Rozważania transferowe (dyskusja)

A dajesz gwarancję, że Trent byłby reżyserem jakichkolwiek sukcesów?

Mamy chyba inne definicje romantyzmu, to raz, a dwa to się nie stanie, bo Liverpool nigdy nie wrócił po zawodnika, który chciał odejść.

To akurat nie jest wyłączna jego zasługa, bo ponownie mamy wybitny pion sportowy i kilku innych światowej klasy piłkarzy, którzy pociągną ten wózek z nim lub bez niego na pokładzie.

Piłkarzyki https://m.youtube.com/@Pikarzyki

Nie pisałem, że to jego zasługa. Nigdy nie był najważniejszym zawodnikiem w kadrze

1 polubienie

Ludzie próbują piłkarza wszystko dopisać.

Cała prawda o taa jest prosta. Ludzie nie są źli na niego że odszedł. Bo wtedy byłoby to rozczarowanie. Ludzie są źli na to jaki z niego cynik. Najpierw jak wchodzil do drużyny jak młody piłkarz powoływał się na wartości takich legend jak Steve. Opowiadał o tym że chce tu być karierę całą i być kapitanem. Wiele z tych słów przecież nie było tak dawno!! Dzięki temu zyskal ich milosc i uwielbienie. A kiedy tak naprawdę była pierwsza okazją na to że los powiedział sprawdzam to trent się wypiął. I to ludzi wkurza bo czują się okłamani/oszukani

Jeśli ktoś powie że miał prawo zmienić zdanie to ja powiem ok. Jednak w ostatnim wywiadzie on sam przyznał że zrobił to dla SB. Skoro zatem jeśli ma zdanie swoich kibiców za nie ważny to czemu oni mają jego mieć?

To są jaja jakieś czy faktycznie złożyliśmy ofertę De Bruyne? Di Marzio był kiedyś dość poczytnym źródłem, nie wiem jak teraz

Di Marzio informuje że złożyliśmy ofertę KDB.
https://x.com/AnfieldSector/status/1920208617711476803

oferta to chyba fake news, na razie się niby interesujemy

Ale to będzie mocne.

In:
Kerkez - 50 mln euro
Stiller - 50 mln euro
De Bruyne - 0 mln
Isak - 120 mln euro
Frimpong - 40 mln euro
Huijsen - 40 mln euro

Out:
Nunez - 60 mln euro
Elliott - 40 mln euro
Quansah - 40 mln euro
Endo - 10 mln euro
Morton - 10 mln euro
Doak - 30 mln euro
Tsimikas - 25 mln euro
Kelleher - 25 mln euro

3 polubienia

Chcielibyście go w Liverpoolu? 33 lata ale imo drugi po Gerrardzie najlepszy pomocnik w historii PL. Dwu letni kontrakt może hmm :thinking: oczywiście wolałbym kogoś młodszego jak np. Wirtz ale pierwszy raz od 2018 roku mielibyśmy elitarnego ŚPO w składzie

Cytujac klasyka . Ze wszystkich nierealnych rzeczy ta nie wydarzy sie najbardziej :slight_smile: To bylby ruch zupelnie nie w naszym stylu. Stary gosc i to bardzo przeplacony. On na emeryturke do MLS albo Arabi pewnie pojdzie. Jezeli on mial do nas przyjsc to musialby zostac kluczowym graczem 1 skladu bo za drogi w utrzymaniu jest na lawke. Ale on juz niema takiego zdrowia zeby po tylu latach ciezkiej pracy u Guardioli jeszcze mialby sie zarzynać na Anfield.

1 polubienie

Chłop ma mental zwycięzcy, co w przypadku obrony tytułu jest bardzo ważne. Mógłby zapewnić kreatywność w drużynie po odejściu Trenta + nauczyć podań Szoboszlaia. W dodatku to kumpel Van Dijka, więc na pewno byłby dobrze przyjęty.
Problemem byłaby tygodniówka i wątłe zdrowie, lecz jak sam mówi jest jeszcze w stanie grać na najwyższym poziomie. Jeśli by to ode mnie zależało to bym spróbował go wyciągnąć i dać 2 letni kontrakt.

P.S. Choć imo to zwykła plotka

Mysle ze przy sciagnieciu de bruyne przeszlisbsmy na formacje z 4 pomocnikami- Coś w tym stylu
Nowy Napastnik Salah
De bruyne
Szobo Mac
Graven

Widzę w tym transferze sporo plusów dodatnich i plusów ujemnych. Ale za rozsądną cenę czemu nie, najwyżej jego nowym kumplem zostanie Fryderyk Kościelny.

1 polubienie

Ja myślę, że po ściągnięciu KDB trzeba byłoby wczytać starego save’a z FM, bo okazałoby się że albo jest połamany, albo gra piach. Nikt go nie chce odkupić, a środków na kolejne kontrakty/transfery brak.

1 polubienie

Gdzie niby De Bruyne do zespołu Slota, rudy ma już nogi do wymiany i ledwo truchta, poza tym już widze jak fsg placi 300k na miesiac takiemu dziadkowi

Wywal Konate. On musi odejsc latem zsby cokolwiek zarobic na nim

A czemu nie? Kontrakt mu się kończy, za darmo można wziąć. Tylko tygodniówka. Wolę takiego dziadka niż Jonesow, Eliottow

Na pewno też chęć udowodnienia czegoś. Imo KdB i Alvareza to chętnie bym przytulił.

1 polubienie

Poza tym u nas ma kto biegać, jest Szobo i Macca. Rudy za nowym napastnikiem mógłby pasować. Inna sprawa to jego zdrowie i czy się nie połamie na pół roku w sierpniu

O jezu, wygranie z City na koniec o punkt/dwa i podniesienie pucharu przez tych dwoje, to byłaby piękna zemsta :joy: ale mało realna niestety. Bo KdB moim zdaniem za darmo na 2 lata, to byłby fajny dodatek do kadry. Na pewno nie taki, ale też na pewno nie za tyle, co dostawał w City. Ciekawe ile w ogóle prawdy w tym całym zamieszaniu.

Transfer Minamino to styczeń 2020 roku. Środek mistrzowskiego sezonu. Problemy z obroną były w następnym sezonie. Także w tym 2020 była idealna okazja żeby młodego Norwega za małe pieniądze kupić. Woleliśmy Japończyka… Bez komentarza