Dla spokoju wszystkich prawdziwych kibiców naszego klubu, no i oczywiście dla tych, którzy nimi nie są, ale sie tutaj pojawiają
(za często ostatnio).
Oby za taką cenę jaka jest wycena Transfermarkt ![]()
Kasiu, jaki kod na Wirtza, ostatnio szukałam Zubimendiego i jakiś błąd wywaliło.
Lewis twierdzi że klub będzie chciał 50 milionów FUNTÓW za Quansaha.
Tsimikas cieszy się zainteresowaniem Leeds, Valenci i Lille. Myślę że realnie te 25 milionów euro by za niego zapłacili.
Ja ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą ofensywą transferową. Najwyższy czas!
Obserwuję rozwój wydarzeń z rosnącą nadzieją, że to może być jedno z najlepszych okienek transferowych pod wodzą FSG (nawet pomimo odejścia TAA).
Jednocześnie nie napalam się na nic i spokojnie czekam na oficjalne potwierdzenia.
Myślę, że klub wysłał wystarczająco dużo sygnałów w ostatnich tygodniach, żeby mieć pewność, że na chwilę obecną wzmocnimy minimum 4 pozycje (LB, RB, AMF, CF).
Jak na lato w wykonaniu LFC to już jest w planie bardzo dużo jakościowych transferów. Choć każdy zdaje sobie sprawę, że do pełni szczęścia potrzeba będzie jeszcze zwrócić uwagę na CB i DMF.
Zdziwiłbym się mocno, gdybyśmy dokonali więcej, niż 6 porządnych transferów do klubu. Jak na razie zapowiadają się cztery. Reszta pewnie będzie zależna od tego kto odejdzie i jakie zyski wygenerujemy ze sprzedaży.
Do otwarcia tego mini okienka zostały 3 dni, jak dobrze rozumiem otwiera się w niedzielę o północy ?
Ja tam się jaram Ekitike, bo to niesamowity talent. Po prostu zobaczcie jak się rusza, kiwa i jaki ma ciąg na bramkę. Dawno takiego napastnika nie mieliśmy. Wiek też wyborny bo 22 lata. Pasuje do naszej filozofii moneyball. Nie każdy musi być flopem jak Nunez. Trzeba próbować. Bardzo chciałbym go tutaj. Ma potencjał na topową 9 świata. 100 baniek to dużo, ale za tak utalentowanego zawodnika 80-90 mln można spokojnie dać. On ma cechy, których Alvarezowi brak, a jest aż o 3 lata młodszy! Ekitike to najlepsza opcja dla Liverpoolu. Świetna wiadomość, że się nim interesujemy. Oby nie było kolejnej telenoweli z Chelsea.
Uważam, że od transferu Ekitike, to my powinniśmy wręcz zacząć. Ale rozumiem, że z Wirtzem ustalenia mieli wcześniej.
Myślę że takie coś już jest bardziej realne, wątpię że po transferze Niemca za +100 mln pójdziemy po napastnika i myślę że będziemy grać w ten sposób z cofniętym
Może cherkiego klepną a jak nie to Chiesa pewnie zostanie
Portus twierdzi że klub będzie chciał 60 milionów za Elliotta
Miłego weekendu
Tylko ktoś bez pojęcia o futbolu nie zauważyłby że ten chłopak jest już teraz niesamowity
Ja jestem jednego pewien, że jeśli Hughes z Edwardsem mają w planach Ekitike, to nie jest to bezpodstawny zaciąg. Oni nie robią transferów na wariata, tylko po wielomiesięcznym researchu. Tam grupa analityków i skautów pracowała nad przyszłymi wzmocnieniami, a nie fejm czy nazwisko.
