Myślicie, że on naprawdę do nas trafi? ![]()
Sprawa zaczyna być poważna, zaczynam nawet powoli nieironicznie wierzyć, że to się może stać…
No to teraz pora na złożenie oferty 30 milionów + Endo + paczka fajek i pocieszanie się, że “próbowaliśmy”
Przecież okienko Wirtz, Kerkez, Frimpong byłoby genialne. Czekamy bo tylko oficjalka się liczy
MASSIVE BREAKING: FLORIAN WIRTZ WANTS TO JOIN LIVERPOOL OVER BAYERN ![]()
![]()
, @David_Ornstein
Tadaaam
Ja pierdziele to sie chyba dzieje naprawde xDD
Teraz ten zasraniec Sacha Tavolieri powinien zamknac kanal
Ależ to będzie transfer! Jezuuusie wreszcie się udało. Arne dostanie swojego żołnierza!
Grubo. Ale mamy grajka wow
Ole Olek, na prezydenta Ole Olek. AA nie ta przyśpiewka. I to jest ruch na miarę największego klubu w Anglii!
uszczypnijcie mnie bo trudno uwierzyć w to okienko póki co
No Cherki statystyki ma za to z kosmosu powalają po prostu 8 bramek 11 asyst w lidze gdzie oprócz PSG reszta to dramat i ten mega zajebisty Lyon dał się wyr…. przepotężnym w tym sezonie United jedynie co stoi za tym by go kupić to wiek i cena jeśli to będzie 20-25 mln co i tak nie gwarantuje że odpali. Dla przypomnienia 3 lata temu połowa tego forum jarała się niejakim Darwinem miał statystyki w lidze portugalskiej ale na pewno w silniejszym klubie niż OL i też przy transferze były wykresy kołowe słupkowe i ch… wie jakie i co z tego Darwina ?
ktoś coś ma jeszcze do powiedzenia? Kazdy z nami wygrywa? Wlasnie wygralismy z Bayernem walke o najlepsza 10 na swiecie. Pozdro.
Oby umowa była na dlugie lata zeby zadna kur.wa z madrytu nie spogladala w jego strone.
NIE MAMY JESZCZE!!! JA WIEM, ŻE ORNSTEIN, ALE CYTUĄC MICHAELA SCOTTA, STAY F****** CALM!!!
Nie chce się nakręcać, dopóty dopóki nie zobaczę oficjalki, ale…
DAWAĆTEGOWIRTZANATYCHMIASTCHYBAZEJDĘJAKTOSIĘNIEUDA
No powiem Wam jest grubo!
Wezmą go, bo przecież sprzedadzą NUNEZA za 50mln, więc transfery za 80mln już widzieliśmy.
Ale się paka szykuje… To by się nazywało dobrze wykorzystać atut bycia świeżym mistrzem Anglii!
Bajka:grin:
Jo to czuł ![]()
![]()
![]()
Dlaczego te informacje transferowe zawsze się dzieją jak idę z dziećmi na ten sam plac zabaw… Teraz przestanie mi się on wreszcie kojarzyć z Zubimendim a zacznie z Wirtzem ![]()
Ajaj, a jeszcze kilka godzin temu na STSie Wirtz w LFC po kursie @4 był, teraz nie ma takiego zakładu ![]()
Czyli wychodzi na to że BayernSpace miał rację, a kibice Bayernu go obrażali…
Fenomenalna wiadomość!