Nie było żadnej kasy na caicedo to była lipa w stylu „no próbowaliśmy ale sami widzicie nie chciał” - większe prawdopodobieństwo, zagranie w stylu fsg
Mniejsze że poszła na gravena i endo i coś zostało to wydajemy teraz bądź na wirtza pojdzie
Bayern Monachium ruszy po Xaviego Simonsa, jeśli nie uda mu się sprowadzić Floriana Wirtza - donosi Fabrizio Romano. Holenderski pomocnik ma odejść z Lipska w najbliższym letnim okienku transferowym, ponieważ chce grać w Lidze Mistrzów. ![]()
Wirtz do Nas a Xavi do Bayernu
Gdyby to się jakimś cudem sprawdziło to… moje okienko marzeń które nasrałem w stylu Seby, byłoby mega blisko rzeczywistości. @Radbug napewno ma na to screeny
Nie spodziewałem się, że temat Wirtza jest “poważny” a tu coraz więcej źródeł o nim pisze. Dziwne szczerze, dla mnie bardzo dobre okienko to byłby RB,LB i 9tka za Nuneza, a tu piszą jeszcze o ŚO i ŚPO, a na tym ŚPO chyba najlepsza możliwa dostępna opcja za 130 mln xd co też chyba równa się odejściu Harveya, niestety.
szczerze, nawet ja nie wierzę w takie okienko, ale dam się miło zaskoczyć
Wilk syty i owca cała. Oby koledzy oby
To będzie okienko 10/10:grin:![]()
![]()
Kerkez Frimpong Hato Wirtz i Cherk ![]()
To teraz tylko się modlić, żeby Perez nie zauważył, że bierzemy Wirtza
![]()
@simok Dokładnie tak.Sugerować to może wypowiedź Slota o PSG - że też chciałby grać trójką szybkich graczy z przodu.
Wirtz nowym Firmino, tak to widze
Wcale bym się nie zdziwił jakby Bayern odpuścił Wirtza i wziął Simonsa. To też jest bardzo dobra opcja za dużo niższą cenę.
Ale wolę Wirtza ![]()
Plettenberg nic nie wspomina w celach transferowych LFC o napastniku, pisze o 10 i skrzydłowym…
No i dobrze. Lepszy Wirtz niż łamliwy Isak za większą kasę. Ściągnąć jeszcze tego Chetkiego na skrzydło i wracamy do czasów z fałszywą 9ką
Jak nie sprowadzony defensywnego pomocnika to okienko i tak będzie takie se. Chyba kajajojej pisał o Whartonie. Mało chłopak ma doświadczenia i podobno Crystal Palace chce za niego 100 mln funtów, ale jakby zeszli do bardzo rozsądnej ceny to można ryzykować. Ostatecznie mamy Gravenbercha jakby coś nie pyklo.
Btw jeżeli przyszedłby Wirtz to jaka jest w tym zespole rola Elliotta?
Albo Szoboszlai. No generalnie wybór byłby całkiem niezły z przodu.
Będzie krzyczał do trybun i całował herb. Czyli to na co zabrakło jaj Trentowi w ostatnich meczach
Rola Elliotta będzie taka że przyjedzie średniak z Premier League albo jakiś klub z Bundesligi i arivederci
Pewnie będzie zmiennikiem salaha. Akurat potrafi zejść i strzelić a tam nie musi tak pressowac. Ja bym go zostawił. Chiesa pewnie out
@down cherki i tak może przyjść i grać jako zmiennik w srodku
Eliotta zamienić na Cherkiego
rola transferowa tylko zostanie
no tu akurat mozna by wreszcie coś rotowac wiecej w pomocy
szkoda, że nie potrafi nikogo minąć a na kontre też nie bardzo. A jednak co jakis czas gramy lage na Salaha.
Ale musimy działać szybko, bo jeżeli Real sprzeda Rodrygo to pójdą po Wirtza