Czasy klasycznych dziewiątek się skończyły. Czas na powrót do gry F9
Może nie o tyle się skończyły co ich praktycznie mało na poziomie.
Moje zdanie jest takie że wydanie 100 mln Na takiego Gracza to wielkie ryzyko. Bardzo analogiczne sytuacje jak z Nunezem. Za połowę Ceny byłaby zupełnie inna historia. Żeby się nie okazało że zamienimy siekierkę na Kijek
Sciąganie każdego zawodnika za wysoką kwotę to ryzyko.
Wirtz może też się połamać, albo się źle wprowadzić do ligi i będzie problem, nie ma pewnych zawodników.
Nasz zespół odpowiadający za rekrutację oglądał pewnie każdy jego mecz w ostatnich latach rozbijając to na czynniki pierwsze, więc jeśli stwierdzą, że to jest to czego potrzebujemy, to pewnie mają rację.
Myślę, że nie przez przypadek to pierwszy ze słynnych napastników Frankfurtu, którym się interesujemy.
My nie wydajemy pieniędzy, tym bardziej takich, o ile nie jest to idealne rozwiązanie, dla tego co planujemy stworzyć.
Kto by pomyślał, że Hazard w Realu nie wypali? Ja z ręką na sercu, byłem pewny, że zdominuje tą ligę, po tym co wyczyniał w Chelsea. Wyszło jak wyszło.
Wszystko wyjdzie w praniu, jak zaczniemy grać i Slot pokaże, co tam wymyślił na kolejny sezon.
Może będzie, a może nie będzie. Poza tym kto powiedział, że oni będą chcieli zmieniać otoczenie, szczególnie ten drugi. Nie było dosłownie jednej plotki związanej z tym, że Alvarez chce zmienić klub, a tu na forum co drugi komentarz o tym, że może by tak Alvarez xD
Come on, szanujmy się.
Dalej liczę, że Ekitike to tylko plotki. Wydawać 100mln na kolejnego kota w worku na 9 przy naszej polityce transferowej to bezsens, kolejne takie duże okno może być za 5 lat. Za rok może już być do wyciągnięcia ten Isak czy Alvarez. Ten sezon bym przemęczył jeszcze z Jotą i Wissą albo Bowenem. Oni są gwarancją na jakieś 15 G/A w samej lidze, a wątpię, żeby Ekitike od razu wskoczył na wysoki poziom.
Nie największym bo drugim największym i nie wygenerowanym bo nie mógł sobie go sam wygenerować. Jest za to na największym minusie jeżeli chodzi o gole zdobyte w stosunku do oczekiwanych.
Problem Ekitike jest taki, że nie ma 9 na rynku. Jak już są to są nie do wyjęcia. Mamy kryzys napastników. Więc albo będzie podjęcie ryzyka z nadzieją na rozwój, albo zostaniemy z połamanym Jotą. Bo Darwin się pakuje.
W sumie ja XD Bo nigdy nie byłem jego fanem i nigdy nie był profesjonalny.
Nie wiem, po prostu przeczytałem coś takiego na X. " Hugo Ekitiké scored 15 league goals this season from an xG of 22.55, the biggest xG underperformance in the Bundesliga (-7.55)."
o to to
Dlatego się skończyły
Salah za tego typa z biało niebieską flagą, Maca za Zidana i w sumie może być
Brak Stevena w Twojej drużynie to skandal! ![]()
Nat Philips za Maldiniego.
Po pierwsze mówisz kilka nieprawda.
Ja chcę go kupić, ale za prawie połowę z tej kwoty. Twój komentarz że chwała za 100 jest nieprawdziwy. Druga sprawa. Ekitike to nie one season wonder. Miał już świetny we Francji jako nastolatek i PSG postanowiło wypłacic za niego 30 parę melonow.
Kolejna nieprawda. Gdyby im zależało na sprzedaży to nie dawali by kwoty zaporowej!! Nikt po za być może idiotami z Chelsea nie da im takich pieniędzy. My też nie. Więc oni nie chcą się go pozbyć. Co najwyżej mogą za oOoooolbrzymia kwotę.
To jest zwykle gdybanie racczje nie mające nic wspólnego z prawdą. Frankfurt z marmoushem zajmował 3 miejsce, a bez marmoush zajął… 3 miejsce.
Żeby nie było. Uważam że można wziasc ekitike ale za normalne pieniądze. Za 100 wolę diaza na szpicy
Nie po to walimy rekord klubu, żeby “się przemęczyć” z kimś pokroju obecnego Joty
Oby bo żaden napastnik z eintrachtu nie grał tak samo po transferze jak wcześniej. Eketike rok temu został odpalony z psg za frytki bo przez pół roku zagrał 1 mecz i przegrywał rywalizację z nota bene innym nie wypałem kupionym z eintrachtu za chore pieniądze kolo muanim