Rozważania transferowe (dyskusja)

Dobra zaklepac go i ogarniac mniejsze transfery tzn. teraz Kerkeza

Kocham Michaela Scotta <3

2 polubienia

w imieniu całej naszej społeczności, PRZEPRASZAMY!

10 polubień

Jeszcze nie mow hop bo jak szybko nie ogarniemy transakcji to jeszcze Real zdazy opchnac Rodrigo.

Zaklepac go jak najszybciej zeby sie nie rozmyslil i zeby Perez do niego nie dzwonil.

3 polubienia

Te „mniejsze transfery” to jest to czego się nawet nie spodziewaliśmy, a tu zaraz może wlecieć Wirtz i mamy już Frimpiego.

Jeśli to pyknie, to będzie duża szansa na obronę tytułu i walkę o LM.

Frimpong Wirtz Kerkez :laughing: i kto tam jeszcze? Alvarez czy isak sobie życzycie?

Przyszły sezon rozwalimy ta ligę :grin::grin::grin:

Nic was nie nauczył Zubimendi? Hughes dostanie swoje uznanie jak domknie deala

5 polubień

Z OSTATNIEJ CHWILI:

FLORIAN WIRTZ JEST O KROK OD LIVERPOOLU.

Niemiec i jego otoczenie właśnie poinformowali Bayern Monachium, że Wirtz dołączy do Liverpoolu. The Reds sfinalizują teraz umowę za 150 milionów euro.

[Sacha Tavolieri]

DAVID ORNSTEIN wraz z The Athletic i powyższym dziennikarzem poinformowali również, że Wirtz niedawno przebywał w północno - zachodniej Anglii i szukał domu przed transferem. WIRTZ WOLI LIVERPOOL.

Jeszcze nikt nie przyszedł a wy się podniecacie :smiley: Poczekajmy na oficjalne ewentualne podpisanie, bo póki co to Florian chce do nas, ale jeszcze do kontraktu to daleka sprawa.

1 polubienie

Drogą @Flymf a żeby nie zapeszać, powiem nie ma szans

1 polubienie

HENRY DAŁ ZIELONE ŚWIATŁO
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Liverpool have internally approved a transfer fee of €130M - €150M for Florian Wirtz,

@FabrizioRomano

#LFC are now expected to bid, with Leverkusen seeking as much as €150m. Not a done deal yet. Liverpool know Wirtz could yet stay at Leverkusen. But optimism stems from the club’s excellent relationship with Leverkusen, and the fact they prefer to sell abroad if they are to lose Wirtz this summer,

@JacobsBen

.

Bo i to mnie ostudziło mega. Serio chciałby siedzieć w Leverkusen i grać pod Ten Hagiem?

2 polubienia

nie no jak teraz Real wejdzie i go zabierze to staną się większym wrogiem klubu niż Man Utd

Daj się ludziom bawić, po tylu latach niczego, w końcu możemy w tym okresie rozmawiać o realnych ruchach, a nie o zabawie w fife :grin:

Czekam na dalsze rozwinięcie sytuacji i testy medyczne.

4 polubienia

Panowie i Panie, to się dzieje naprawdę. Nie mogę w to uwierzyć. Tak gruby transfer tylko potwierdzi, że Liverpool jest grubą, bardzo gruba rybą i to bez oszust podatkowych i brudnych pieniędzy. Cudowna wiadomość na początek weekendu.

szczerze? Trochę mnie boli tyle kasy za niego wiem,że jest świetny ale trochę za dużo

Ja nie mam za co przepraszać bo po gościu nie jeździłem

Przede wszystkim cieszy mnie to, że po sporym sukcesie jakim jest mistrzostwo Anglii nie gadamy pierdół jaki to mamy fantastyczny skład tylko próbujemy ogarnąć coś jeszcze lepszego. Dla przykładu po mistrzostwie w sezonie 2019/20 - sprowadziliśmy Adriana, Elliotta i Van den Berg.

Mam tylko nadzieję że jeśli się go uda sprowadzić to presja jaka będzie na Wirtzu po takiej kwocie transferu nie przyblokuje go, bo chłop presję będzie miał ogromną.

6 polubień

„John Henry, great bussinesman, John thank you very much” :smiley:

7 polubień

Szczerze? Mamy to w dupie

1 polubienie

𝗨𝗣𝗗𝗔𝗧𝗘: Florian Wirtz staying in Leverkusen until 2026 is also a possibility, but is considered increasingly UNLIKELY,

@KSTA

.

@Igtrun to twoja kasa? po co komuś grzebiesz w portfelu? Jak klub stać na niego po tylu latach zaciskania pasa. To lepiej wydać 150 milionów na jakieś Joty i Diazy co odpalą raz na 10 kolejek?