Niekoniecznie. On jak nie gra od 1 minuty to jak wchodzi to daje wartość wyraźnie dodatnią. Coś jak jota który też nie wiadomo czy zostanie. Było info że obu nikt nie będzie na siłę wypychał
@down o ogół mi chodziło raczej, no w tym niewiele wniósł
Jota w tym sezonie chociaż raz wniósł coś pozytywnego? Totalnie sezon do zapomnienia, a wraz z przyjściem nowych opcji możliwe, że i do sprzedaży.
Wilk syty i Manchester City ![]()
![]()
Bardzo dziwne. Wydawało się, że dla City nie ma czegoś takiego jak „too expensive”. Może zaczęli się wreszcie oglądać na FFP. I tak nie uważam, że wygramy wyścig o Wirtza – możliwe, że ten ruch z naszej strony był właśnie po to, żeby odstraszyć od niego City (nie chcielibyśmy go tam)
Plettenberg to dobre zrodlo?
Ogólnie słaby, ale w sprawach Bayernu i ogólnie Bundesligi niezły
Kupili 3 dość drogich piłkarzy zimą…
Myślę że Kerkeza klepniemy. Co do Wirtza to nie mam żadnych oczekiwań i uważam, że byłbym naiwny gdybym wierzył. Jeszcze transfer dobrej 9 i cb i ja jestem usatysfakcjonowany.
To nie jest konto Fabrizio ![]()
Bombardilo Krokodilo
Szczerze to jak mamy ściagnąć Wirtza za 130 mln funtów plus rzucić mu tygodniówkę w okolicach 300k / week to ja mówię dziękuję.
PRZESADNY transfer.
Jeżeli uda się z wierszem to klub daje jasny sygnał. Siadamy przy stole z największymi. Pokaz siły nie tylko na boisku. Co do flo. Jego osobowość, wiek i jakość to absolutna topka już dziś. Nie wierzę że bd on grał na F9 bo w mojej ocenie nie ma warunków. W takim wypadku albo idzie tam Diaz albo Diaz do sprzedaży. Jeśli patrzeć jak duża jakości na dziś jest cherki i jak jest tani to pomysł z wymianą diaza, chiesy, eliotta na te 2 nie dość że finansowo wyjdzie podobnie to jakościowo jest przepaść. Sam cherki może grać na 3 pozycjach w ataku a to dawałoby slotowi ogrom możliwości.
Każdemu w ofensywie będzie grało się lepiej jeśli na bokach będą takie śmigła jak frimpong i kerkez. Diaz miał często 2 graczy bo robertson się nie zapuszczał.
Oczywiście wtedy przydałby się ktoś do rotacji w pozycjach 6.8. moim zdecydowanym faworytem jest Adam wharton. Warto zobaczyć że mimo 21 l crystal pałace miało 2 zespoły w tym sezonie. Z Adamem i bez. Po urazie wszedł i wyglądała jak profesor. Jestem przekonany że to chłopak który za 2 lata rice nakryje czapka.
Jednak wątpię abyśmy kupili ich wszystkich. Na whartona raczej klub zaczeka rok tym bardziej że crystal się nie musi spieszyć. Prędzej damy jeszcze na napadziora i czuję że będzie to ekitike. Jest to mega kopia isaka i Frankfurt myślę że tylko straszy, ale jak zobaczą 65m na stole to się zgodzą.
Polecam kubełek zimnej wody! Jeszcze żadnego formalnego podpisu nie ma, i jeszcze nikt z tych panów nie został piłkarzem LFC, zbyt szybki optymizm, poczekajmy powoli, każdy wagon może się wykoleić.(Fekir też był na testach, zdjęcia miał zrobione)
Rzetelnosc tego chlopa jest niska. Lavia tez wg niego mial przejsc do nas, Bellinghama tez grzal u nas, a okazalo sie ze zadnych propozycji mu nie dawalismy xD
To albo jest zasłona przed trasferem kogos innego albo na serio chcemy gościa. Ale moze sie skończy jak z Mbappe ![]()
Tyle lat i jeszcze się nie nauczyli…
Chwalicie nasze okienko transferowe a jeszcze nikogo nie podpisaliśmy XD Okej, z Frimpongiem jest już naprawdę blisko ale trzeba czekać na oficjalke, ale z tym Kerkezem to jeszcze nic pewnego. Rozpoczynamy rozmowy, a jak wiemy rozmowy mogą pójść w zupełnie inną stronę niż oczekujemy. Cieszy na pewno fakt że nie jesteśmy bierni na rynku, tylko od razu działamy więc to na pewno na plus, ale na końcowe efekty trzeba czekać i wtedy rozliczajmy nasz zarząd.
Co do samego Wirtza, no to jeśli by się udało go nam sprowadzić to super, aczkolwiek uważam że Niemiec i tak wybierze Bayern, a po drugie czy jest sens wydawać ponad 100 mln na piłkarza, a czy on będzie od razu gwarantem jakiegoś sukcesu? Wszystko weryfikuje boisko, za takie 100 mln to wolałbym kupić np. Gyorkesa i kogoś do rotacji z Gravenberchem. Moim zdaniem Florian wybierze Bayern, no ale trzeba czekać.