Co roku jest to samo gadanie, a potem wychodzi co wychodzi. Nie nakręcałbym się na nie wiadomo jakie intensywne lato, z 2 transfery i raczej skład zamknięty. Pamiętajmy że Salah i VVD zostają, Bradley z Gomezem dadzą radę na PO, FSG dużo wydaje na pensje zawodników, a skoro takim składem zdobyliśmy mistrzostwo więc skład jest odpowiedni. Co roku ta sama gadka, nakręcacie ludzi że będzie to nie wiadomo jak intensywne okienko a później się okazuję że obserwować obserwujemy a nie kupujemy.
nie no szanujmy się. PO z Gomezem to katastrofa
Bardzo dobrze mu szło ostatnio, ale problem w tym że obaj są bardzo podatni na kontuzje.
Szanuję Twoją opinię, ale mam nieco inne spojrzenie na przyszłe letnie okienko transferowe. Podobnie jak Ty trochę już kibicuję i rzeczywiście co okienko było podobnie, aczkolwiek nie pamiętam aż tylu zapowiedzi pracowitego okna jak w tym sezonie.
Przed chwilą oglądałem Magazyn premier league na viaplay i zostało tam powiedziane ważne zdanie bodajże przez Twaro, parafrazując: “Liverpool musi mieć świadomość, że w przyszłym sezonie każdy zespół będzie mocniejszy. City będzie inne, Arsenal z nową “9” będzie mocniejszy, Newcastle i Chelsea też się rozwijają. Slot wygranym mistrzostwem ugra spory kredyt zaufania u właścicieli, ale też obecna forma i mecze na styku pokazują niedoskonałości tej drużyny, które będą musieli poprawić przed nowym sezonem”.
Zgadzam się z tym w 100% i wierzę, że wszyscy w klubie widzą to podobnie.
Dajcie spokój Gomez nie dosyć, że szklanka to i elektryk. Chwile pogra ok i opcje są dwie - odjebie jakiś numer albo kontuzja
Ja oczywiście wiem że Gomez i Bradley na PO to trochę samobójstwo, więc prawy obrońca to mus żeby kupić, mi bardziej chodziło o to że w okienku transferowym będą się pojawiać informację ze Joe i Conor dadzą radę na prawej flance, że FSG wydało dużo kasy na pensje i nie ma na transfery, i że skład jest odpowiedni co może sugerować zdobycie mistrzostwa Anglii
To w takiej skali Bradley jest Tsimikasem na PO. Więc na 100% potrzebujemy wzmocnienia.
Ty oceniasz jego grę na CB czy RB? Bo to dwa różne tematy.
Oczywiście, że bez TAA nasza prawa obrona to tragedia. Bradley jeszcze ma kilka fajnych cech i potencjał ale Gomez… on to niech się cieszy, że 10 lat wytrwał w tak wspaniałym klubie jak Liverpool FC
No ja to wiem, po prostu wg mnie Gomez nie jest takim złym grajkiem na PO. Byle nie podstawowym. LO też obskoczy w razie potrzeby. Potrzebny taki grajek, byle nie był pierwszym zmiennikiem na CB, a na PO był ktoś o końskim zdrowiu, a nie Bradley. Rozegra cały rok bez większych kontuzji? Wątpię.
Gomez przyczynił się do wielu sukcesów tego klubu. Ludzie szybko zapominają dobre rzeczy, a pamiętają tylko złe.
Na prawej obronie, jako klasyczny obrońca jest lepszy od Arnolda i Bradleya razem wziętych. Gdyby tylko mu zdrowie dopisywało, jak w poprzednim sezonie, to nie trzeba by szukać na rynku.
chyba do WHU
Dajcież spokój z takimi ckliwymi komentarzami. Można tak było pisać o Hendersonie bo kawał zdrowia mimo koślawych nóg zostawił na boisku. Ale jeśli piszemy tak o Gomezie to rozumiem, że Chiesa też już zasłuży na miano legendy po zrobieniu majstra? Chłop od kilku lat robi za klasyczną zapchajdziurę. Ratuje nas przed graniem gówniakami kiedy wypadał Robbo, TAA albo Konate. Ale nic więcej. Jego kariera na Anfield to albo kontuzje, albo chimeryczna gra albo solidne wypełnianie lubi na kilka spotkań na PO, ŚO, LO.
Toż to Arnold! Tylko podrudziały trochę
Legendą to jest ORIGI
Jako wytrawny znawca futbolu zobaczyłem sobię skrót na YT z tym Etictaciem i mam nadzieję że po prostu jakiś żart którego nie załapałem. Koleś daje vibe jak karłowaty Crouch. Facet ma chyba w sobie kilka ośrodków zarządzania kończynami, gdzie każdy ośrodek robi co chce.
To będzie piękny kolejny flop jeśli jest w tym choć ziarenko prawdy.
Nie wygląda źle, szybki jest na pewno i z czego widzę, to nawet potrafi się rozejrzeć i powalczyć o górną piłkę, do tego ogólnie kawał chłopa. Coś tam drybluje nawet, może być to niegłupi transfer, oczywiście mówię to po obejrzeniu jutubów i statystyk
[] NEW: Liverpool have been scouting several No 9s and wide attackers and their data department will be crunching the numbers to see who, if anyone, is better than what they currently have.
[@_ChrisBascombe]
[] NEW: Dortmund’s price tag has put Liverpool off signing Jamie Gittens.
[@SkySportDE]
[] NEW: Slot evidently sees Endo as a different profile of anchorman, so he will be seeking more ball players to give him the option of rotating more often.
How many he can add will depend on the future of Endo and Elliott, and whether they are happy as substitutes.
[@_ChrisBascombe]
Virgil van Dijk: “It should be a big summer. I think the club’s planning to make it a big summer”.
“We all have to trust the board, as a Liverpool connected fan, to do the right job”.
“Hopefully the club will be challenging for titles for the next two seasons as well”.
VVD już drugi sezon mówi o wzmocnieniach.
W zeszłym sezonie mówił że powinni się wzmocnić czego oczywiście nie zrobili, w tym mówi że będzie transferowe lato więc narracja się zmieniła. Czy jest opcja że przedłużył kontrakt po obiecaniu mu transferów do klubu? Możliwe ale wątpię . Generalnie jestem zdania że to będzie pracowite lato ale nie w kwestii samych dodatków do składu ale też odejść. Ciekawe jak finalnie na tym wyjdziemy. Czas pokaże. Na razie powinniśmy się cieszyć z mistrzostwa