W przypadku Joyce’a to tak jakby ten transfer doszedł do skutku ![]()
Wszystkie niemieckie media zgodnie donoszą, że Florian opowiedział się przeciwko transferowi do Bayernu i to my staliśmy się jego celem.
Czyżby naprawdę “dablju” dał kasę? ![]()
Elliott chodzą plotki, że jest duze zainteresowanie, w tym Bayeru
i kwoty rzędu 45-55mln są. to jakbysmy wydali 100 to nie byłoby tak źle.
podobno Sporting za to , że nie odszedl zimą a mial ponoc oferty to zgodzą się nawet na 60. jakos nie jestem do niego przekonany, ale 60 to nie taka zła cena, a cięzko o jakąś sensowną 9. Ten Openda sie zapowiadał, ale wygląda jak one season wonder.
no tak, ale zgodzę sie z Edum, że 150 baniek to byłoby przegięcie, to nie transfer w naszym stylu, 100 baniek to jest chyba dobra cena i na tym bym poprzestał. Jak mamy dac 150, to chyba wole Cherkiego za 20-30 i Rodgersa nawet za 60-70. i jeszcze by zostało 50 na CB.
jak pójdzie do Arabii to mysle, że spokojnie 60 dostaniemy.
nie bój żaby, bedziemy miec 5 graczy na 3 pozycje, to będzie w koncu jakas rotacja.
https://x.com/LFCTransferRoom/status/1925983759389610035?t=95uDkVrD-zcu6IitdcEaBg&s=19
Absolutnie najlepszy podpis Edwardsa po powrocie.
Chodzi o Hughesa oczywiście.
Sądzę, że do Bayeru pójdzie 100 podstawy i 20-40mln zmiennych. Jeśli transfer dojdzie do skutku.
WooooooW, jak Romano wystrzeli z here we go, otwieram flachę ![]()
Przy transferze jest wiele zmiennych. Choćby struktura płatności. Może jakieś raty. Druga sprawa to prowizje. Przy transferze Haalanda jego ojciec zażądał sporo pieniędzy jako jeden z agentów. To są skomplikowane kwestie
Kupujemy gwiazdę to sorry tyle one kosztują jak nie udało się za Jude czy Mpape wydać 150 to było jęczenie za jakiegoś Cancelo 115 jęczenie teraz wydajemy ok 150 za gościa o którym marzyliśmy jako kibice to też źle? Przecież nie musicie do tego jankesom dokładać ze swoich zaskórników
Nie mogę się doczekać, oby się to wydarzyło. Cena bez znaczenia, to fantastyczny gracz, który z automatu podnosi nasz poziom i daje Slotowi nowe opcje taktyczne.
Takie obliczenie mi przyszły:
Wirtz 110 z bonusami
Kerkez 50
Finpong 35
Stiller 50
Hato albo ktoś 50
Jak przyjdzie wirtz to raczej brak napastnika i będzie jota na zmienną taktykę
Out
Keleher 40
Tsimikas 35
Diaz 80
Nunez 65
Quansa 40
Elliot 45
no nie musimy, tylko patrząć na historię naszych transferów, to zaraz zabraknie kasy na jakas inna pozycję. No chyba, że juz mamy dogadane transfery Diaza i Nuneza za te 150 baniek co byla mowa. plus Elliott za 50 i Kelleher za 20 i Tsimikas z 10. no to mamy jakas tam kase.
No chyba, że uwazasz ze lepszy Wirtz ale brak środkowego obroncy i w przypadku kontuzji Konate bedziemy grac pol sezonu Quansahem, a jak się on połamie to Gravenem. Gomez nawet jak bedzie zdrowy to na środku jest zbyt elektryczny w dluzszej persepktywie.
Potem bedzie płacz, że kazdy widział, że trzeba bylo kupic ale nie kupilismy i dlaczego ciagle pierwsi tracimy bramke, albo przegrywamy 3-2 albo remis 2-2, 3-3.
Chyba, że to jest wlasnie to wielkie lato i kupimy 3 obroncow Wirtza i kogos jeszcze. to mi to zwisa czy dalismy za niego 150 czy 100.
Bardzo optymistyczny scenariusz sprzedaży… Ale kompletnie nierealny
Imo prędzej przyjdzie 9 niż Stiller.
Nie zapominaj o Isaku. Faktycznie ciasno się robi ![]()
Jako dawny moderator powinieneś nauczyć się wrzucać screeny z X
Powinni kogoś oddać do tego Leverkusen, bo tak zostaną rozkupieni, że aż mi ich szkoda. Jota niech tam idzie.
Póki co czekamy na ogarnięcie kontraktu z zawodnikiem i kwota dla Leverkusen. Niech zostaną badania medyczne i można świętować.
A teraz czas po raz kolejny przypomnieć dzięki komu dzisiaj możemy kupić Wirtza i ogólnie to zajebiście nam przebudował pomoc i w zasadzie jego szybka robota ustawiła nas na wiele dobrych sezonów.
Hołdujmy temu Panu i wypijmy za niego ![]()
Elliott i bedą mieli 10 za 10