

1 polubienie

Antony zaraz w Betisie będzie miał lepsze liczby niż ten wielki talent z Bilbao :joy:

3 polubienia

On byłby za Diaza jak już, to lewy napastnik.

Myślę, że znalazł by się ktoś lepszy

no wiem, że lewy, ale z jego golami i asystami to Diaz ma lepsze statystyki. Wiec jakby mial u nas takie liczby to juz byłby sprzedawany. a z Salahem to porownałem, że mimo super liczb i tak jest tutaj krytyka

Ma lepsze bo gra w nieporównywalnie lepszej drużynie

Możemy dodać kolejnego piłkarza, którego bacznie obserwowaliśmy, ale niestety nie było nam dane go pozyskać z wiadomych powodów :sweat_smile: Joshua Kimmich przedłuża kontrakt z Bayernem do 2029 roku.

Ale on by chodził na prawym za Salaha…

ku uciesze wielu ponoć chcemy się pozbyc Diaza :stuck_out_tongue:

Ja tylko mam nadzieję, że mamy w planach pierwszorzędnego następce.

@CzerwonyBartek a nawet nie dostrzegłem, a ciekawe w ogóle stwierdzenie w takim wypadku.

1 polubienie

To, że dziennikarze coś piszą to nie znaczy, że tak było. Ostatnio czytałem, że właśnie nikt go nie chciał mocny.

1 polubienie

Nie za Salaha tylko za Jotą i nie po boisku tylko po gabinecie medycznym

nie wiedziałem, że if na początku zdania oznacza, że chcemy go odpalić

W tej całej vakhanalii z przedłużeniami kontraktów i transferami na wiosnę , jedynym sensownym wnioskiem jest to , że przynajmniej pierwsze 3 miesiące sezonu 25/26 będą bardzo ciekawe i nieprzewidywalne :slightly_smiling_face:

Uważam że pozbycie się diaza może nam wyjść na dobre, ale zdecydowanie w pierwszej kolejności jest kilku panów.
Bardzo ważne w kontekście tego co będziemy robić jest czy salah zostanie. Jeśli tak to wtedy myślę że można pozbyć się diaza za kwotę w okolicach 60+ m. Jeśli nie to będziemy musieli sprowadzić kogoś za salaha. Wtedy mimo wszystko wolałbym aby Diaz który jest dobrym piłkarzem jednak został bo jednka gwarantuje on pewien poziom.

W mojej ocenie pierwszy do odstrzału jest jota, nunez i doak.

Nie wiadomo też o co tak naprawdę chodzi z chiesa. Jaki jest jego poziom i czy ma tu wql przyszłość. Patrząc na minuty niespecjalnie