Mi się też zawsze ktoś taki marzył jak Frimpong. Gość który ogarnie 2 pozycje i zagra na poziomie. City przez lata miało kilku takich graczy - Bernardo, Stones, Alvarez, Foden, Cancelo potrafili ogarniać wiele pozycji i nigdy City nie odczuwało kontuzji. U nas z kolei każdy był przyspawany - jedynie Mane potrafił zagrać na 9.
najbardziej to Milner ![]()
Też o tym myślałem w ten sposób, ale to znowu będzie kastrowanie Maca. Ja wiem że on jest pracusiem i zagra wszędzie, ale dobrze byłoby zobaczyć go w końcu w dłuższej perspektywie czasu na 8 albo nawet i 10. Dlatego nie jestem zwolennikiem Kerkeza i wolałbym Hato który przy okazji obskoczy też środek obrony. Idealny był Huijsen no ale cóż… Jeżeli mamy kupić Węgra to liczylbym też na transfer kolejnej 6, albo danie poważnej szansy Bajceticowi, który nieźle wygląda w Las Palmas. No tylko własnie… wtedy z jedenastki wypada Szoboszlai.
Myśląc o tym z szerszej perspektywy może to być pierwsze okienko od dawna po którym nie będziemy mieli żelaznej pierwszej 11, a rzeczywiście 12-13 graczy którzy mogą zagrać na różnych pozycjach a posadzenie któregoś na ławkę w najważniejszym meczu nie wpłynie na jakość wyjściowego składu. Coś nie do pomyślenia za czasów Jurgena.
Pozdro
Spokojnie, Real nie wykupi nam wszystkich celów transferowych, pozostałe wykupią Chelsea i Bayern.
Jeżeli nie przyjdzie jakiś kreator jak Wirtz to cała trójka będzie grać razem. Salah z wiekiem jak Messi będzie przechodził do środka
Ciekawostka dotycząca Davida. Chce klazule odejścia oraz zarobki 5-6 mln plus ok 15 za podpis. Jakoś nie uważam tego za wygórowane żądania.
żeby on nie przelicytował i nie skonczył jak Max Meyer
Co on wygląda? Obejrzyj mecze, bo obejrzałem po hype’ie na niego parę meczów i wcale nie wygląda tak zajebiście jak tu wszyscy piszą.
Jego Las Palmas tak zyskali, że z bezpiecznej lokaty, zapewnili sobie spadek.
Widziałem tylko polowke jego i nie wiem czy raz piłkę dotknął ![]()
kupuj tanich graczy do uzupełnienia składu, to znowu będziemy jedną 11 grać, chcesz taniego no name na PO to masz Tsimikasa. Jeżeli w kolejnym sezonie chcemy się liczyć w lidze i LM to musimy kupić z 4-5 graczy do podstawowego składu a nie tanich no name. Potrzeba nam PO, LO, ofensywnego pomocnika i napastnika, do tego jakiś DM na poziomie Gravena który będzie się rotował z holendrem i alisterem i grał z 20-30 meczy w 1 składzie a nie końcówki.
Kto to wg jest? Nie kojarze goscia
ale ja nie napisałem, że wygląda zajebiscie tylko że wygląda nieźle = być może warto mu dać poważną szansę, jeżeli nie starczy budżetu na inną 6. Tyle ![]()
jak juz mamy nie kupować, to moze ten Nyoni powinien powoli zacząć grać skoro to taki talent. a Bajcetica wypozyczyc do Championship, to moze sie go uda potem za 20mln sprzedać.
🎖️ | @_pauljoyce — Liverpool will formally trigger the £30 million release clause for Jeremie Frimpong.
— Anfield Edition | æ (@AnfieldEdition) May 17, 2025
Ogłoszenie kwestią kilku dni.
O byles pewnie jedyna osoba z tego grona, ktora faktycznie te mecze obejrzala xD
Jak się nie uda z Wirtzem to mocno pomyślałbym o Xavi Simonsie jako bieda wersję. I na pewno Xavi Simons by długo się nie zastanawiał, a poza tym Lipsk.
Mega. Teraz po Kerkeza