Kiedys bylo glosno o tym ze ma krecony przebieg.
Gość jest bardzo podatny na kontuzje i mogłoby się skończyć drugim Keitą.
Dembele jest od dzisiaj wolnym agentem. Jakby go wziąć na zmianę za Salaha i przesunąć Firo na ŚPO, to nie byłby zły deal. Jakby był z niego drugi Ox to nie wierzę, że dużo byśmy stracili, a może nawet by się ktoś skusił i byśmy zarobili trochę. Why not?
Żadnego Dzbanbele na szczęście nie będzie
Dembele już zarabia więcej niż Salah, więc średnio widzę, żeby dostał od tak kasę, której nie chcemy dac Salahowi. Poza tym ciągle szpital, mental dzieciaka i kiepska gra w obronie. Nic nie przemawia za tym dealem
Popieram, on by pasował do cyrku o nazwie PSG.
Nie dla Dembele czy Asensio. Po prostu nie. Nawet jako zastępstwo dla Minamino bym ich nie chciał
Masz rację @foggy, PSG z Neymarem, Mbappe, Dembele, Messim byłoby bardzo solidnym taktycznie zespołem ![]()
Swoją drogą - skończył się kontrakt Andrei Belottiego, jestem ciekawy gdzie Włoch wyląduje, stawiam na coś pokroju Inter / Milan.
Czy kibice Liverpoolu są aż tak zdesperowani, żeby rozważać sprowadzenie Dembele do LFC? Wow. Mało mamy doświadczeń ze ściągania piłkarzy, którzy mentalnie nie dorośli do tego, aby występować na najwyższym poziomie piłkarskim typu (ostatni przypadek, którego ciężko było nam się pozbyć) Balotelli?
Uff… dobrze, że to tylko forumowe rozważania, bo jakby Jurgen chciał u siebie takich piłkarzy, to naprawdę zwątpiłbym w kierunek, w jakim zmierza ten klub.
Atak mamy przyzwoicie obsadzony, więc przy wzmacnianiu tej formacji nie musimy dokonywać nieprzemyślanym ruchów na rynku transferowym.
Jestem przekonany, że jeśli Liverpool kogoś nowego sprowadzi, to ewentualnie tylko do pomocy.
Podobno Roma i Monaco są w grze, w sumie solidny zawodnik.
Dembele może zostać na lodzie, nie wiem czy będzie kolejka po niego, biorąc pod uwagę poziom mentalny, zdrowie i oczekiwania finansowe.
A nie… jest przecież ManU ![]()
Czy ktos sie orientuje czy będzie dzisaj jakaś oficialka lub zdjęcie Fabio Carvalho u nas? I moje druge pytanie odnosnie numeru, czy Ben Davies jest juz officialnie poza klubem?
Zawodnicy wracają do treningów w poniedziałek, więc pewnie wtedy zrobią mu kilka zdjęć, przeprowadzą z nim wywiad i zaprezentuje się w koszulce Liverpoolu
A co do Bena Davies, kontrakt ma do 30 czerwca 2025 roku, więc pewnie teraz będzie uczestniczył w jednostkach treningowych, a jak tylko wpłynie jakaś oferta sprzedaży lub wypożyczenia to zapewne odejdzie
Doskonale wiemy że u nas i tak nie pogra, więc najlepiej by było go sprzedać i życzyć mu wszystkiego dobrego i zamknąć temat ![]()
Tak weźmy Dembele, potem Neymara i zmieńmy nazwę z LFC na Muppet Show.
Wzięła mnie taka refleksja. Czy odejście Mane jest ceną za kontrakt Salaha? Nie ulega wątpliwości, że Mane stawiał się na równo, albo niemalże na równo z Salahem. Obaj mieli kontrakt do 2023. FSG wiedziało, że jeżeli podpiszą Salaha za 350 k to będą musieli dać tyle samo Mane. Dlatego Mane nie zaoferowali kontraktu. Krótko mówiąc ktoś z dwójki Mane-Salah musiał odejść. Zatrzymanie obu na dłużej było niemożliwe.
No i wreszcie napisałeś coś mądrego kuczq! Zdecydowanie popieram twój tok myślenia, twoje przemyślenia i wnioski które wysnułeś - też tak myślę: Mane odszedł, bo nie można było dać obu tak wysokich kontraktów, po prostu…
Gerrad zaoferuje 30 mln za Gomeza?
[Angielskie Espresso: Aston Villa szykuje ofertę w wysokości 30 mln funtów - celem Joe Gomez. Aston Villa szykuje ofertę w wysokości 30 mln funtów - celem Joe Gomez]
30 mln za 25-letniego Gomeza który obstawia nam dwie pozycje w obronie. Nie widzę sensu sprzedaży. No chyba, że mamy już kogoś na oku.
Przecież 30 milionow funtow za łamage Gomeza to swietna oferta ktora klub powinien przyjac z pocalowaniem ręki. Na srodek obrony jako czwarta opcja jest lepszy od niego Phillips, a na prawa obrone kupiono Ramsaya
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Chłopie, Gomez nie tak dawno stanowił podstawowy duet obrońców z van Dijkiem. Joe ma papiery na bycie jednym z najlepszych ŚO świata, a ty go porównujesz z Philipsem, którego maks to zespół środka tabeli. Ręce opadają.