Rozważania transferowe (dyskusja)

𝗨𝗣𝗗𝗔𝗧𝗘: Florian Wirtz staying in Leverkusen until 2026 is also a possibility, but is considered increasingly UNLIKELY,

@KSTA

.

@Igtrun to twoja kasa? po co komuś grzebiesz w portfelu? Jak klub stać na niego po tylu latach zaciskania pasa. To lepiej wydać 150 milionów na jakieś Joty i Diazy co odpalą raz na 10 kolejek?

Nie mogę z ludzi, którzy narzekają na transfery/brak potem nadchodzi bomba i narzekają, że za drogie jakby ze swojego portfela płacili. Ludzie nikt wam nie karze odsuwać obraz na ścianie, otwierać sejf i dawać cały hajs.

Cieszcie się póki można

4 polubienia

Podoba mi się to, że przejście takiego Wirtza spotęguje chęci dołączenia do LFC przez innych zawodników, bo to działa na wyobraźnie mieć możliwość zostania częścią wielkiego projektu.

Jeszcze rok temu część zawodników takich jak ten dzban Caicedo czy inny Lavia mialo w dupie LFC, dziś jakby mogli cofnąć czas to nie zastanawialiby się dwa razy.

2 polubienia

Skoro faktycznie Wirtz przyjdzie do Liverpool to ciekawe czy to nie będzie powiązane ze sprzedażą Diaza.
W takim wypadku Liverpool byłby zainteresowany transferem lewoskrzydłowego Fodé Fofana 22 latka z PSV.

Oczywiście czekamy jeszcze oficjalne wieści Właśnie dlatego Klopp Pomimo tego że jest absolutnie fenomenalnym trenerem absolutną legendą klubu, nigdy nie poprowadzi i nigdy nie pasował i nie pasuje do klubów pokroju Realu Madryt czy Barcelonę. On lubi rolę underDoga. Właśnie w takiej roli najlepiej się odnajduje Odbudowa albo tworzenie potęgi a nie przewodzenie potęgą.
To widzicie jak Slot gada mistrzostwo super ale teraz chcemy drugie trzecie czwarte

2 polubienia

VVD miał racje, że czeka nas wielkie lato

Barcelona to też klub który trzeba było odbudować, przez wiele lat byli cieniem samego siebie. I tam by pasował.

Szkoda że na Zubimendiego Jakie argumenty nie działają bo na pewno by się przydał xd

@Spectre Bez przesady, oni będą w największej dupie od lat potrafili wyciągnąć mistrzostwo

Barca ma jeden problem, brak pieniędzy.

1 polubienie

Tu nie chodzi o to, czy to za drogo, bo sobie Henry jachtu nie kupi, tu chodzi o to, czy starczy mu pieniędzy na Kerkeza i kogo tam jeszcze chcieliśmy. Wirtz jest za drogi, jeśli to ma być ten jeden jedyny transfer, lepiej tę kasę wydać na załatanie większej liczby dziur. Jeśli uda się kupić i jego i LO i napastnika bądź ŚO, to będziemy szczęśliwi i nie będziemy narzekać

1 polubienie

Te słowa jakby temu przeczyły :wink: Zakładam, że Diaz jest w planach Arne na kolejny sezon

4 polubienia

ja staram sie być sceptyczny i zawsze sobie przypominam co było z Caicedo, Zubi i tak dalej i tak dalej ale zawsze z tyłu głowy się wierzy całym sercem. To by była bomba! :de::bomb:

ciekawi mnie tylko, o ile to dojdzie do skutku, czy nie będzie to próba powrotu do fałszywej dziewiątki w stylu firmino. niech oni tego nie zepsują błagam

1 polubienie

1 polubienie

Ku*wa czlowiek wzial sie przespal z godzinke i juz takie newsy. Jak dojdzie do transfery to czapki z glow panowie Henry/Huges/Edwards.

Ja to widzę inaczej, klub takiego formatu jak Liverpool potrzebuje gwiazd na już, z racji wieku Salaha i VVD. Oby Wirtz został taką właśnie gwiazdą na kolejne lata.

1 polubienie

Transfer świetny, ale 150 mln euro za gościa, który przez cały sezon wykręcił gorsze liczby niż taki Marmoush w pół?

Żeby ta kwota mu nie ciążyła, bo każdy słaby mecz będzie mu wytykany, każdy.

Ciekawe ile Henry ma jeszcze siana xd Bo jak zaczniemy kolejny sezon bez “ogarniętej” 9, to niewiele nam ten Wirtz da tbh.

1 polubienie

Liczby to jedno ale ten gość fenomenalnie kreuje grę

1 polubienie

Wirtz sie nie lamie za bardzo chyba co?

1 polubienie

Jestem ciekawy czy przy ewentualnych transferach Frimponga, Wirtza i Kerkeza czy dalej będziemy próbowali ściągnać jakąś 9-tkę czy już stonujemy nasze działania transferowe.

1 polubienie