Rozważania transferowe (dyskusja)

Przecież wiadome jest, że jak przyjdzie Wirtz to 9 już nie kupią.
Frimpong, Kerkez i Wirtz na więcej nie ma co liczyć. I tak przy takiej trójce jak dojdzie do skutku to FSG w końcu przyszaleje.

@Edum Bo nie przypominam sobie okienka żeby FSG dało 200mln na kupno nowych zawodników, a tyle wyjdą transfery jak dojdą do skutku za Frimponga, Kerkeza i Wirtza, a gdzie więcej na nową 9. Chyba że Nunez, Jota i Diaz odejdzie w jednym okienku.

@Spectre 150 chyba była mowa dla Bayernu żeby nie wzmacniać lokalnego rywala. Dla Liverpoolu powinno stanąć koło 100mln.

Według informacji, które się pojawiały, ściągnięcie 9 jest możliwe tylko wtedy, jeśli odejdzie więcej niż 2 zawodników z przedniej formacji.

Nunez i Diaz według mnie odejdą, pytanie jak wygląda sytuacja z Chiesą i Jotą.

Te Hughes, ten cały Wirtz from Germany to 100 milionów kosztuje he?
Yes “dablju”
Wow taniocha w tych German Mark :blush:
No “dablju” oni już nie mają D-Mark ino €
O ku… a! :man_facepalming:t2:

Uwierzę dopiero wtedy jak zobaczę Florianka w naszej koszulce :red_circle:

Kupia 9 ale za okazyjny hajs. Transfer 10 nie wykluczy 9.

Skąd wiadome? Bo nie rozumiem.

Wiadome tak samo jak to ze Liverpool nie sciaga gwiazd pilki za 150 milionow euro

XD

1 polubienie

17 polubień

Bumm jest nasz 150 baniek największym transfer liverpool w historii i Premier League :sweat_smile:

A teraz TAA mina jego typu ku… ja myślałem ze oni upadną :rofl:

3 polubienia

Jak dobrze, że nie wydaliśmy tych 120 milionow na Caicedo, on jest naprawde dobrym grajkiem, ale mamy dzis lepszego techniczne Gravena. Za to bedziemy mieli najlepsza 10 na swiecie za ten hajs

W te 150 mln to nie wierzę. Bliżej 100. Pożyjemy, zobaczymy

Ciekawe co się wydarzy zanim transfer upadnie. Jednak Wirtz polubi góry w Monachium lub przypomni sobie że od zawsze chciał grać w Madrycie? Mam nadzieję że cokolwiek bo Havertz v2 za 100+ mln to przesada

3 polubienia

o przyszedł pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy

1 polubienie

Wcale nie musi okazyjnie :smiley:

Liverpool sprzeda Nuneza, myślę, że w okolicach 30/40 mln za Niego możemy dostać.
Jeśli kupimy Wirtza, na pewno odejdzie któryś LS i będzie to Diaz, bo Gakpo jest młodszy i dużo mniej chimeryczny. Za Diaza, po bądź co bądź bardzo dobrym sezonie, można dostać naprawdę już dobry hajs (60 mln~ może i więcej).
Sprzedany też będzie Tsimikas, Robbo pewnie zostanie jako backup OBY Kerkeza. Przeciętny 29latek z dwuletnim kontraktem? Coś koło 15/20 pewnie możemy dostać.
Następny Kelleher - tutaj też raczej takie 20 to max, ma jeszcze tylko rok konktraktu.
Endo - tutaj podobnie, max 20. 32 lata, 2 lata kontraktu.
Chiesa - też pewnie max 20.
Nie wiadomo co z Gomezem i Elliottem.

Liverpool może mocno zarobić ze sprzedaży, nawet ponad 100 baniek.

Ostatni raz byłem tak podjarany transferem przychodzącym do Liverpoolu, gdy klepaliśmy pewną ósemkę z Lipska, zwał się Naby Keita! :slight_smile:

3 polubienia

Szczerze?Brzydko napisałeś i mnie to zabolało…

:skull_and_crossbones:

Znaki znaki znaki :skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones:

Przecież to zupełnie inny typ piłkarza

Możliwe, że idziemy po niego z powodu TAA. Bo nam dużo kreatywności odejdzie i musimy przeprogramować zespół.

2 polubienia

Oczywiście, mi tylko chodzi o to że Wirtz to będzie flop dekady podobnie jak Havertz czy inny Werner.