Wiadomo statystyki wykończenia ma mierne, ale wydaje mi się że nie tego chce Slot od Napastnika. Ważne jest rozgrywanie, a tutaj mamy zawodnika który kreuje sytuacje kolegom. I
Jak się zobaczy jego heatmapę to widać wyraźnie, że często cofa się do rozegrania i schodzi na boki. Wygląda na to że celem nie jest znalezienie nowego Haalanda, a nowego Firmino.
Miał udział przy 34 golach w tym sezonie, 22 gole i 12 asyst we wszystkich rozgrywkach na 3.645 minut, to daje udział przy bramce co 107 minut, czyli prawie co mecz.
A grał w gorszej drużynie i jest młody. Nie widzę w nim finishera, a bardziej kogoś al’a fałszywa 9. Gdzie w Sumie Slot próbował nawet w pewnym momencie Nuneza tak zrobić.
Dokładnie, chcą go to ufam. Najpierw poproszę oficjalki, bo nie wierzę jeszcze w ani jeden transfer poza Frimpongiem
Można powiedzieć więcej. Ściągnięcie klasycznej 9 Jeśli taki napastnik nie okaże się turbo kozakiem no to w zasadzie zostaje zmuszony do grzania ławy jak Nunez. Coś bardziej uniwersalny natomiast zawsze znajdzie sobie jakieś miejsce z przodu chociażby przy rotacji. Bo to jest chyba mówił ten dawny analityk Liverpoolu. Wszyscy się dziwili temu ruchowi Darwina, bo nie bez podstawnie się obawiano że pomimo tego że wydawał się dobry to może być piekielnie drogim rezerwowym. No i tak się stało
Ja chłopa znam tylko z kompilacji. Składance iluśtam ostatnich strzałów Wypada co najwyżej dostatecznie żeby nie powiedzieć miernie. Kompilacji dryblingów to już robi się ekscytujący Zawodnik gdyż jak na swoje warunki fizyczne jest bardzo gibki. Coś a’la Isak
Analiza trafna, Ekitike choć bym lekko skorygował, bo może być nie o tyle fałszywą co po prostu cofniętą 9, bardziej nastawioną na grę tyłem do bramki, wygrywania pojedynków (górnych jak ta lala przy jego wzroście, kolos), dogrywania kolegom, no i nie grającego na granicy spalonego tylko bardziej w centrum rozegrania. Więcej da w obronie i w ofensywie, mam nadzieję, zrobi swoje.
Technikę ma odpowiednią, potrafi się kiwać, dobry balans ciałem jak na taki wzrost, wykończenie do poprawy to wiadome, ale czy mamy 9 w takim wieku, która jest jakas bardzo skuteczna? Ostatnią taką był Haaland i potem długo nic, Isak też w jego wieku nie był tym Isakiem co dziś.
Jest jeden w Sportingu, ale my wyraźnie nie jesteśmy nim zainteresowani. Widocznie to nie nasz profil.
Henry woli mulatki i latynoski xD
W zasadzie jakby na sprawę nie patrzeć. Taki Ekitike może mieć mega ważna role tudzież ściągnięcie presji ceny z Wirtza xD
Drodzy użytkownicy tego zacnego forum, których nie mam pojęcia skąd nagle się tyłu wyczarowało… Czy do k…… nędzy możecie już skończyć te wasze ustalanie składów, i każdą plotkę o zawodniku brać za pewnik? Okno otwiera się za „3” dni, póki co nie ma żadnego Frimponga, Wirtza, Kerkeza i Etikete, i póki nie będzie oficjalnej informacji radziłbym się wstrzymać z otwieraniem szampanów, zachować odrobinę zimnej krwi w Sobie, a nie każdą informację brać za pewnik bo ja już się tyle tutaj naczytałem… Caicedo jak poszła oferta to też już wszyscy go widzieliście jak biega po Anfield a potem pisaliście że dobrze że tak wyszło bo jest cienki… Teraz „gdyby” Wirtz się wysypał na końcu to też byłby cienki, i nie zapominajcie, pieniądze lubią ciszę.