Rozważania transferowe (dyskusja)

Jest to jakiś pomysł. Poprosimy o aktualizację XI

27 polubień

1 czerwca juz za 3 dni :grin: I ciekawe czy Frimpong i wirtz razem będą pokazani czy osobno ?

Tutaj mój pomysł na skład. Co myślisz Sebzie? Chyba trochę lepszy i chyba trochę bardziej w zasięgu.

18 polubień

Nie wstawić Gerrarda tutaj to jest herezja.

12 polubień

Dobry zart… Jak niby Xabi ma trenowac Real i grac u nas? Zamienic go na Gerrarda i elegancko. Reszta jak najbardziej w porzadku!

1 polubienie

Poprosze jednego Wirtza, Kerkeza i Frimponga na Dzień Dziecka.

Zdecydowane nie. Gość jest jakimś wymysłem fanów FM. W meczu z nami popełnił 2 błędy przy obu bramkach. Jest za niski na granie na stoperze w Liverpoolu. My szukamy stoperów dominujących i każdy z naszych stoperów w ostatnich latach miał powyżej 190cm. Dodatkowo olbrzymia kwota za zawodnika który max u nas na 3 opcje.

Moim zdaniem jeśli Gomez nie będzie wymuszał odejścia, a ekipie uda się podpisać ibou to zostaniemy z vvd,ibou,quans,Gomez,Endo.

Nie uważam to za mega słaby zestaw. Sądzę że nasi skupia się na innych obszarach no na rynku nie ma takiej okazji i takiego potencjału jak Dean huijens

Nie wiem czy wiesz, ale Cafu zakonczyl juz kariere i jest na emeryturze jak cos

Ronaldo Nazario bym zamienil na legende Korony słynnego kiełbase Grzegorza Piechne :grin:

1 polubienie

Chyba Cristiano albo Messiego, R9 musi być :smiley: czuję, że nawet dziś by więcej nastrzelał niż Darwin :smiley:

Czyli prace nad podpisaniem Kerkeza tez trwaja, z Wirtz dogadal warunki. Super. To oby szybko domknac

Aj, sławetny Farmazon Romano. Ta sama informacja przedstawiona już 20 raz za pomocą innych słów.

9 polubień

Zamiast beckera powinien być Szamotulski

Asystent slota ? Jak to widzicie?

Edward dlatego tak szasta :rofl:

To krótkie i podstawowe porównanie pokazuje, że Ekitike chyba byłby dla Nas w sam raz.
Isak i Alvarez mają ten minus, że nie wygrywają główek. Są świetni ale chyba potrzebujemy kogoś, kto główkę też może wygrać i chociażby zgrać nią piłkę na nogę Salaha.

Gyokeres za to ma taki minus, że nie wykonuje podań w pole karne, co mówi, że raczej jest typowym target manem, a my już takiego mamy. Nasz target man do tego jest kreatywnym zawodnikiem. Dlatego potrrzebujemy kogoś kto będzie strzelał, kreował, ścigał się z obroncami i wracał do defensywy. Coś jak Darwin, tylko super by było, gdyby jeszcze umiał kopać piłkę. :smiley:

Spójrzcie z resztą sami.

Bo czy ściągnięcie Alvareza, nie oznaczałoby kompletneg wykastrowania linii ataku w pojedynkach główkowych?
A jest przecież tak, że mnóstwo razy omijamy pressing rywala długą piłką (gol z PSG Elliotta idealnym przykładem).

2 polubienia

Co do transferu Wirtza, to nie wiem czy pamiętacie, ale np Chelsea jak brała Caicedo to saga się ciągneła od czerwca do momentu, az my wkroczyliśmy w polowie sierpnia i wszystko się zakończyło w 24h :smiley:
Tu pewnie jest podobnie, tylko może nie będzie sie tyle ciągnąc.
Zawodnik dogadany, klub gotowy zapłacić, ale też chce trochę z ceny ugrać, czy tam może własnie jakieś wymiany wchodzą w grę. W końcu podbieramy Bayerowi 2 zawodników.

@osi ale wlasnie moze probujemy od razu kogoś podrzucić Harvey? może nawet Conor?

2 polubienia

1 polubienie

Ja to w ogole mam teorie, że Henry tak wzmacnia skład, żeby występować w tych nowych Klubowych Mistrzostwach Świata. Wcześniej 4. miejsce ich satysfakcjonowało. Łatwiej jest się tam dostać jako mistrz kraju niż jako zwycięzca LM. W tym roku byśmy wystąpili gdyby nie to, że Chelsea wygrala LM. Za wygranie jest ekstra 93mln funtów + około 40mln za wygranie poszczególnych rund. Za sam udział drużyny z Europy można liczyć na kwotę między 9.5 a 27 mln funtów licząc scenariusz 3 porażek.

2 polubienia