a ja się już nauczyłem, żeby za wiele się nie spodziewać.
Definicja naiwności powyżej.
Ja nie spodziewam się wydatków na poziomie 400 mln ale będzie podobnie jak 2 lata temu gdy przebudowaliśmy pomoc.
Teraz zapewne namieszamy w ofensywie oraz defensywie.
Odejdą zapewne Darwin i Jota oraz TAA i Tsimi. Spodziewam się mocnego nazwiska na 9 + kandydata z kapelusza za Jotę oraz LB, który zagra 70proc spotkań w miejsce Robbo. RB będzie ogarnianie przez Conora i Joe.
Do tego może jakieś młodziki z potencjałem za grosze oraz strzał w przypadku odejścia Diaza lub braku podpisu Konate, którego w takim przypadku trzeba latem sprzedać by coś zarobić.
Trzeba być bardzo naiwnym żeby uczynić Bradleya pierwszym wyborem. Kilka meczów i kontuzja. i tak w kółko
My sie oczywiscie zainteresujemy gdy bedzie kosztowac 150 milionow po swietnej grze w Lipsku albo w Bayernie.
U nas siada na ławkę, w Lipsku wskakuje do pierwszej 11. Nie ma co się dziwić, że jest otwarty na transfer do Bundes.
A tą formę pokazał przez może 45 minut, kolejny dowód, na to że Lynch to ewidentnie jest stronniczy.
W ogóle jak można takie bzdury pisać i uważac się za rzetelnego dziennikarza
Transfer Macca to był strzał w 10, chyba najlepszy pomocnik w klubie od czasów Gerrada
A jak wybierze Bayern?
Bradley ma wszystko, żeby być numerem 1. Pytanie tylko czy klub będzie szukał mu konkurenta w obliczu braków na innych pozycjach, czy Gomez albo Jones będą etatowymi zmiennikami.
Na pewno nie ma zdrowia, a umiejętności to jest kwestia już do debaty, jednak na dobrą sprawę nigdy nie grał regularnie u nas przez właśnie problemy z kontuzjami. A jedyny sezon pełny rozegrany w seniorskim futbolu, w którym go omineły powazniejsze urazy to ma na poziomie League One.
Więc te gadanie jak to przejmuje pałeczkę to są czcze życzenia, a nie realna ocena sytuacji.
Nie pisze tego złośliwie, tylko po prostu trzeźwo oceniam sytuację.
@Spectre Trent miewał kilka mniejszych urazów, ale też często pokrywały się z nimi urazy Conora. Pod względem zdrowia jest na razie fatalnie i to jest główny czynnik, który może mu wyhamować rozwój.
Zdrowie moze jeszcze wyrobic.
Nie gral regularnie bo byl Trent.
Na ten moment nie ma lepszego i nie bedzie bo rynek jest ubogi w dobrych PO. Wiec i tak Conor dostanie szanse. Licze ze jego problemy sie skoncza.
Bradley to może najpierw niech zagra tak 5, 7 żeby już nie powiedzieć 10 meczów z rzędu w premier league to wtedy dopiero będzie można ocenić czy to jest zawodnik na poziom PL
Czy da się coś głębszego napisać? W tym okienku mamy mnóstwo wzmocnień i dużo odejść. Jeśli klub uzna że Bradley jest wystarczająco dobry aby być jedynka w lfc to myślisz że kogo sprowadzimy? Maicona? Daniego Alvesa? Nikt nie ma dwóch równorzędnych obrońców na pozycji. Zresztą KWP jest lepszy niż będzie robertson na drugiej stronie.
Śmieszne jest to co piszesz kiedy dosłownie sezon temu kupiliśmy za 20m gracza Stuttgartu który bil się o utrzymanie za 20m 30letniego. Albo chiesy. Robertson wcale ze spadkowicza nie przychodził. Tu mówimy o 28 latku który ma z 200m w pl, jest dostępny za darmo i za jakieś 2 lata sprzedali byśmy go do Turcji czy do championship za jakąś 10.
Lato będzie ciekawe. Zastanawia mnie tylko jak wzmocnimy środek pola i przód bo myślę że obronę już mamy zaklepana
KdB chce zostać na najwyższy poziomie i jednym z rozważanych kierunków jest Liverpool. Co wy na to?
Tak. Ściągnijmy mu jeszcze Benzeme Kante, Neymara i może Roberto Carlosa. Na co nam wypalony, zajechany zawodnik? Po co wogole pisać o takim czymś? Na co on nam? Na ławkę za 250tys tygodniowo albo więcej? A może do gabinetu lekarskiego?
A to dobrze. Jakiś źródło rzuciło taką plotkę.