Rozważania transferowe (dyskusja)

Dobra oferta i nie widzę przeszkód.

Generalnie mam wrażenie że im się wydaje, że są Na poziomie Realu Madryt. Na Liverpool trzy inne duże kluby angielskie albo włoskie to patrzą z góry

2 polubienia

Jeśli NUNEZ odejdzie do Madrytu , to warto byłoby spróbować , zachęcić Juliana do powrotu na Wyspy. Kwestia zawodnika czy jest chętny do powrotu na angielską ziemię … Wszystko zależy od Arne i taktyki czy chcę rodowitą 9 . Szanse są małe , ale w tej transakcji istnieje możliwość zwerbalizowania Alvareza. Można teraz pomyśleć czy pogoda itd… teoretycznie w Anglii wygrał wszystko…

Tylko w jednym przypadku Atletico zgodziłoby się na sprzedaż Alvazera, a tym powodem musiał być sam Alvarez, z którym Liverpool by się kontaktował prywatnie i mocno zachęcił do wymuszenia transferu.

Ale to byłoby wtedy nieeleganckie i w stylu madridistów.

2 polubienia

Jeśli przyjdzie Etikite to zniszczylibyśmy ligę.
Oby się udało, wtedy okienko 10/10 - jeśli opchniemy Nuneza i kilku innych, których warto byłoby zastąpić dodatkowo kimś innym.

1 polubienie

Też mam jakieś takie dobre zdanie o Ekitike, fajnie grywa.

Po Darwinie każdy gracz powinien być upgrade tylko trzeba konkretnie dopasować zawodnika do wymagań APL . Być może Szwed ze Sportingu rozwinął się tak, aby ponownie zwrócić uwagę na angielskich kibiców i dostawać się do Ligi. Aczkolwiek miał swoje próby na tej ziemi … Stawiam że 9 raczej nie kupimy . Nie zapeszam bo okienko ma być wyjątkowe :smiley:

O Ekitikie walczy Chelsea

Gdyby tak Alvarez lub Ekitike przyszedł do tego jakis fajny stoper to przyszły sezon jest nasz :grin: Chciałbym cherka do wzmocnienia skladu i rezerwy :grin: tani nie drogi :grin:

Naprawdę ten Ekitike ma coś w sobie, coś co przyciąga, tak samo jak Isak :slight_smile:

1 polubienie

Dlaczego? Bo? No właśnie.

Czy ja dobrze zrozumiałem, że napisałeś, że Nunez ma dobre wykończenie?

Nie brzmi jak opis zawodnika za 100 mln.

Jeżeli wydajemy ponad 100 na Wirtza już teraz, bez uprzedniej wyprzedaży zawodników, to oznacza, że ze sprzedaży zawodników możemy kupic kolejnego. Kasa na transfery byla odlozona i pewnie dalej jest, bo zanim ktokolwiek opusci Liverpool to tutaj prawdopodobnie zawita juz Wirtz, Kerkez no i juz pewny Frimpong.

Sprzedaj Pan Nuneza, Tsimikasa, Kellehera i Doaka - masz hajs na transfer za 100 milionow.

tez przecieram oczy

Nie ma sensu wszystkiego prostować bo posty byłyby za długie. Chyba piszą tu kibice lfc. Nie ma chyba nikogo kto tak uważa.

Natomiast w benfice chyba nie było większych narzekam co do jego wykończenia.

Wyżej pisałem że uważam że ta wycena Frankfurtu to dziennikarska ściema i że możemy dać 65 max. Rozumiem że mogłeś nie czytać, ale ja dalej nigdzie nie napisałem że 100m mamy dać ?

Eliott na insta też zrobił papa więc ze starej kadry sporo graczy odejdzie tylko pytanie Czy taki Ekitike jest wart 100 mln Oczywiście że nie max 60 mln Niech doją Chelsea na taką kwotę dlatego kierował bym uwagę na Szweda ze Sportingu

No i gdyby grał jak w Benfice, to by siedział u Nas, a nie odchodził. Żaden klub nie ma 100% udanych zakupów, nam się trafił Nunez, który niestety przez Kloppa siedział u Nas za długo.

Ekitike ma zadatki na świetnego napastnika, wynik goli może nie jakiś oszałamiający w lidze, ale jakby wziąć G/A z całego sezonu, to już wygląda dużo lepiej (34, 22g+12a), u Nas jeśli dobrze kojarzę to nikt nie miał lepszych poza Salahem.

Jeśli Chelsea czy inny klub będą chcieli tyle wydać, to chyba tylko sam zawodnik będzie mógł zaprotestować, że chce do Nas, mimo że dajemy mniej niż inni. Frankfurt jeśli by miał i tak zarobić dobre pieniądze vs zostawić u siebie obrażonego, młodego zawodnika, to i tak siłą rzeczy wybrałby pierwsze. Pytanie czy Ekitike by tak bardzo chciał do Nas, gdy w Londynie życie hula w porównaniu do Liverpoolu. Sportowo przebijamy całą Anglię na ten moment.

2 polubienia

Nie wydamy tyle, to niemożliwe. Nie mamy Coutinho do sprzedaży za 140 mln… Pomarzyć zawsze można ale bądźmy realistami

Wiedzieliście? Mamy już „9 z prawdziwego zdarzenia”. Nie musimy kupować nowej :joy:

8 polubień

No to realistycznie patrząc, klub oszczędzał przez wiele lat i finanse mamy w nienagannym stanie.

Kelleher na pewno gdzieś pójdzie więc te 20-30 mln za niego wyciągną. :wink:

Ostatnie 80 strzałów Alvareza.

Wszystkie strzały Hugo Ekitike.

Spoko są takie kompilacje, bo są bardziej obiektywne niż powybierane akcje.

Fajowy ten Ekitike. Niesamowity drybler z ciągiem na bramkę.

Kelleher musi pokryć transfer Gruzina, oficjalnie kupią go dopiero teraz