To nasze nowe koszulki czy jakiś fanowski projekt? Bo jeśli tak, to byłyby najbardziej dojeanymi koszulkami od co najmniej 10 lat, uwielbiam klasycznego adasia z białymi wstawkami a nie jakieś gównane wymysły i wzorki jakie nam serwują od lat.
Są obrzydliwe. Wyglądają jak z szablonu edytoru koszulek z PES’a 6. Równie tandetne jak Nike z sezonu 2022/2023. To czego się obawiam, że adidas będzie nas właśnie tak traktował jak wygląd tej koszulki.
Ostatnio było tak samo. Chelsea i reszta biegali w tych samych wzorach tylko kolory się zmieniały.
Bartku my musimy kupić 2 LO! Tsimikas na Anfield nigdy nie powinien trafić, a to co wyczynia Andy to dramat i średnio widzę jak on w 80 min zmienia np Kerkeza to przecież wygrany mecz zamieni w porażkę. Dla mnie obaj są do sprzedania ale nie wierzę bo zakupów więcej niż 4 graczy nie widzę.
Cóż, każdy widzi że potrzebujemy wzmocnień na kilku pozycjach. Po pierwsze boki obrony - Andy coraz słabszy, Trent odchodzi. Kolejna sprawa - porządny defensywny pomocnik. Sam Ryan nie ogarnie całego sezonu a Endo to nie ten poziom. Przykro się patrzy na Holendra który na wiosnę totalnie opadł z sił przez brak zmiennika. No i atak. Darwin odchodzi więc kupimy nowego napastnika. 4 transfery to absolutna konieczność. Co innego jeszcze zarząd wymyśli to czas pokaże
W nadchodzącym okienku są potrzebne minimum CZTERY transfery. Środkowy obrońca, lewy obrońca, defensywny pomocnik, który będzie mógł odciążać Gravena w poszczególnych meczach plus oczywiście napastnik. Jednego zawodnika, którego jestem pewny, że tu przyjdzie tak na 85% to Węgier z Bournemouth na lewą obronę. Jeżeli chodzi o wzmocnienie pozostałych pozycji, to liczę na mądre decyzje i szybkie wpasowanie się ich w filozofię Slota.
To okienko powinno być grube, ale czy będzie? Mam taką nadzieję, bo w przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie zdecydowanie trudniej, więc porządne wzmocnienia są konieczne.
Panowie właśnie zostaliśmy mistrzem Anglii i to mimo tego że gramy bez lewego obrońcy i napastnika, a nasz trener był u nas dopiero pierwszy sezon.
Ja tam jestem pełen wiary i jestem przekonany że wydamy kupę siana. Czemu tak myślę? Bo w tym sezonie wyszliśmy na plus i jest kilku graczy za których możemy zarobić nieproporcjonalnie do ich wkładu w naszą grę.
Pierwsze wzmocnienia to obrona. Potrzeba 3 nazwisk i 2 myślę są znane kerkez i hujisen. Obaj gracze powinni nas kosztować że 100m ale gra jak najbardziej warta świeczki bo są to zawodnicy na lata a już w topce w pl jeśli brać aktualny sezon.
Dodatkowo hughes już raz ich sprowadził i źle na tym nie wyszli. Teraz też bd dla nich świetna opcja bo kerkez ma autostradę do pierwszego składu a Dean bd mógł rok pouczyć się od vvd by potem przejąć po nim schedę.
Na prawą mam dwa nazwiska i jest to cambiasso i vandersona, ale tak naprawdę nikt nas z nimi jeszcze mocno nie łączy więc nie wiadomo co postanowi klub.
Napewno potrzebujemy nowego napastnika.
Myślę że isak wraz z awansem Newcastle do LM nam odjechał. Zostaje Cunha ekitike osihmen. Myślę że klub postawi na Hugo. Jego profil jest w recz identyczny jak isaka.
Uważam że jest mocno prawdopodobne odejście diaza. Musielibyśmy wtedy kogoś zakupić. Myślę że Ryan cherki byłby dobra opcja mógłby grać również na amf jest tani i ma olbrzymi potencjał. Byłoby to lekkie ryzyko, ale wydaje mi się że warto.
Odejsc powinnien tsimikas, Eliott, Gomez, nunez, Diaz, kelleher, morton. To mogło by nam dać nawet 230m+. I tracąc właściwie tylko jedno ważne ogniwo. Jeśli doliczymy możliwe odejście Endo, doaka i joty to spokojnie moglibyśmy dobić do 300m.
Byłoby czym rządzić. Pytanie też jaką rolę odegrał bajcetic bo w Hiszpanii wygląda świetnej.
Mnie się wydaje ze przyjdzie CAM - potrzebujemy więcej kreatywności, szczególnie po odejściu TAA. Szoboszlai nie daje kreatywności niestety.
Do tego wiadomo
LO, N, PO, i może SPD.
Simons, Isak, Kerkez. Na PO ktoś perspektywiczny przyjdzie ale raczej jakości Tsimikasa.
Ustawienie Jonesa w tej roli ostatnio przy Bradleyu na PO miało być moim zdaniem czymś na zasadzie testu. Widać, że potrzebujemy CAM.
Absolutnie. Kłótliwy i ciezki we współpracy. Dodatkowo co najmniej 50m i gra na pozycji salaha co oznacza że dostał by kilkanaście meczy. Podobnie jak on jedzie na puchar chatki z gówna. Dodatkowo słabiutki sezon za nim.
Masz rację, ale mimo wszystko slot bardzo ceni Węgra. Moim zdaniem potrzebujemy kogoś kto może być zmiennikiem szobo a jednocześnie na atak lub skrzydło aby cały czas być w rytmie meczowym. I takimi graczami są cherki(może grać na skrzydłach) lub Cunha(może grać jako dycha)
Bez TAA przeszliśmy na 4-2-4 żeby rozciągać linię obrony bo Macca jest jako pivot mocno kastrowany. Albo ściągamy Pivota typu Baleba i przesuwamy Mac Allistera wyżej albo ściągamy zawodnika pokroju De Bruyne ale wiadomo, kogoś innego
Nunez i z tym miał problem, by strzelić, a Jota problem by dojść do takich sytuacji.
Ekitike po odejściu Marmousha widać wyraźnie, że urósł, bo jest tą strzelbą nr1.
Wiadomo jednak, że do tej pory to on niczego wielkiego nie pokazał, predyspozycje ma, jednak czy osiągnie to, co może? No i Eintracht będzie musiał zejść z ceny, bo jak Marmoush poszedł za 70-80, to niemożliwe, by Ekitike też w podobnej cenie poszedł, bo to jednak NA TEN MOMENT niższy kaliber, mimo że inny typ zawodnika.
Trochę plotek jest na temat Simonsa z Lipska. W mojej ocenie mógłby do nas pasować, ale oczywiście najpierw musielibyśmy dobrze sprzedać Diaza. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?