Biorąc pod uwagę jak gówniane jest to źródło. To raczej nie będzie stonowania nastroju.
Ale daj się forumowiczom nagadać i pamiętaj o tym, że ten temat ma nazwę “rozważania” to i ludzie rozważają ![]()
To jest lepsza niż cisza a idzie się też pośmiać z takiego Seba i jego grafik ![]()
Oj, już daj spokój z tymi grafikami. To nie koncert życzeń
Będziemy się kłócić o 2 mln za potencjalne wygranie złotej piłki i za tydzień pójdzie do Madrytu
Henry zapomniał Edwardsowi powiedzieć jaki jest kod do sejmu, stąd te problemy
Na szczęście nie pisze o tym MARCA, Diario to raczej ściek hiszpański
raczej to skok na viewsy, real ma wieksze problemy niż pozycja nr 10
Mam dokładnie to samo zdanie co ty. U nas rola napastnika to coś więcej niż stanie i wykańczanie akcji.
Druga sprawa że na pierwszy rzut oka widać że ma on świetna technikę. Jeśli dodamy do tego wiek to można uznać że poprawa wykończenia jest jak najbardziej możliwa. Proszę nie porównywać do Darwina bo on jest surowy technicznie jak tatar.
Ja widząc ekitike mam Vibe isaka. Dosłownie ten sam styl poruszania się. Podobne bramki. Jednak na ten moment isak ma wykończenie top.
Cena zdecydowanie do zbicia, ale porównując go do cunhy czy Pedro to zdecydowanie stawiam na francuza.
Co do strachu przed realem to on aktualnie zmianom trenera i trochę czasu im zajmie zanim podejmą jakieś wielkie decyzję. W city podobnie bo zmienili dyrektora sportowego.
Tak, ale:
Z najlepszych zagrań Nuneza też można zmontować taki film że szczęki opadną. A tu widać że Ekitike też mnóstwo pudłuje i jest sporym ryzykiem. Czy ma silną psychikę czy po kilku niepowodzeniach spali się jak Darwin? To nie jest produkt kompletny i na dwoje babka wróżyła, 100 milionów za niego to niezły hazard imho.
Na tej kompilacji to naprawdę jest kandydatem do nagrody Darwina. Jak go łysy naprawdę chce to dać mu wszystkich, czy raczej postarać się o jak najlepszych graczy na jakich łysy potrzebuje wzmocnień, już tyle przyżydzili kasy przez te wszystkie lata że i 500 mln powinniśmy móc spokojnie wydać (wiem że jest FPP chodzi mi o to liczenie każdego pensa i kupowanie zwykle graczy 3 wyboru) ciężko tu co ś po tym filmiku powiedzieć, przynajmiej z 10 goli z tego powinien strzelić w kilku sytuacjach za mocno się sępił a powinien podać.
Ten Real to taka pi… ktora sie przy… do nas ![]()
kurcze wydaje się być naprawdę wysoki i trochę drewniany…
No i to jego pierwszy dobry sezon. Moim zdaniem wydanie nawet 80mln to gruba przesada
też to dziś widzialem, flashbacki urusa sie przypominają. jeszcze jakby mial problem z równowagą, po każdej próbie strzału ledwo ustaje. technikę ma lepszą od darwina to oczywiste
Szczerze ja tam jestem trochę na nie.
To kopiuj/wklej Nunez.
Można zaryzykować i tym razem się uda , ale nie za takie pieniądze.
Chyba, że Darwin by poszedł na wymianę i dopłacimy tylko z 30 milionów.
Za pełną kwotę możemy znowu się uziemić z 9 na kolejne 2/3 sezony.
No i mają imo 2go najlepszego ŚPO młodego pokolenia w kadrze.
Frankfurtowi ładnie spadł sufit na głowę. Podobnie jak Benfice
Jakby miał kosztować z 60-65 euro to bym go brał.Wiecej to przesada.Potencjal widać u niego.
Wysokie nie heblowane drewno. Za szybko dla niego na duży klub. A cena to jakiś żart.
Plus, nikt nie twierdzi że on jest słaby czy beznadziejny. Ale ja po Nunezie, Hojlundzie czy Havertzie mam taki przebłysk że topowe kluby nie powinny ryzykować z zawodniami po 1 dobrym sezonie.
I o ile np. mocno zazdroszczę City tego Marmousha, tak Ekitike bym nie chcial bo pamiętam go doskonale z 1 sezonu w Frankfurcie czy wcześniej odbijającego się od PSG. Gdyby przeszedł do AV, Brighton czy innego zespołu z PL i pokazał drugi raz taki poziom byłbym pierwszy by dać za niego 150, nie teraz, nie w obliczu gdzie oprócz Salaha nie mamy żadnego egzekutora na 9.