Rozważania transferowe (dyskusja)

Nawet bez tej grafiki każdy kto oglądał Simonsa w akcji więcej niż raz może stwierdzić, że jest przehajpowany.
Chętni zawsze był ciekawym zawodnikiem, ale jego “workrate” zawsze był problemem i dlatego nie trafił wcześniej do dużego klubu. Wirtz za to wygląda na generacyjny talent ( moim zdaniem większy niż Bellingham-) ale wątpię w ten transfer.

1 polubienie

Cherki dopiero co skończy 22 lata za 3 miesiące to kiedy miał wcześniej trafić do dużego klubu? Co roku robi lepsze liczby. Przyszłość dopiero przed nim.

3 polubienia

Ohh Scoobyyyy właśnie miałem pisać, że obecnie jest odstępnych na rynku 3 teoretycznie podobnych zawodników. Ubiegłeś mnie zarazo

Chciałbym Wirtza bo to mega grajek ale czy za jakieś 100-120 baniek? Nie do końca. Wolałbym Cherkiego w promocji i wyłożyć stówkę na Alvareza. Tylko co my wiemy o tym co sobie Slot wymyślił? Jak chce grać? Jaki ma pomysł na drużynę? Można gdybać a nawet sezon się nie skończył.

Gyokeres dziś strzelił 53 bramkę w tym sezonie, chore liczby. Nie licząc Isaka to jest to najlepszy dostępny na rynku napastnik, w dodatku za małe pieniądze bo 60 milionów.
Jeśli weźnie go Arsenal to ciężko widzę rywalizacje z nimi w przyszłym sezonie, chyba że rzeczywiście kupimy jakiegoś Wirtza

Panie spokojnie już w tym sezonie mieli nas rozjechać i wywalili się na swój głupi ryj😉 co do Gyokeresa to każdy ma uraz po Nunezowy i nie zaufa gościowi z ligi portugalskiej. wolę Alvareza niż jego, ale do końca sam nie wiem co o nim sadzic. Ktory klub podejmie ryzyko to zyska kocura albo straci jak LFC

3 polubienia

jak na fałszywą 9kę to może właśnie celować w takiego kozaka jak tych 3ch. Wgl Cherkiego i Simonsa pewno będzie można wyciągnąć za mniej niż jednego Wirtza

Zawodnik za grosze dosłownie, powinien tutaj przyjść.

1 polubienie

Mam nadzieję że nie pójdziemy po Belga i nasza polityka transferowa co do 30 latków + nie zostanie zaburzona.

Absolutnie nie powiedzialbym, że Simons jest przehajpowany, po prostu ten sezon Lipsk ma słaby, dostali łomot w lidze mistrzów, 7 miejsce w lidze, większość graczy cieniuje. Oczywiscie Wirtz to już jest zawodnik z najwyższej pólki. Jak porównamy zeszly sezon to wygląda to już inaczej. Niemniej Cherki będzie 2x tańszy od Simonsa i pewnie 3x od Wirtza. Wszyscy 3 zjadają Szobo na pozycji nr 10.

Dziwne jak to się zmieniło przez rok. Jeszcze jak rok temu wklejałem tu jak łączyli nas również z Cherkim to każdyw yśmiewał ten transfer a teraz odwrotnie. Zmieniło się.

1 polubienie

Jak za Nuneza dostaniemy tyle co daliśmy za Frimponga to będzie dobrze. Zwłaszcza, że mówi się o zainteresowaniu Napoli, może Araby sypną trochę więcej, ale z drugiej strony wątpię, żeby Nunez chciał już kończyć karierę.

A jakby sprzedać Nuneza i Szobo a kupic Alveraza i Cherki? Dobra pozno jest. Za marzenia nie karaja.
Ps. Dzisiaj ważny dzień. Byle nie trzaskać😉

1 polubienie

Za Szobo —> Wirtz
Za Nuneza → Alvarez
Za Diaza —> Simons

I mamy najpotezniejsza druzyne w anglii

1 polubienie

Nuneza rozumiem ale Cherki za Szobo? To napewno nie moje marzenie haha

1 polubienie

Oni razem kosztują ponad 300 baniek :joy:

Kiedyś trzeba wydać ten hajs Henry’ego trzymany w starych skietach przy kominku xD

Buduje się nam holenderski liverpool, następny hato czy Simons?

Najlepiej obaj. Simons za Kolumbijskiego Grosika, a Hato jako lewy obrońca/środkowy.