Rozważania transferowe (dyskusja)

Blagam powiedz że to troll.
Może też wyślesz filmik z jego fenomenalnymi błędami i zepsutymi setkami :> Wiesz na filmiku to i można zrobić z Darwina super 9

Spokojnie, my pod Edwardsem robimy do bólu przemyślane transfery i jeśli w klubie zobaczą, że w Etikite jest to coś i będzie możliwość wynegocjowania rozsądnej ceny, to po niego pójdziemy. Fiasko z Zubimendim i wcześniejsze lata, gdy mieliśmy Edwardsa, pokazały, że nie robimy zakupów na siłę, jak nie odpowiedniego napastnika na rynku, to nie będziemy na siłę kupować dla samego kupowania. Przypomnę tylko, że Nunez to był transfer na życzenie Kloppa, który zachwycił się nim w dwumeczu przeciwko nam. Zaś Endo też był życzeniem Kloppa, zresztą jak wszystkie transfery z tamtego okienka, szwagier Schmadtke sam przyznawał, że przybył tu służyć Kloppowi. Też nie sądzę, byśmy mieli wydawać 100 mln za młodego zawodnika, skoro wydamy olbrzymie pieniądze na Wirtza, a Frimpong i Kerkez też za darmo tu nie przyjdą.

4 polubienia

Wirtz podobno w drodze do Liverpoolu.

19 polubień

Ma nawet własną firmę przeprowadzkową, ogarnięty chłopak

Przecież to popadanie w skrajności w skrajności. Wyciągnąć z sezonu w którym ma ponad 300minut filmik w którym wygląda jak pokraka.
Wniosek? Nie kupujemy.

Zaraz druga strona wrzuci filmik gdzie wygląda jak regen henry. Wniosek dawać go za stówkę.

Raczej zaden z nas nie oglądał go w akcji w tym sezonie więcej niż kilka razy. Więc trudno żeby miarodajnie go ocenić

Trzeba mówić o faktach. A te są takie 22 g 12 a to bardzo dobry wynik. Szczególnie liczba asyst która świadczy o tym że umie wykorzystać swoich partnerów.

Natomiast cena 100 to też przesada

1 polubienie

No właśnie nie do końca. Bo ten filmik który wkleił kolega to były faktycznie wyselekcjonowane najlepsze zagrania. Natomiast to co ja pokazałem to jest kolejne 60 strzałów, bez żadnej selekcji. Więc pokazuje realnie co on gra a nie wybrane wpadki.
I żeby było jasne, ja nie jestem kategorycznie przeciwko bo potencjał ma ale zwracam uwagę że to taki nieoszlifowany jeszcze diament i może być różnie jak wejdzie do topowego klubu. Wszyscy mamy PTSD po Darwinie a to byłoby kolejne ryzyko za olbrzymie pieniądze.

3 polubienia

I tak pierdoli to samo wkoło Wojtek.

5 polubień

Z tego ma popularność, nakręca społeczność. Zrobił siebie takie guru transferowe, to może.

Czy jutro Fabrizio Romano napisze coś innego niż to co pisze od 4 dni?
To są pytania które trzeba w życiu zadać.
Oddaje głos do studia.

2 polubienia

Ten Ekitike jest w tym samym wieku, co Darwin jak do nas przychodził.
Odbił się już od PSG, a 19 bramek przez 1,5 sezonu w Niemczech to też.nie jest wynik rewelacyjny.
Niby do tego dołożył 10 asyst, ale to wciąż liczby na poziomie Darwina u nas z zeszłego sezonu, a i wtedy mu się mocno obrywało.
Mnie tam nie przekonuje i wydaje mi się, że niekoniecznie będziemy chcieli 9tke o takiej charakterystyce( jakby nie patrzeć Darwino-podobnej)

1 polubienie

Tu jest jeszcze inny filmik tego typu.

Zwróćcie uwagę, że on ogólnie, bardzo dużo próbuje strzelać. Nawet z bardzo trudnych pozycji jak ostrych kątów. To nie jest problem trudny do wyeliminowania. W Liverpoolu będzie miał lepszych kolegów do gry. Nie będzie musiał sam kreować, a wykańczać umie. Slot go wytrenuje pod nas.

1 polubienie

Oczekuje się, że Florian Wirtz zostanie zawodnikiem Liverpoolu. Umowa nie jest jeszcze zawarta ale jest blisko. Kluby dyskutują o formie płatności. Liverpool pozostaje spokojny i jest pewnien skompletowania umowy.

Milos Kerkez ustalił warunki kontraktu. Milos Kerkez chce do Liverpoolu. Liverpool postrzega Kerkeza jako jako idealnego partnera dla Robertsona

Jeremi Frimpong przybył do Liverpoolu. Here we go soon. Bądźcie uważni

Tak, napsiaem to ja nie fabrizio

Ten caly Rikitiki nie ma tez szczegolnie dobrych statystyk jesli chodzi o skutecznosc. Oczywiscie wiekszosc spojrzy tylko na gole, ale zdobyl to oddajac bardzo dużą liczbę strzalow, shot conversion rate dobrzy napastnicy mają na poziomie 20%, jak ktos jest wybitnie skuteczny nawet 30% no a 10-13 % to skutecznosc Nuneza albo Jacksona, marnuje też sporo setek.

Ratuje go cala reszta, ale jesli przyjdzie Wirtz to bardziej przydalby sie egzekutor, a za tą cene to kompletne szalenstwo w stylu Chelsea, lepiej chyba poczekac rok niz bujac sie z nim kolejne 2-3 lata.

1 polubienie

I to jest bardzo dobra cecha, że nie boi się oddać strzału. Nunez to obsrany czesto był w tym elemencie, zblokowany na maxa. To daje pewną przewagę Ekitike, bo jak się nie boi, to będzie próbował to ciągle udoskonalać.

co do kerkeza spokojnie chlopaki 2 razy oznaczylem go na story i 2 razy wyswietlil, wiec zalatwilem nam tego deala mamy to jak w banku

No dokładnie, każdy wiedział że on o nas chce, problem się zacznie jak będziemy kłócić się z Wiśniami o kwotę transeru

1 polubienie

A kto ma pierwszego tak z ciekawości? Rozumiem ze my bedziemy miec ? :slight_smile: oby tak bylo

Usuń konto, to całe forum będzie szczęśliwe.

13 polubień

No mam nadzieję, że my będziemy mieć.